Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
109.900 Ft
98.910 Ft (77.882 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10.990 Ft
Menny.:db

RUDY PROJECT AGENT Q Black szemüveg szett

Cikkszám: SP709806-S003
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: RUDY PROJECT
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Q ügynök színre lép és minden helyzetben segítségedre van! Az Agent Q szemüvegünk a kínálat legsokoldalúbb modellje, mely címet a formai- és technikai kialakítása révén nyerte el, hiszen tervezése soárn arra törekedtek, hogy a legszélsőségesebb helyzetekben is kiváló szemvédelmet nyújtson viselője számára.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
109.900 Ft
98.910 Ft (77.882 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Évjárat 2023
Nem Uniszex

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

KERET TULAJDONSÁGOK magas bázisgörbületű keret Grilamid keretközéprész és szárak nedvességre is tapadó gumírozások a szárvégeken és az orrnyergen Arcra alakítható orrnyereg cserélhető lencsés kialakítás szárakba pattintható periférikus panelek opció keret belsejébe pattintható szivacsozott maszk-betét opció könnyedén leszerelhető szárak, és helyükre pattintható elasztikus pánt opció keménytok tartozéka mikroszálas törlőkendő tartozéka az elasztikus pánt tartozéka a periférikus panelek tartozéka a szivacszott maszk-betét tartozéka 2 év garancia dioptriázható Made in Italy

Hasonló termékek

RUDY PROJECT KELION szemüveg

79.900 Ft -tól
3 db raktáron
Fejlett technológiákkal készült környezetbarát és teljesítményorientált szemüveg, mely kiváló választás szinte bármilyen sporthoz. Az aprólékos tervezésnek köszönetően páratlan sokoldalúságot és kényelmet biztosít. 5.2 bázisgörbületű panorama-lencséje zavartalan látást biztosít, miközben nagyszerű védelmet nyújt - ráadásul a kialakítása révén könnyedén cserélhető! Dioptriázható!

OAKLEY ENCODER STRIKE VENTED szemüveg

95.900 Ft
1 db raktáron
A világ legjobb atlétái folyamatosan a csúcsformára törekednek. Ez a hozzáállás inspirálta az Oakley® Encoder Strike szemüvegek megalkotását. A Team Oakley sportolóitól származó tanulságokra építve a tervezők a funkcionális igényeket a tradicionális elemekkel vegyítették, hogy olyan keretet hozzanak létre, amely prémium megoldást kínál a csúcsteljesítményre törekvő sportolók számára. A PhysioMorphic Geometry™ által lehetővé tett lencseforma és a hagyományos stílus, a Razor Blades által inspirált lencsevágás megfelelő lefedettséget és stílust kínál. Ugyanakkor a napszemüveg szellőző kialakítása lehetővé teszi az optimális légáramlást. A O Matter™ anyagból készült keret merevséget, kényelmet és tartósságot biztosít.

RUDY PROJECT AGENT Q szemüveg

79.900 Ft 71.910 Ft -tól
7.990 Ft
RENDELHETŐ
Q ügynök színre lép és minden helyzetben segítségedre van! Az Agent Q szemüvegünk a kínálat legsokoldalúbb modellje, mely címet a formai- és technikai kialakítása révén nyerte el, hiszen tervezése soárn arra törekedtek, hogy a legszélsőségesebb helyzetekben is kiváló szemvédelmet nyújtson viselője számára.

OAKLEY JAWBREAKER ASCEND Spectrum Gamma Green/Prizm Road Jade szemüveg

87.900 Ft
RENDELHETŐ
A kerékpározáshoz való még jobb felhasználhatóság érdekében kibővítettük a szemüveg látómezejét a felső perifériás régióban. ezt kiegészítettük a Switchlock™ technológiával az egyszerű lencsecseréhez. A sisakokkal való további kompatibilitás érdekében pedig három különböző hosszúságúra állítható szárral rendelkezik.

OAKLEY JAWBREAKER Hi Res Matte Carbon/Prizm Black szemüveg

87.900 Ft
RENDELHETŐ
Az Oakley® High Resolution kollekció sportos és stílusos kereteket tartalmaz, amelyek friss designt kaptak finom, pontszerű terepszínű nyomtatással. Minden szemüveg Prizm™ lencse technológiát tartalmaz, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza a színeket és a kontrasztot, hogy több részletet láss. A kerékpározáshoz való még jobb felhasználhatóság érdekében kibővítettük a szemüveg látómezejét a felső perifériás régióban. ezt kiegészítettük a Switchlock™ technológiával az egyszerű lencsecseréhez. A sisakokkal való további kompatibilitás érdekében pedig három különböző hosszúságúra állítható szárral rendelkezik.

RUDY PROJECT RYDON Black szemüveg szett

84.900 Ft 76.410 Ft
8.490 Ft
RENDELHETŐ
Immáron több mint 10 éve már, hogy a RYDON modellünk először bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé vált kiemelkedően jó kényelme, kiváló szemvédelme, és időtálló formájának köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent. Ám most elérkezett a pillanat, hogy ezen legendás modellünket újraformálják az olaszországi gyárban: finom, alig észrevehető alakítások történtek rajta - mint például új, még kényelmesebb szárgumi kialakítás, és könnyebb, komfortosabb orrnyereg - melyektől a RYDON modellünk még jobb lett!

OAKLEY SUTRO LITE Matte Carbon/Clear to Black Iridium Photochromic szemüveg

81.900 Ft
RENDELHETŐ
A népszerű Sutro család félig perem nélküli változatával bővül a nagyobb látómező érdekében. A városi kerékpárosok mindennapi életéből inspirálódva merész, sokoldalú megjelenést eredményez, véd az elemektől és a Prizm™ lencse technológiával javítja a látást, miközben arra inspirálja a sportolókat, hogy magabiztosan és zökkenőmentesen mozogjanak a nap folyamán.

RUDY PROJECT RYDON SLIM Light Grey/Ph. Laser Purple szemüveg

81.900 Ft 73.710 Ft
8.190 Ft
RENDELHETŐ
Íme, az egyik legnépszerűbb és legszélesebb felhasználási körben használt modellünk SLIM-verziója, keskeny arcúak számára! A Rydon SLIM teljes körű megoldást nyújt nemcsak a sportolóknak, hanem minden aktív életet élő embernek - sportágtól, időjárási és fényviszonyoktól függetlenül. Komfort- és biztonságnövelő technológiáinak, széles lencseválasztékának, sokoldalú dioptriázhatósági megoldásainak és személyre szabhatóságának köszönhetően a legismertebb és legelterjedtebb Rudy Project modell. Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.
Az oldal tetejére