Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyberuha

Egyberuha
Rendezés:

CASTELLI FREE SANREMO 2 SUIT ujjatlan triatlon egyberuha

57.900 Ft 52.110 Ft
RENDELHETŐ
A Castelli Free Sanremo ruhájának ujjatlan változata, aprólékosan átgondolt részletekkel, amelyek különbséget jelenthetik a verseny napján.

CASTELLI FREE SANREMO W SUIT női ujjatlan triatlon egyberuha

57.900 Ft 52.110 Ft
RENDELHETŐ

Szerettük volna létrehozni a Castelli legjobb, mindenre alkalmas hosszútávú versenyruháját ujjatlan változatban. Ez a ruha az ujjak aerodinamikai előnyeit a kerékpáron az ujjatlan felső kényelmére és jobb hűtésre cseréli. Minden más maximális versenyteljesítményt nyújt. A rövid rész a kényelem köré épül, az izomtámasztást biztosító kompressziós anyagokkal, a GIRO4 lábszárfogóval, amely a lábon biztonságosan a helyén tartja a ruhát a rettegett kolbászhatás nélkül, és a KISS Tri üléspárnával, amely jó párnázottságot és kényelmet biztosít a kerékpáron, de futás közben alig észrevehető. A felső részen a Castelli Sanremo átfedő elülső nyílással rendelkezik, amely optimalizálja az illeszkedést úszás és futás közben, amikor teljesen kinyújtózol, miközben kiküszöböli a gyűrődéseket, amikor kerékpáros pozícióban vagy. Két nagy hátsó zseb található rajta, és a karok nyílásai úgy lettek kialakítva, hogy csökkentsék a dörzsölődést futás közben. Ha nem a győzelemért vagy egy Kona helyért harcolsz, talán megéri a kényelem érdekében egy kis aerodinamikai előnyről lemondani.

A Castelli Free Sanremo ruha ujjatlan változata, aprólékosan átgondolt részletekkel, amelyek a verseny napján sokat számíthatnak.

CASTELLI FREE SANREMO 2 W SUIT női rövid triatlon egyberuha

65.900 Ft 59.310 Ft
RAKTÁRON

A legjobb triatlonisták azok, akik mindenben jók. Ezért fektettünk olyan sokat ebbe a ruhába. Kezdjük fordított sorrendben: 


Futás: A verseny ezen pontján a fáradtság beáll. Imádni fogod ennek a ruhának a kényelmét. Az elöl Samremo nyitású konstrukció nem húz előre, és kinyithatod, ha túl meleged van. Az anyagok gyorsan száradóak, könnyűek és hűvösek. Az párnázat, amely olyan jól esett a kerékpáron, elég kicsi ahhoz, hogy alig érezd. A két hátsó zseb összenyomja a gélbetétet, így azok nem pattognak. A hosszú lábak Giro4 lábfogó gumival ellátott lábszárai nem csúsznak fel. Talán még azt is észre fogod venni, hogy nincs annyi égető folt rajtad, ahol felhorzsolódtál. Ez a kényelem ad egy kis plusz lökést, egy kis extra sebességet. 


Kerékpározás: Élvezed ezt a pár órát, hagyd le a többieket. Ez a ruha a Castelli Pro PR ruhájának aero-kutatásaiból profitál, de közepes és a nagy sebesség közötti sebességre van hangolva. A lábak és az ujjak kiváló fedést biztosítanak, míg a hátrész megfelelő napvédelmet nyújt, és a két zsebben rengeteg táplálék elfér.

 
Úszás: A csökkentett varrás és a hosszú karok és lábak nagyban segítenek a vízen, míg a zsebek laposan fekszenek és nem fogják fel a vizet. Az illeszkedés kényelmes, és a könnyű szövetek nem tartanak meg annyi vizet. A vállrész extra rugalmas, hogy még búvárruha vagy úszóbőr alatt is szabad mozgást biztosítson.

CASTELLI SD TEAM W RACE SUIT női rövid triatlon egybemez

68.900 Ft 62.010 Ft
RENDELHETŐ

A World Triathlon versenyeken nem engedheted meg magadnak, hogy értékes másodperceket veszíts a vízben a rossz felszerelés miatt. Ezért mindent beletettünk, amit egy olyan ruhától elvárhatsz, amelynek a profi versenyzés legmagasabb szintjén kell bizonyítania alkalmasságát. Nagy teljesítményű szövetek és optimalizált mintázat a legjobb aerodinamika és kényelem érdekében a kerékpáron, egészen a célvonalig.

Teljesen új megközelítéssel készült mez a sprint és rövidtávú versenyzéshez, hogy megfeleljen a World Triathlon profi versenyzőinek igényeinek. a Német Triatlon Szövetséggel (DTU) szoros együttműködésben fejlesztették ki.

CASTELLI SD TEAM RACE SUIT rövid triatlon egybemez

72.900 Ft 65.610 Ft
RENDELHETŐ

Úgy terveztük meg ezt a ruhát, hogy felkészüljünk az ITU-versenyek bármelyik versenyszámára. Az ITU versenyeken nem engedheted meg magadnak, hogy értékes másodperceket veszíts a vízben a rossz felszerelés miatt. Ezért mindent beletettünk, amit elvárhatsz egy olyan ruhától, amelynek a profi versenyzés legmagasabb szintjén kell bizonyítania alkalmasságát. Nagy teljesítményű szövetek és optimalizált mintázat a legjobb aerodinamika és kényelem érdekében a kerékpáron a célvonalig.

Teljesen új megközelítés a sprint és rövidtávú versenyzéshez, hogy megfeleljen az ITU profik igényeinek. A Német Triatlon Szövetséggel (DTU) szoros együttműködésben kifejlesztve.

CASTELLI BODY PAINT 4.X SPEED SUIT hosszú ujjú egyberuha

83.900 Ft 75.510 Ft -tól
RAKTÁRON
Ha tehetnénk, ezt a ruhát ipari titokként tartanánk meg, versenyelőnyként profi versenyzőink számára. De az UCI szabályai szerint kereskedelmi forgalomba kell hoznunk, hogy minden csapat számára egyenlőek maradjanak a versenyfeltételek. Tehát itt van. Nem szeretnénk túl sok titkos részletet elárulni, ami miatt ilyen gyors, de van néhány részlet, amit láthatsz: elképesztő illeszkedés a TT-pozícióban, csúszós anyagok, csökkentett varrás, és hosszú lábak lapos végekkel és lapos tapadószalaggal, hogy a helyükön tartsák őket. A hosszú ujjakon hüvelykujjhurok található, hogy megakadályozza a felcsúszást. A háton átlátszó zseb van, hogy a rajtszámot a szél elől el tudd rejteni - és ez az ablak nyúlik és lélegzik, ellentétben a piacon kapható többi ruhával. Rengeteg időbe telt ennek a ruhának a megterveze. Hozzáférésünk van a trondheimi Norvég Műszaki Egyetem tesztelési létesítményeihez, ahol behatólag foglalkotunk az anyagválasztással és a ruhakészítéssel. Ez a ruha WorldTour versenyzőknek készült. A 45 km/h feletti sebességre és extrém helyzetekre optimalizáltuk. Ilyen sebességnél és a megfelelő beállításokkal ez a leggyorsabb ruha, amit valaha teszteltünk. Köszönjük, UCI.

CASTELLI SANREMO 4.1 SPEED SUIT rövid egyberuha

90.900 Ft 81.810 Ft
RAKTÁRON
A Sanremo Speed Suit forradalmasította a profi versenyzők öltözködését, amikor 2011-ben feltaláltuk, és még mindig meglepődünk, hogy minden más gyártó egyszerűen lemásolta a Sanremo elülső nyílását, ahelyett, hogy megpróbált volna valami eredetivel előállni. Bár az elülső nyílás a leglátványosabb egyedi jellemző, minden más részleten is dolgoztunk, hogy ez legyen a tökéletes versenyruha. A CFD-alapú varrásunknak és a szélcsatornában kiválasztott anyagoknak köszönhetően aero. 
Kényelmes, köszönhetően a testhezálló anyagoknak, amelyek szárazabban és hűvösebben tartanak, mint a más cégek által használt egyszerű Lycra® anyagok. A ruha alsó része a Free Aero Race 4 bibshortunk, így ez a legkényelmesebb ruhánk a leghosszabb, legkeményebb versenynapokra. Az új szövetek és varratelhelyezés mellett a zsebeken is dolgoztunk, hogy azok még jobban megfeleljenek a versenyzéshez. A jobb aerodinamika érdekében kissé keskenyebbek, de a három kicsi zseb helyett most két nagy zseb van, így könnyebben hozzáférhetsz hozzájuk versenyzés közben. A 2021-es év újdonsága, hogy a Sanremo Speed Suit Castelli kollekciós változata festett szövetből készült, nem pedig szublimációs nyomtatással, mint amit a profik használnak. A színek gazdagabbak és telítettebbek, így még jobban nézel ki, mint egy profi.

CASTELLI BTW SPEED SUIT rövid egyberuha

108.900 Ft 98.010 Ft
RENDELHETŐ
A katonai tesztpilóták az 1960-as években alkottak egy kifejezést arra, hogy a repülőgépet a határáig nyomják, mindent beleadnak, és életüket kockáztatják a határon. A gázkarokat egészen előre, a pilótafülke falához nyomták: Balls to the Wall. BTW azokért a napokért, azokért a versenyekért, amikor soha nem esel ki az 53x11-es vagy 12-es állásból, amikor néha a tapadás határán kanyarodsz. Amikor mindent beleadsz, és kockáztatsz. Akárcsak a kifejezést ihlető repülőgépek, a BTW Speed Suit is a legmodernebb kutatást és konstrukciót használja a sebességre való törekvés során: CFD-elemzés, 3D-s próbababák, szövetkutatás és -tesztelés, számos szélcsatorna-teszt, majd tesztelés a WorldTourban. A kutatási projekt kezdetén úgy voltunk vele, hogy a sebesség nevében feláldozzuk a kényelmet, de végül megtartottuk a teljesen légáteresztő, teljesen rugalmas anyagokat. Kicsit több Lycra® van benne, így nem maradsz olyan száraz, és a vállszövet valamivel nehezebb. És nem rendelkezik a Sanremo elülső nyílásával, így a szünetek egy kicsit nagyobb kihívást jelenthetnek. Mindez kis ár a hihetetlen 3%-os teljes légellenállás-megtakarításért a kategóriájában leggyorsabb Sanremo Speed Suithoz képest. Ez a 3 százalék a nagyobb sebességeknél jelentkezik, különösen a 45-65 km/órás tartományban, amikor ez igazán számít. A Castelli egyedi programján keresztül megkaphatod a BTW ruhát a csapatod grafikájával, vagy ezt a lopakodó ninja fekete változatot, hogy felszántsd a helyi Strava szakaszokat vagy a csoportos túrákat.

CASTELLI PR SPEED SUIT rövid triatlon egyberuha

108.900 Ft 98.010 Ft -tól
RAKTÁRON
Ebbe a ruhába minden tudásunkat beleadtuk, hogy a következő hosszútávú versenyed a valaha volt leggyorsabb legyen. A karokon lévő szilikonbordák miatt ez a ruha a kerékpározásban illegális lenne, de a triatlonban viszont szupergyors. A fő anyag egy lehetetlenül könnyű 50 denier - általában a sportruházatban a 40 denier ultrafinomnak számít. A lábak és az ujjak hosszúak az aerodinamika érdekében, míg a könnyed szövetek nagyszerűen kezelik a hőséget, mivel elég vékonyak ahhoz, hogy ne nehezedjenek el, ugyanakkor a 8%-os Lycra® tartalom megtartja a nedvességet a bőröd mellett a gyors hűtés érdekében. Az őrületes nyúlékonyaság lehetővé teszi, hogy olyat készítsünk, ami valóban olyan, mint egy második bőr a kerékpáron, de nem korlátoz semmilyen módon az úszás vagy a futás során. A KISS Tri betét kellemes párnázottságot biztosít a kerékpározás során, de elég vékony ahhoz, hogy ne zavarjon futás közben. Ez a ruha valódi időmegtakarítást biztosít a kerékpáros szakaszon, miközben hűtést és kényelmet nyújt futás közben, de úgy terveztük, hogy úszáskor külön úszóbőr vagy búvárruha alatt viseljük. Nagy sebességre van optimalizálva - korosztályos vagy profi élsportolóknak, vagy bárkinek, aki új személyes rekordot szeretne felállítani.

CASTELLI PR W SPEED SUIT női rövid triatlon egyberuha

108.900 Ft 98.010 Ft
RENDELHETŐ
Ebbe a ruhába minden tudásunkat beleadtuk, hogy a következő hosszútávú versenyed a valaha volt leggyorsabb legyen. A karokon lévő szilikonbordák miatt ez a ruha a kerékpározásban illegális lenne, de a triatlonban viszont szupergyors. A fő anyag egy lehetetlenül könnyű 50 denier - általában a sportruházatban a 40 denier ultrafinomnak számít. A lábak és az ujjak hosszúak az aerodinamika érdekében, míg a könnyed szövetek nagyszerűen kezelik a hőséget, mivel elég vékonyak ahhoz, hogy ne nehezedjenek el, ugyanakkor a 8%-os Lycra® tartalom megtartja a nedvességet a bőröd mellett a gyors hűtés érdekében. Az őrületes nyúlékonyaság lehetővé teszi, hogy olyat készítsünk, ami valóban olyan, mint egy második bőr a kerékpáron, de nem korlátoz semmilyen módon az úszás vagy a futás során. A KISS Tri betét kellemes párnázottságot biztosít a kerékpározás során, de elég vékony ahhoz, hogy ne zavarjon futás közben. Ez a ruha valódi időmegtakarítást biztosít a kerékpáros szakaszon, miközben hűtést és kényelmet nyújt futás közben, de úgy terveztük, hogy úszáskor külön úszóbőr vagy búvárruha alatt viseljük. Nagy sebességre van optimalizálva - korosztályos vagy profi élsportolóknak, vagy bárkinek, aki új személyes rekordot szeretne felállítani.
Az oldal tetejére