Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerékpár Alkatrészek

Rendezés:

FULCRUM SHARQ 25 DB kerékszett HG

949.900 Ft
RAKTÁRON
GYORS KEREKEK BÁRMILYEN TEREPRE A SHARQ a Fulcrum Red Room Lab legújabb kereke, amelyet úgy terveztek, hogy az aszfaltozott és a kavicsos útvonalakon is javítsa a menetélményt. A SHARQ aprólékos kutatás és fejlett mérnöki munka eredménye, a felni és a küllők új kialakításának köszönhetően a kezelhetőség, az aerodinamika, a reakcióképesség és az ellenállás egyedülálló kombinációját nyújtja.

FULCRUM SPEED 25 DB kerékszett HG

887.290 Ft 799.900 Ft
87.390 Ft
RENDELHETŐ
Egy határozott céllal készült: maximális teljesítmény hegynek felfelé.
A Fulcrum új Speed 25 kereke egy alacsony profilú kerékben egyesíti a könnyű súlyt és a kezelhetőséget, amely a Fulcrum elsőrangú technológiáinak alkalmazásával tökéletes a csúcsok meghódításához és a lejtők élvezetéhez.

A Speed 25 kifejlesztéséhez a versenygyőztes Racing Light XLR adta az inspirációt, ami egy rendkívül sikeres és népszerű kerék mind a nagyközönség, mind a profi versenyzők körében, akik hegyi szakaszokon használták. A Speed 25 26 mm-es profillal rendelkezik, amely elöl szimmetrikus, hátul aszimmetrikus, hogy optimalizálja a könnyű súly és az aerodinamika közötti egyensúlyt.
A mindössze 1285 grammos hivatalos súlyukkal ideális kerék azoknak a kerékpárosoknak, akik a legjobb idejüket akarják elérni hegymenetben, de az ultrakerékpárosoknak is, akiknek kedvezőtlen időjárási körülmények között kell helytállniuk, stabil és megbízható kerékre vágynak még erős széllökésekben is.

A Speed 25-öt tárcsafékes változatban fejlesztették ki, 21 mm-es belső felni szélességgel és a Fulcrum saját technológiáival, a MoMag™ és a DIMF technológiával. A minimál kialakítású keréktárcsák USB™ kerámiacsapágyakat használnak. A keréktárcsák teljesítményét a könnyű súly, a kezelhetőség és a simaság határozza meg.

FULCRUM SPEED 57 DB kerékszett HG

883.390 Ft 799.900 Ft
83.490 Ft
RAKTÁRON
Az új Fulcrum Speed 57 a Fulcrum új korszakba és dimenzióba lépése, a forma és a funkció közötti alapvető szinergia eredménye: Forma, Funkció, Fulcrum.

Kompromisszumok nélküli evolúció: az új felnik - magasabbak, szélesebbek, könnyebbek és aerodinamikusabbak -, az új kerékagyak és az új küllők tökéletes kerékrendszerré állnak össze.

Az új, szélesebb felnik 28 mm-es gumiabroncsokkal párosítva kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtanak, optimális aerodinamikával, gördülési ellenállással és kényelemmel.

A felniket a Fulcrum specifikációi szerint készült gyantával és karbon szálakkal építjük fel, ahol a korábbi verziókkal ellentétben a Speed 57 esetében egy új, FF100-as, nagy modulusú, egyirányú szálakból álló kompozit keveréket használunk. Számos kísérlet során elértük a szálak tökéletes keverékét, amely a megfelelő rétegezéssel és a gyanta rendkívül pontos szabályozásával együtt lehetővé teszi számunkra, hogy egy olyan terméket hozzunk létre, amely a megfelelő rugalmassági mezőben működik, garantálva a hors catégory teljesítmény specifikációkat és a kiváló menetérzetet.

FULCRUM SPEED 42 DB kerékszett HG

883.390 Ft 799.900 Ft
83.490 Ft
RENDELHETŐ
The new Fulcrum Speed 42 are Fulcrum’s step into a new era and dimension, the result of the fundamental synergy between form and function: Form, Function, Fulcrum.
An evolution without compromises: the new rims - higher, wider, lighter and more aerodynamic - the new hubs and the new spokes come together in a perfect wheel system.
The new wider rims, paired with 28 mm tires, provide a level of performance without compromises, with optimum aerodynamic penetration, rolling resistance and comfort.
The rim is constructed with resins and fibres made to Fulcrum specifications where, unlike previous versions, we use a new composite mix of FF100 high modulus unidirectional fibres for the Speed 42. Through numerous experiments we have reached the perfect mix of fibres, which along with their correct layup and an extremely precise control of the resin, allows us to create a product that works in the correct elasticity field, guaranteeing hors catégory performance specifications and a superior ride feel.

FULCRUM RACING ZERO CARBON 2WF CL tárcsafékes HG kerékszett

864.900 Ft 748.900 Ft
116.000 Ft
RAKTÁRON
When this wheel came onto the market it marked a massive innovation in the field of low-profile wheels.
What is innovative about the Racing Zero Carbon? The concept: carbon and aluminum blended together to form a unique combination. It has frequently been praised as “super stiff, sturdy and having razor-sharp precision", thanks to the aluminum spokes, and lightweight rim. The aim of Fulcrum's R

FULCRUM WIND 57 DB kerékszett HG

559.990 Ft
RAKTÁRON
A teljesítmény és a kényelem egyensúlyának megteremtése céljából tervezett Wind 57 remek kezelhetőséget és sokoldalúságot nyújt. Valójában ezek az új kerekek nem kizárólag országúti használatra készültek, mivel könnyű terepen való közlekedésre is alkalmasak (ASTM 2. kategória), így a szórakozásod a forgalmas utakon túlra is kiterjedhet.

FULCRUM RAPID RED CARBON kerékszett HG

616.990 Ft 549.900 Ft
67.090 Ft
RENDELHETŐ
Fulcrum Rapid Red Carbon: discover new horizons fast.

The Rapid Red family of wheels now boasts a set of wheels dedicated to those who want to discover new terrains and new trails, with a touch of extra speed.
We have applied the technological knowhow from our top of the range wheels to develop the reactive, light and reliable Fulcrum Rapid Red Carbon, for gravel (and for whatever gravel means to you).

Lightness and reactivity are guaranteed by the S-Shape asymmetrical profile carbon rim. This technology improves the balance between the tension of the spokes.

The optimised balance ensures long term performance levels. Moreover the unique shape of the rim profile increases stiffness by 2.5% compared to a traditional U-shaped profile.

To achieve the maximum performance with tubeless tyres, the Rapid Red Carbon feature a tubeless-specific non-drilled bridge: 2-Way Fit.
The non-drilled bridge has a C-Lux Finish, a mirror-like finish that makes it easier to install the tyre.
The wheel assembly is completed with Fulcrum's patented Mo-Mag technology, which uses a simple and ingenious solution to seat the nipple on the rim hole with a magnet.

The rim has a 30 mm high profile with a mini-hook system that extends its compatibility with a wider range of pressures (the only limit is the one given by the tyre).
Moreover Fulcrum’s dimensional precision guarantees greater safety against the tyre rolling off the rim at low pressures, thanks to the larger support surface available with the wider inner rim width of 25 mm.

The Fulcrum Rapid Red Carbon are the perfect solution for demanding riders looking for a top of range product with “made in Europe” technology.

FULCRUM RACING ZERO CMPTZN DB kerékszett Campy

543.290 Ft 539.900 Ft
3.390 Ft
RENDELHETŐ
A minimalistic design out of the darkness.
The Racing Zero family welcomes a new member: the Racing Zero CMPTZN DB!
We are excited to introduce this lighter aluminum disc brake variant that benefits the most minimalist look in the Fulcrum range. This strong and responsive wheelset features CULT bearings and the classic 2:1 spoke pattern with oversize double butted aluminum parts. The 30 mm 2-WAY FIT Tubeless profile aluminum rim, entirely manufactured in Italy, has a unique design, light and easy to handle. Both hubs feature oversize flanges to optimize the offset of the aerodynamic aluminum spokes.
Thanks to all these innovations, the CMPTZ is now a big-impact addition to the Racing Zero DB model!
Ha fontos a minőség, professzionalizmus és a legjobb teljesítmény, válaszd a Fulcrum kerekeket a Bringaland kínálatából.
Az oldal tetejére