Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Országúti gumiköpeny

Országúti gumiköpeny
Rendezés:

CONTINENTAL COMPETITION szingó gumi

57.990 Ft 52.191 Ft
5.799 Ft
RAKTÁRON
Robusztus mindenes jelenik meg világszerte a főbb versenyek kiélezett végharcában. Agilis és gyors, minden útviszonyhoz adaptálódva, minden versenyen. Defektvédelem: 6/7 BlackChili: Az egyedi BlackChili futófelület keverék, ami csak Németországban gyártott, forradalmasította a kerékpársportot. Ez a keverék választ ad a tapadás és gördülési ellenállás legjobb egyensúlyának örök dilemmájára. Laboratóriumi és felhasználói tesztek bizonyítják a mérhető és érezhető előnyét a kerékpárosok számára. A legújabb polimerek és a speciálisan erre a felhasználásra fejlesztett szén-részecskék és tömítőanyagok garantálják a különleges teljesítményt. VectranBreaker: A Vectran egy szintetikusan, természetben megtalálható példa alapján előállított, csúcstechnológiás rost. Mint a pók fonala, a Vectran egy folyadékkristályos polimer (LCP), ami az olvasztott Vectra polimerből szőtt, többszálúvá átdolgozott szál. A pókfonalhoz hasonlóan a Vectran szakítószilárdsága is hatalmas, a könnyű súlya mellett -- pont az a tulajdonság, ami egy prémium Continental kerékpárgumi kíván defektvédelemként. A Vectran Breaker könnyebb, rugalmasabb és hatékonyabban véd a vágások ellen, mint a kategóriában lévő hasonló nylon defektvédelmek. A Vectran Breaker nem befolyásolja hátrányosan a gördülési ellenállást. Németországban készült.

PIRELLI P ZERO VELO TUB 28" fekete/sárga 28-622 szingó gumi

45.900 Ft
RENDELHETŐ
A P ZERO™ Velo Tub egy versenyzésre szánt, kézzel készített szingó gumi, amely tökéletes a Granfondo versenyzéshez, valamint rövidebb, nagy tempójú versenyekhez, ugyanakkor a mindennapi kerékpározáshoz is remekül használható.

PIRELLI P ZERO RACE MADE IN ITALY 150 YEARS 28" fekete/arany 26-622 hajtogatós gumiköpeny

37.900 Ft
RENDELHETŐ
Ezt a gumit a Pirelli 150. évfordulójának szentelték, amely a gumiabroncsgyártást egy kerékpárgumival kezdte. A jubileumi gumiabroncs a Giro d'Italia során debütált a Trek-Segafredo World Tour csapat kerekein.

CONTINENTAL GRAND PRIX 5000S Tubeless Ready gumiköpeny

38.590 Ft 34.731 Ft -tól
3.859 Ft
RAKTÁRON
Az új 5000 Tubeless Ready allrounder: Könnyebb gyorsabb és megerősített oldalfalú. Az új sztenderd az országúti Tubeless Ready technológiák között. Hookless kompatibilis 5bar-ig BlackChili összetétel Lazer Grip mikroprofil VectranBreaker defektvédelem Tubeless Ready technológia

CONTINENTAL GRAND PRIX 4 SEASON hajtogatós gumiköpeny

28.090 Ft -tól
RAKTÁRON
Megbízható társ az edzéseken és versenyeken, akár esőben, akár napsütésben. Felsőfokú tartóssága bármelyik évszakban remekül teljesít. VectranBreaker: A Vectran egy szintetikusan, természetben megtalálható példa alapján előállított, csúcstechnológiás rost. Mint a pók fonala, a Vectran egy folyadékkristályos polimer (LCP), ami az olvasztott Vectra polimerből szőtt, többszálúvá átdolgozott szál. A pókfonalhoz hasonlóan a Vectran szakítószilárdsága is hatalmas, a könnyű súlya mellett -- pont az a tulajdonság, ami egy prémium Continental kerékpárgumi kíván defektvédelemként. A Vectran Breaker könnyebb, rugalmasabb és hatékonyabban véd a vágások ellen, mint a kategóriában lévő hasonló nylon defektvédelmek. A Vectran Breaker nem befolyásolja hátrányosan a gördülési ellenállást. A DuraSkin erősítette gumi-oldalfal bírja a gyűrődést. A legkeményebb körülményekben tesztelve: futárbiciklin a padkához dörzsölődve, trekking kerékpáron a világot átszelve, és országúti bringán a Párizs-Roubaix kockaköveit is megjárta. A magas minőségű polyamid anyag védi a gumi felépítését a legpróbálóbb körülmények esetén is. Németországban készült.

CONTINENTAL GRAND PRIX 5000 hajtogatós gumiköpeny

35.790 Ft 32.211 Ft -tól
3.579 Ft
RAKTÁRON
A legjobb mindenes a kategóriájában, egy teljesen új szintet hozva a teljesítmény témájában. Kerékpározz gyorsabban, kényelmesebben, megnövelt defektvédelemmel. Ez a gumi azért van, hogy jobb legyél.
BlackChili: Az egyedi BlackChili futófelület keverék, ami csak Németországban gyártott, forradalmasította a kerékpársportot. Ez a keverék választ ad a tapadás és gördülési ellenállás legjobb egyensúlyának örök dilemmájára. Laboratóriumi és felhasználói tesztek bizonyítják a mérhető és érezhető előnyét a kerékpárosok számára. A legújabb polimerek és a speciálisan erre a felhasználásra fejlesztett szén-részecskék és tömítőanyagok garantálják a különleges teljesítményt.
VectranBreaker: A Vectran egy szintetikusan, természetben megtalálható példa alapján előállított, csúcstechnológiás rost. Mint a pók fonala, a Vectran egy folyadékkristályos polimer (LCP), ami az olvasztott Vectra polimerből szőtt, többszálúvá átdolgozott
Active Comfort Technology: Egy forradalmi megközelítése a kerékpársportnak: a gumiba ágyazva az Active Comfort Technology elnyeli a rezgéseket és kisimítja az egyenetlenségeket. LazerGrip: A lézervágott mikroméretű minta túlnyúlik a gumi általános futófelületén, ezzel biztosítva a kiváló kanyarodási teljesítményt.
Németországban készült.

PIRELLI P ZERO RACE TLR 28" hajtogatós gumiköpeny

31.900 Ft
RAKTÁRON
A Pirelli mérnökei a World Tour versenyeken szerzett tapasztalatok és a kiválóságra való folyamatos törekvés ötvözésével kifejlesztették a leghatékonyabb gumit, amelyet az ikonikus márka valaha is tervezett. A P ZERO™ Race-t úgy alkották meg, hogy tubeless technológia előnyeit, mint a gördülési tapadás és a kezelhetőség egy olyan akár versenyzésre is használható mindenes gumiba csomagolja, amely felülmúlja a Pirelli minden eddigi termékét, beleértve a hagyományos gumikat is. Három évnyi fejlesztés után a World Tour szint leggyorsabb versenyzőivel együttműködve a Pirelli megtervezte ezt az új tubeless ready külsőt az új SmartEVO keverékkel, hogy a profi versenyzőknek, valamint mindenki másnak is a valaha készült legjobb Pirelli gumit biztosítsa!

SPECIALIZED TURBO COTTON 28" gumiköpeny

31.200 Ft
RENDELHETŐ
Hajtogatható külsőgumi 320 TPI-s szövetsűrűséggel, Gripton gumibevonattal.

SPECIALIZED S-WORKS TURBO RAPIDAIR 2BlissR 28" gumiköpeny

31.200 Ft
RENDELHETŐ
Az új dizájn évekig tartó fejlesztés és profi csapatokkal való közreműködés eredménye -- a cél a leggyorsabb, legkönnyebb és a defekteknek legellenállóbb gumi volt, a szingók menettulajdonságaival. Ezért flexibilis középső része simábbá teszi az út egyenetlenségeit és alacsony gördülési ellenállást ad, míg a Gripton úttörő az iparban sebességével és kanyarbeli tapadásával. Széles mintázata és stabil oldalfala precíz irányítást biztosít durva kanyarodásokban is. És végül, a BlackBelt réteg vágás- és szúrásálló, míg a belső folyadék azonnal eltömíti a lyukakat. De mi a helyzet a felrakásával? A RapidAir gumik könnyen felrakhatóak bármilyen tubeless-ready felnire.

PIRELLI P ZERO RACE MADE IN ITALY 28" hajtogatós gumiköpeny

28.900 Ft -tól
RAKTÁRON
A Pirelli mérnökei a World Tour versenyeken szerzett tapasztalatok és a kiválóságra való folyamatos törekvés ötvözésével kifejlesztették a leghatékonyabb gumit, amelyet az ikonikus márka valaha is tervezett. A P ZERO™ Race-t úgy alkották meg, hogy a gördülési tapadást és a kezelhetőséget egy olyan akár versenyzésre is használható mindenes gumiba csomagolja, amely felülmúlja a Pirelli minden eddigi termékét, beleértve a hagyományos gumikat is. Három évnyi fejlesztés után a World Tour szint leggyorsabb versenyzőivel együttműködve a Pirelli megtervezte ezt az új külsőt az új SmartEVO keverékkel, hogy a profi versenyzőknek, valamint mindenki másnak is a valaha készült legjobb Pirelli gumit biztosítsa!

PIRELLI P ZERO RACE VELO 4S 28" fekete 26-622 hajtogatós gumiköpeny

28.900 Ft
RENDELHETŐ
Versenyérzetet adó 4 évszakos gumi A Race 4S hajtogatós gumi folytatja nagy előd, a többszörösen díjazott, minden igényt kielégítő P ZERO Velo 4S-nek az örökségét. Ennek megfelelően kiemelkedő teljesítményt nyújt alacsony hőmérsékleten is, de emellett rendelkezik azzal a versenyképességgel is, amely a P ZERO Race termékcsaládot a profi csapatok és kerékpárosok kedvelt választásaivá teszi.

SCHWALBE PRO ONE TT TLE 28" fekete 25-622 hajtogatós bézs gumiköpeny

33.990 Ft 28.892 Ft
5.098 Ft
RENDELHETŐ
CSÚCSKATEGÓRIÁS TUBELESS EASY IDŐFUTAM ÉS TRIATHLON KÜLSŐGUMI. A kompromisszummentes versenyzéshez. A TT-t a sebesség, az alacsony gördülési ellenállás és a minimális súly jellemzi. A kerékpározási karakterisztikája mindazonáltal utánozhatatlanul jó.
• Super Race szövetszerkezet (Souplesse kialakítás)
• Addix Race gumiösszetétel.
Az oldal tetejére