Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MTB gumiköpeny

MTB gumiköpeny
Rendezés:

CONTINENTAL RIDE CRUISER gumiköpeny

9.190 Ft 8.271 Ft
RENDELHETŐ
Ballonos gumi a legendás Continental KKS10 kinézetével, ami nagy kényelmet és stílust ad kerékpárodnak. Defektvédelem: 5/7 Extra PunctureBelt: Bárkinek, aki egy megbízható gumit keres napi használatra, annak lett kitalálva az Extra PuncureBelt. Ez a masszív gumi védőréteg a gumival megerősített oldalfallal magasfokú védelmet biztosít szúrásos defektek és oldalfal sérülések ellen. E-Bike: A Continental e-bike külsőgumik a több, mint 100 éves múltú motorbicikli és moped gumikkal való tapasztalatot hordozzák. Az összes Continental városi és trekking külsőgumi használható a normál, 25km/h-ig rásegítő pedelec-eken, az E50 jelzéssel ellátottak pedig az S-pedelec-ek szabványának felelnek meg. A magas minőségű felépítés, nagyfokú defektvédelem és alacsony gördülési ellenállás ad védelmet a korai kopás ellen, ami a rásegítés miatt jelentkezhet.

CONTINENTAL CROSS KING gumiköpeny

6.890 Ft 6.201 Ft -tól
RAKTÁRON
Sokoldalú verseny és trail gumi, a biztosan tart a kanyarokban és kényelmes is. Jó fogást ad, ami számos változatban elérhető. Speciális mintájának köszönhetően sima futást biztosít, ami adaptálódik az éppen adott terephez. E-Bike: A Continental e-bike külsőgumik a több, mint 100 éves múltú motorbicikli és moped gumikkal való tapasztalatot hordozzák. Az összes Continental városi és trekking külsőgumi használható a normál, 25km/h-ig rásegítő pedelec-eken, az E50 jelzéssel ellátottak pedig az S-pedelec-ek szabványának felelnek meg. A magas minőségű felépítés, nagyfokú defektvédelem és alacsony gördülési ellenállás ad védelmet a korai kopás ellen, ami a rásegítés miatt jelentkezhet.

CONTINENTAL MOUNTAIN KING gumiköpeny

9.790 Ft 8.811 Ft
RAKTÁRON
A tökéletes trail társ -- maximális fogás összeteleszkópos kerékpárodhoz. E-Bike: A Continental e-bike külsőgumik a több, mint 100 éves múltú motorbicikli és moped gumikkal való tapasztalatot hordozzák. Az összes Continental városi és trekking külsőgumi használható a normál, 25km/h-ig rásegítő pedelec-eken, az E50 jelzéssel ellátottak pedig az S-pedelec-ek szabványának felelnek meg. A magas minőségű felépítés, nagyfokú defektvédelem és alacsony gördülési ellenállás ad védelmet a korai kopás ellen, ami a rásegítés miatt jelentkezhet.

CONTINENTAL RACE KING gumiköpeny

7.390 Ft 6.651 Ft -tól
RAKTÁRON
Klasszikus versenygumi, ami otthonosan mozog az XC világkupákon és maratonokon is. Alacsony gördülési ellenállás, jó csillapítás és alacsony súly teszi a legjobb választássá az összes verseny MTB-re. E-Bike: A Continental e-bike külsőgumik a több, mint 100 éves múltú motorbicikli és moped gumikkal való tapasztalatot hordozzák. Az összes Continental városi és trekking külsőgumi használható a normál, 25km/h-ig rásegítő pedelec-eken, az E50 jelzéssel ellátottak pedig az S-pedelec-ek szabványának felelnek meg. A magas minőségű felépítés, nagyfokú defektvédelem és alacsony gördülési ellenállás ad védelmet a korai kopás ellen, ami a rásegítés miatt jelentkezhet.

CONTINENTAL TRAFFIC II gumiköpeny

9.290 Ft 8.361 Ft -tól
RENDELHETŐ
Kifejezetten MTB kerékpárok városi és vidéki használatához tervezve, melynek strapabíró felépítése és robusztus oldalfala megállíthatatlan a városban. Kiváló minőség hobbisportoláshoz drótos pereme és hálós oldalfal kialakítása miatt.

SPECIALIZED RENEGADE CONTROL 2BlissR 29" Black 60-622 gumiköpeny

9.300 Ft
RENDELHETŐ
A Renegade Control 2Bliss Ready gumi egy világklasszis XC versenygumi, ami könnyű és jól fog, de Control alapja miatt kevésbé van kitéve a vágásoknak. A gyorsan gördülő mintázata gondosan lett kialakítva, ezzel súlyt spórolva a bütykökön, miközben megmarad a remek tapadás kanyarodás közben és a hatékony fékezés. Az S-Works rokonához képest ez a Control verzió egy kicsit szélesebb és sűrűbb mintájú. Az alapjában több az átfedés, így adva jobb védelmet szúrások és felütéses defektek ellen. Gripton bevonata maximalizálja a fogást, regzéselnyelést, és páratlan menettartást kínál akár esős akár száraz időben is.

SCHWALBE SMART SAM PLUS 29" fekete 54-622 gumiköpeny

16.990 Ft 14.442 Ft
RENDELHETŐ
Első osztályú mindenes, extra biztonságos Double Defense, 3 mm vastag GreenGuard védelemmel és SnakeSkin oldalfallal. ECE-R75 tanúsítvánnyal a maximális kerékpáros élményért E-MTB-kre is.

SCHWALBE RACING RAY PERFORMANCE TLR 29" fekete 57-622 hajtogatós gumiköpeny

17.990 Ft 15.292 Ft
RENDELHETŐ
(1)
THE FRONT WHEEL SPECIALIST. The completely new, extra aggressive XC profile paired with the versatile Addix Speedgrip compound makes Racing Ray a XC weapon and an ingenious addition to Racing Ralph.
• Shifted center blocks enable precise steering and high braking traction.
• Stable shoulder blocks for precise steering.
• Very quiet rolling characteristic with excellent rolling resistance.

SCHWALBE RACING RALPH Performance TLR 29" fekete 57-622 hajtogatós gumiköpeny

17.990 Ft 15.292 Ft
RENDELHETŐ
A TÖKÉLETES VERSENYZŐ. A mai XC versenypályák szélsőséges kihívásainak köszönhetően teljesen újragondoltuk a Racing Ralphot. Az eredmény egy nagyon gyors és sokoldalú XC profil, speciálisan a hátsó kerékre fejlesztve.
• Számos tapadó él a futófelület közepén a szuper tapadásért és a
kiváló gyorsulásért
• Eltérő szélső minták a kiváló oldalsó tapadásért
• Remek gördülési tulajdonság és extrém csendesség

SCHWALBE HANS DAMPF PERFORMANCE TLR 29" fekete 29x2,35 hajtogatós gumiköpeny

17.990 Ft 15.292 Ft
RENDELHETŐ
HANS DAMPF HAS EVERYTHING TO INCREASE ENDURO FUN. For stunning handling and the highest puncture protection on demanding trails - ascent as well as descent.
• Precisely tuned stud positioning for controlled and forgiving riding at the limit.
• The combination of large and small shoulder studs grants the rider optimal grip in numerous conditions.
• Semi-open blocks ensure optimal self-cleaning properties with low rolling resistance.

SPECIALIZED S-WORKS GROUND CONTROL 2BlissR 29" Black 54-622 gumiköpeny

15.400 Ft
RENDELHETŐ
Az S-Works Ground Control 2Bliss Ready egy kivételesen sokoldalú gumi. CAD tervezésű bütyökformái támogatják a gumi struktúráját az optimális fékezésért és tapadásért, de a bütyök felülete továbbra is alkalmazkodó marad a lehető legjobb irányíthatóságért. A 120 TPI-s alap eközben kiválóan súlyt spórol, miközben rugalmassá teszi utadat. Gripton bevonata maximalizálja a fogást, regzéselnyelést, és páratlan menettartást kínál akár esős akár száraz időben is.

SPECIALIZED GROUND CONTROL 2BlissR 27,5" Black 60-584 gumiköpeny

15.600 Ft
RENDELHETŐ
A Ground Control új Control alappal számottevő sokoldalúságot és defektvédelmet ad. Nemcsak a továbbfejlesztett vágás ellenállóságot kapta meg, hanem Fininte Element Analysis-szel optimalizált a mintája. Gripton bevonata maximalizálja a fogást, regzéselnyelést, és páratlan menettartást kínál akár esős akár száraz időben is.
Az oldal tetejére