Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
84.900 Ft
76.410 Ft (60.165 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8.490 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

RUDY PROJECT RYDON Black szemüveg szett

Cikkszám: SP530306-S005
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: RUDY PROJECT
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Immáron több mint 10 éve már, hogy a RYDON modellünk először bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé vált kiemelkedően jó kényelme, kiváló szemvédelme, és időtálló formájának köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent. Ám most elérkezett a pillanat, hogy ezen legendás modellünket újraformálják az olaszországi gyárban: finom, alig észrevehető alakítások történtek rajta - mint például új, még kényelmesebb szárgumi kialakítás, és könnyebb, komfortosabb orrnyereg - melyektől a RYDON modellünk még jobb lett!
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
84.900 Ft
76.410 Ft (60.165 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2023
Nem Uniszex

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

KERET TULAJDONSÁGOK Magas bázisgörbületű keret Rugalmas és erős Grilamid (szilícium-magnézium-titán) keretközéprész Arcra alakítható orrnyereg és szárvégek Nedvességre is tapadó gumírozások a szárvégeken és az orrnyergen Cserélhető lencsés kialakítás Ajándék keménytokkal és mikroszálas törlőkendővel 2 év garancia LENCSE TULAJDONSÁGOK Mindig tökéletes látás! A Rudy Project lencsék mindig az élenjáró technológiákat alkalmazva készülnek, hogy garantálják a megfelelő látásélményt és szemvédelmet számodra! Ebben a modellben RACING RED, LASER COPPER, ACTION BROWN, YELLOW, TRANSPARENT polikarbonát lencsék vannak: fényáteresztési tartománya: 32,9% / 9,8% / 10,7% / 76,7% / 85,7% UV szűrőkategóriája: 2 / 3 / 3 / 1 / 1 javasolt felhasználási kondíciók: erős napsütéstől a gyenge fényviszonyokig

Hasonló termékek

RUDY PROJECT RYDON LIGHT GREY/IMPACTX2 PH. LASER PURPLE szemüveg

74.900 Ft 67.410 Ft
7.490 Ft
RENDELHETŐ
Immáron több mint 10 éve már, hogy a RYDON modell először bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé vált kiemelkedően jó kényelme, kiváló szemvédelme, és időtálló formájának köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent. Ám most elérkezett a pillanat, hogy ezen legendás modellünket újraformálják az olaszországi gyárban: finom, alig észrevehető alakítások történtek rajta - mint például új, még kényelmesebb szárgumi kialakítás, és könnyebb, komfortosabb orrnyereg - melyektől a RYDON modellünk még jobb lett! Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.

RUDY PROJECT CUTLINE szemüveg

51.900 Ft 46.710 Ft -tól
5.190 Ft
2 db raktáron
Kombinálva a széles, arcot körbeölelő, keret nélküli lencse kialakítást, a jövőbe mutató technológiákkal készülő lencséket, és a Rudy Project több mint 30 éve változatlan filozófiáját, a CUTLINE igazi műremek, mely az olasz gyártó szemüveg evolúciójának következő lépése. A CUTLINE fejlett technológiákat és merész dizájnt kombinál, így egy sokoldalúan használható, jövőbe mutató sportszemüveg lett, mely utolérhetetlen komfortot és szemvédelmet nyújt számodra. A rendkívül széles tartományban és szuper gyorsan működő ImpactX lencsék bármilyen napszakban, bármilyen időjárási körülmények között a megfelelő látást biztosítják számodra. Ráadásul garantáltan törhetetlen alapanyaga révén utolérhetetlen szemvédelmet nyújt. Emellett természetesen a szemüveg elérhető a Multilaser lencséinkkel is, mely lencsék a vagány megjelenésen felül kiválóan csökkentik a szúró fényeket. A szemüveg lencsecsere soha nem volt ilyen könnyű és gyors! A valaha készült legintuitívabb lencsecsererendszer révén minden gond nélkül válogathatsz Cutline lencséid között, amikor csak igényed van rá. Csak nyomd meg két oldalt a gombokat, és a szárak le is váltak a lencséről! A Power Flow kialakításnak köszönhetően a Cutline lencséjén és szárán is szellőzőnyílásokat találsz. Ezekkel maximalizáltuk a lencse belső felületén áramló levegőt, illetve minimalizáltuk a lencse-párásodás esélyét. A sport szemüvegeknél megszokott utolérhetetlen komfortot nyújtja a Cutline modell is. A Cutline keret nélküli kialakítása, valamint a Grilamid alapanyagú száraknak köszönhetően pehelykönnyű és ultra-strapabíró kialakítású. Növelve a biztonságot, a szemüveg lencséjét alul és felül is gumi bumperek ölelik körbe, melyek igény szerint külön-külön eltávolíthatók – ezzel növelve az egyedi megjelenések számát is. Szárvégei illetve orrnyerge arcra alakítható – hiszen nem vagyunk egyformák, így ugyanaz a beállítás nem feltétlen lesz jó minden arcformához, illetve gumírozásai nedvességre is tapadnak, hogy sportolás közben is stabilan maradjon a keret az arcodon. A Cutline lencse alján és tetején levő bumperek igény esetén levehetők és cserélhetők. Ezáltal, egy részt egyéniségedhez megfelelően illeszkedő színkombinációt tudsz kialakítani, más részt négy különböző módon is használhatod a szemüveget - annak megfelelően, melyik illik hozzád a legjobban. A Cutline szemüvegben elérhető a legszélesebb tartományban használható a dioptriás megoldás, az RX INSERT, így ezen modellünket is használhatod látáskorrekció mellett, élvezve a Cutline nyújtotta komfortot és szemvédelmet, miközben a zavartalan látás biztosított. Ehhez mindösszesen csak egy FR39 cikkszámú inzertre/clip on-ra van szükséged a szemüveged mellé. Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.

OAKLEY SUTRO Troy Lee Designs Matte Purple Green Shift/Prizm Jade szemüveg

73.900 Ft
RENDELHETŐ
A motokrossztól az endurón, freestyle-on át a dirt trackig, sőt azon túl, a Troy Lee Designs® továbbra is az élen jár az innovatív szín- és felületek kialakításában. Az Oakley Troy Lee kollekciója a TLD egyedi színmodellezését helyezi napszemüvegkeretekre, amelyek változó árnyalatokat kínálnak az árnyék és a napfény változásainak köszönhetően. A teljesítményt előtérbe helyező Sutro merész és sokoldalú megjelenést biztosít a kerékpárosok számára. Viseld nyugodtan a kerékpáron és a kerékpáron kívül is. PRIZM JADE FÉNYÁTERESZTÉS: 14% FÉNYVISZONYOK: FÉNYES NAPSÜTÉS KONTRASZT: NÖVELT ALAPLENCSE SZÍNE: SZÜRKE KATEGÓRIA: 3

OAKLEY RADAR EV PATH szemüveg

79.900 Ft
RENDELHETŐ
Az eredeti Radar® szemüvegünk egyesítette mindazt, amit a világ legjobb sportolóival folytatott több évtizedes kutatásaink során tanultunk, és a Radar EV magasabb lencséjével és a felső perifériás tartományban kibővített látótávolságával a teljesítményt új szintekre emeli.

RUDY PROJECT SKYTRAIL szemüveg

71.900 Ft 64.710 Ft -tól
7.190 Ft
1 db raktáron
A klasszikus aviator/pilóta napszemüvegekből inspirálva, az eleganciát és a teljesítményt ötvözve alkottuk meg a Skytrail modellt. A stílusos fém kereten megtalálható az állítható szárvég-és orrnyereg technológia, így a nedvességre is tapadó gumírozásokkal együtt tökéletes komfortot nyújt. A keret alján található, igény esetén eltávolítható bumper pedig extra védelmet és vagány megjelenést biztosít.

OAKLEY SUTRO LITE Matte Carbon/Clear to Black Iridium Photochromic szemüveg

81.900 Ft
RENDELHETŐ
A népszerű Sutro család félig perem nélküli változatával bővül a nagyobb látómező érdekében. A városi kerékpárosok mindennapi életéből inspirálódva merész, sokoldalú megjelenést eredményez, véd az elemektől és a Prizm™ lencse technológiával javítja a látást, miközben arra inspirálja a sportolókat, hogy magabiztosan és zökkenőmentesen mozogjanak a nap folyamán.

RUDY PROJECT RYDON SLIM Light Grey/Ph. Laser Purple szemüveg

81.900 Ft 73.710 Ft
8.190 Ft
RENDELHETŐ
Íme, az egyik legnépszerűbb és legszélesebb felhasználási körben használt modellünk SLIM-verziója, keskeny arcúak számára! A Rydon SLIM teljes körű megoldást nyújt nemcsak a sportolóknak, hanem minden aktív életet élő embernek - sportágtól, időjárási és fényviszonyoktól függetlenül. Komfort- és biztonságnövelő technológiáinak, széles lencseválasztékának, sokoldalú dioptriázhatósági megoldásainak és személyre szabhatóságának köszönhetően a legismertebb és legelterjedtebb Rudy Project modell. Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.

RUDY PROJECT RYDON SLIM szemüveg

43.900 Ft 39.510 Ft -tól
4.390 Ft
1 db raktáron
Immáron több mint 10 éve már, hogy a RYDON modellünk először bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé vált kiemelkedően jó kényelme, kiváló szemvédelme, és időtálló formájának köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent. Ám most elérkezett a pillanat, hogy ezen legendás modellünket újraformálják az olaszországi gyárban: finom, alig észrevehető alakítások történtek rajta - mint például új, még kényelmesebb szárgumi kialakítás, és könnyebb, komfortosabb orrnyereg - melyektől a RYDON modellünk még jobb lett! Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.
Az oldal tetejére