Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
81.900 Ft (64.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db

OAKLEY SUTRO LITE Matte Carbon/Clear to Black Iridium Photochromic szemüveg

Cikkszám: OO9463-4539
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Oakley
Elérhetőség: RENDELHETŐ
A népszerű Sutro család félig perem nélküli változatával bővül a nagyobb látómező érdekében. A városi kerékpárosok mindennapi életéből inspirálódva merész, sokoldalú megjelenést eredményez, véd az elemektől és a Prizm™ lencse technológiával javítja a látást, miközben arra inspirálja a sportolókat, hogy magabiztosan és zökkenőmentesen mozogjanak a nap folyamán.
Nem értékelt
Szín
Matte Carbon Clear to Black Iridium Photochromic
Méret
M (133mm)
81.900 Ft (64.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Évjárat 2023
Nem Uniszex
Típus Clear to Black Iridium Photochromic

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

- Prizm™ lencsékkel kapható, amelyeket úgy terveztek, hogy fokozzák a színeket és a kontrasztot, így több részletet láthatsz - Magas, félig perem nélküli keret, ami növeli a látómezőt és javítja a szellőzést - Az O Matter™ keret anyaga tartósságot és egész napos kényelmet biztosít, hogy lépést tartson a mozgásban lévő mindennapokkal - Bordázott textúrájú Unobtainium® a halánték belső oldalán a tartás érdekében - Az Oakley Unobtainium® orrpárnák nagyobb kényelmet és teljesítményt biztosítanak, és fokozzák a tapadást az izzadság megjelenésénél A PRIZM™ az Oakley saját fejlesztésű lencse-technológiája, amely a látást az adott környezethez igazítja. A PRIZM lencsék kiemelik a színeket ott, ahol a szem a legérzékenyebb a részletekre, ami viszont javítja a teljesítményt, a biztonságot és az általános élményt. A hagyományos napszemüveglencsék elviselhetőbbé teszik a színeket. Az Oakley PRIZM úgy működik, hogy kiszűri a látást zavaró "zajos" fényt, miközben kiemeli az optimális teljesítményhez szükséges színeket. Minden PRIZM lencse plutonitból készül: Ez az Oakley szabadalmaztatott lencse anyaga. A Plutonit egy kiváló minőségű polikarbonát anyag, amely rendkívül ütésálló. A PRIZM lencsék úgy készülnek, hogy a Plutonitot folyékony formára olvasztják, majd színezéket adnak hozzá, hogy a kívánt színt és árnyalatot kapja. Ez a gyártási módszer jobb, mint más márkáké, mivel a festékanyagot a lencsébe oltják, nem pedig a lencse felületére viszik fel bevonatként. Ezzel a technikával az UV-védelem és a színjavító tulajdonságok nem karcolódhatnak le. Minden Oakley Authentic lencse 100%-ban blokkolja az UVA és UVB sugarakat, valamint az UVC és a káros kék fényt 400 nanométerig. A káros UV-sugarak blokkolása csökkenti a megterhelést és növeli a szem hosszú távú egészségét. A szemed védelmével járó stressz csökkentésével arra koncentrálhatsz, ami fontos. ÁTLÁTSZÓ ÉS FEKETE KÖZÖTTI IRÍDIUM FOTOKRÓM FÉNYÁTERESZTÉS: 23% FÉNYÁTERESZTÉS (AKTIVÁLT): 23% FÉNYVISZONYOK: VÁLTOZÓ KÖRÜLMÉNYEK KONTRASZT: TERMÉSZETES ALAPLENCSE SZÍNE: ÁTLÁTSZÓ KATEGÓRIA: 0

Hasonló termékek

RUDY PROJECT RYDON SLIM Light Grey/Ph. Laser Purple szemüveg

81.900 Ft 73.710 Ft
8.190 Ft
RENDELHETŐ
Íme, az egyik legnépszerűbb és legszélesebb felhasználási körben használt modellünk SLIM-verziója, keskeny arcúak számára! A Rydon SLIM teljes körű megoldást nyújt nemcsak a sportolóknak, hanem minden aktív életet élő embernek - sportágtól, időjárási és fényviszonyoktól függetlenül. Komfort- és biztonságnövelő technológiáinak, széles lencseválasztékának, sokoldalú dioptriázhatósági megoldásainak és személyre szabhatóságának köszönhetően a legismertebb és legelterjedtebb Rudy Project modell. Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.

RUDY PROJECT RYDON SLIM szemüveg

43.900 Ft 39.510 Ft -tól
4.390 Ft
1 db raktáron
Immáron több mint 10 éve már, hogy a RYDON modellünk először bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé vált kiemelkedően jó kényelme, kiváló szemvédelme, és időtálló formájának köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent. Ám most elérkezett a pillanat, hogy ezen legendás modellünket újraformálják az olaszországi gyárban: finom, alig észrevehető alakítások történtek rajta - mint például új, még kényelmesebb szárgumi kialakítás, és könnyebb, komfortosabb orrnyereg - melyektől a RYDON modellünk még jobb lett! Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.

OAKLEY RADAR EV PATH szemüveg

79.900 Ft
RENDELHETŐ
Az eredeti Radar® szemüvegünk egyesítette mindazt, amit a világ legjobb sportolóival folytatott több évtizedes kutatásaink során tanultunk, és a Radar EV magasabb lencséjével és a felső perifériás tartományban kibővített látótávolságával a teljesítményt új szintekre emeli.

RUDY PROJECT RYDON Black szemüveg szett

84.900 Ft 76.410 Ft
8.490 Ft
RENDELHETŐ
Immáron több mint 10 éve már, hogy a RYDON modellünk először bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé vált kiemelkedően jó kényelme, kiváló szemvédelme, és időtálló formájának köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent. Ám most elérkezett a pillanat, hogy ezen legendás modellünket újraformálják az olaszországi gyárban: finom, alig észrevehető alakítások történtek rajta - mint például új, még kényelmesebb szárgumi kialakítás, és könnyebb, komfortosabb orrnyereg - melyektől a RYDON modellünk még jobb lett!

OAKLEY JAWBREAKER Hi Res Matte Carbon/Prizm Black szemüveg

87.900 Ft
RENDELHETŐ
Az Oakley® High Resolution kollekció sportos és stílusos kereteket tartalmaz, amelyek friss designt kaptak finom, pontszerű terepszínű nyomtatással. Minden szemüveg Prizm™ lencse technológiát tartalmaz, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza a színeket és a kontrasztot, hogy több részletet láss. A kerékpározáshoz való még jobb felhasználhatóság érdekében kibővítettük a szemüveg látómezejét a felső perifériás régióban. ezt kiegészítettük a Switchlock™ technológiával az egyszerű lencsecseréhez. A sisakokkal való további kompatibilitás érdekében pedig három különböző hosszúságúra állítható szárral rendelkezik.

OAKLEY JAWBREAKER ASCEND Spectrum Gamma Green/Prizm Road Jade szemüveg

87.900 Ft
RENDELHETŐ
A kerékpározáshoz való még jobb felhasználhatóság érdekében kibővítettük a szemüveg látómezejét a felső perifériás régióban. ezt kiegészítettük a Switchlock™ technológiával az egyszerű lencsecseréhez. A sisakokkal való további kompatibilitás érdekében pedig három különböző hosszúságúra állítható szárral rendelkezik.

RUDY PROJECT RYDON LIGHT GREY/IMPACTX2 PH. LASER PURPLE szemüveg

74.900 Ft 67.410 Ft
7.490 Ft
RENDELHETŐ
Immáron több mint 10 éve már, hogy a RYDON modell először bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé vált kiemelkedően jó kényelme, kiváló szemvédelme, és időtálló formájának köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent. Ám most elérkezett a pillanat, hogy ezen legendás modellünket újraformálják az olaszországi gyárban: finom, alig észrevehető alakítások történtek rajta - mint például új, még kényelmesebb szárgumi kialakítás, és könnyebb, komfortosabb orrnyereg - melyektől a RYDON modellünk még jobb lett! Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.

RUDY PROJECT CUTLINE szemüveg

51.900 Ft 46.710 Ft -tól
5.190 Ft
2 db raktáron
Kombinálva a széles, arcot körbeölelő, keret nélküli lencse kialakítást, a jövőbe mutató technológiákkal készülő lencséket, és a Rudy Project több mint 30 éve változatlan filozófiáját, a CUTLINE igazi műremek, mely az olasz gyártó szemüveg evolúciójának következő lépése. A CUTLINE fejlett technológiákat és merész dizájnt kombinál, így egy sokoldalúan használható, jövőbe mutató sportszemüveg lett, mely utolérhetetlen komfortot és szemvédelmet nyújt számodra. A rendkívül széles tartományban és szuper gyorsan működő ImpactX lencsék bármilyen napszakban, bármilyen időjárási körülmények között a megfelelő látást biztosítják számodra. Ráadásul garantáltan törhetetlen alapanyaga révén utolérhetetlen szemvédelmet nyújt. Emellett természetesen a szemüveg elérhető a Multilaser lencséinkkel is, mely lencsék a vagány megjelenésen felül kiválóan csökkentik a szúró fényeket. A szemüveg lencsecsere soha nem volt ilyen könnyű és gyors! A valaha készült legintuitívabb lencsecsererendszer révén minden gond nélkül válogathatsz Cutline lencséid között, amikor csak igényed van rá. Csak nyomd meg két oldalt a gombokat, és a szárak le is váltak a lencséről! A Power Flow kialakításnak köszönhetően a Cutline lencséjén és szárán is szellőzőnyílásokat találsz. Ezekkel maximalizáltuk a lencse belső felületén áramló levegőt, illetve minimalizáltuk a lencse-párásodás esélyét. A sport szemüvegeknél megszokott utolérhetetlen komfortot nyújtja a Cutline modell is. A Cutline keret nélküli kialakítása, valamint a Grilamid alapanyagú száraknak köszönhetően pehelykönnyű és ultra-strapabíró kialakítású. Növelve a biztonságot, a szemüveg lencséjét alul és felül is gumi bumperek ölelik körbe, melyek igény szerint külön-külön eltávolíthatók – ezzel növelve az egyedi megjelenések számát is. Szárvégei illetve orrnyerge arcra alakítható – hiszen nem vagyunk egyformák, így ugyanaz a beállítás nem feltétlen lesz jó minden arcformához, illetve gumírozásai nedvességre is tapadnak, hogy sportolás közben is stabilan maradjon a keret az arcodon. A Cutline lencse alján és tetején levő bumperek igény esetén levehetők és cserélhetők. Ezáltal, egy részt egyéniségedhez megfelelően illeszkedő színkombinációt tudsz kialakítani, más részt négy különböző módon is használhatod a szemüveget - annak megfelelően, melyik illik hozzád a legjobban. A Cutline szemüvegben elérhető a legszélesebb tartományban használható a dioptriás megoldás, az RX INSERT, így ezen modellünket is használhatod látáskorrekció mellett, élvezve a Cutline nyújtotta komfortot és szemvédelmet, miközben a zavartalan látás biztosított. Ehhez mindösszesen csak egy FR39 cikkszámú inzertre/clip on-ra van szükséged a szemüveged mellé. Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.
Az oldal tetejére