Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fulcrum SHARQ: A tökéletes gravel kerékszett

Fulcrum SHARQ: A tökéletes gravel kerékszett
A kerékpárosok számára a megfelelő kerékszett kiválasztása kulcsfontosságú, különösen, ha vegyes terepen aszfalttól a kavicsos utakig szeretnének zökkenőmentesen haladni. A Fulcrum legújabb innovációja, a SHARQ, pontosan ezt a célt szolgálja. Az új Fulcrum kerékszett, amely a Red Room Lab-ból származik, kiválóan ötvözi a kezelhetőséget, aerodinamikát, reaktivitást és ellenállást.

Itt tudod megvásárolni a kerékszettet.

Íme a cápa: Fulcrum SHARQ
Vicenzában, a Fulcrum huszadik évfordulóján mutatták be a SHARQ-ot. Ez az első olyan termékük, amelyet kifejezetten tartós és "mindenes" úthasználatra terveztek. A SHARQ neve tükrözi a kerék karakterét: a simaság, kezelhetőség, aerodinamika, reaktivitás és kényelem egyedülálló keveréke. Ezen jellemzők mindegyike a Fulcrum Speed, Wind és Rapid Red Carbon modellekkel szerzett tapasztalatokból származik.

A Fulcrum huszadik évfordulóján mutatta be SHARQ elnevezésű csúcskategóriás kerékszettjét

Innováció és kiváló teljesítmény
A SHARQ gondos kutatás, fejlett mérnöki munka és kiterjedt tervezési és tesztelési folyamat eredménye. Az egész gyártási folyamatot a Fulcrum teljes mértékben maga felügyeli és minden alkatrészt Európában gyártanak és szerelnek össze a saját üzemeikben. Az új SHARQ belső felni szélessége 25 mm, amely hatékony kompromisszumot kínál mind az országúti gumik, mind a szélesebb, bordázott (graveles) gumik számára. A mini-horgok maximális biztonságot nyújtanak és mivel a híd nincs átfúrva, így tubeless natív kialakítású.

A Fulcrum SHARQ kerékszett belső felniszélessége 25 mm

A 2-Wave felni: egyedülálló dizájn
A SHARQ egyik megkülönböztető eleme a 2-Wave Rim. Ez az új felni dizájn (szabadalmi bejegyzés alatt) egy kísérleti folyamat eredménye, amelyben elemezték a különböző megoldások reakcióit a fej- és oldalszelekre. A felni egy szimmetrikus hullámmal rendelkezik az orr közelében, amely egy aszimmetrikus hullámmal olvad össze az oldalakon. Ez az új kialakítás optimális egyensúlyt ér el a kezelhetőség és reaktivitás között, valamint kiváló aerodinamikát biztosít. A kerekek össztömege mindössze 1440 gramm, míg az oldalszelek ellenállásában jelentős javulást értek el.

A Fulcrum SHARQ 2-Wave-Rim technológiával készült

A3RO küllők: aerodinamika a csúcson
A Fulcrum SHARQ kerékszett további előnyei közé tartoznak az új A3RO küllők. Ezek a lapos acél küllők 3 mm szélesek és 0,8 mm vastagok, jelentős aerodinamikai előnyökkel. A küllők soha nem érnek egymáshoz, biztosítva, hogy hosszú távon megtartják feszültségüket, így a kerék élettartama alatt ugyanazt a teljesítményszintet nyújtják. Tehát kerekünk hosszas használat után sem veszít jelentősen gyorsaságából.

A Fulcrum SHARQ A3RO lapított küllőket kapott ami javít a kerék merevségén

Kiváló kezelhetőség és teljesítmény
A SHARQ kiválóan teljesít mindenféle terepen, legyen szó aszfaltról vagy kavicsról. Könnyen kezelhető minden körülmények között, még erős oldalszélben is, és egyesíti az aerodinamika és reaktivitás szintjeit a leggyorsabb úti kerekekkel. Emellett képes elnyelni a durva terep ütéseit is, mint a legjobb gravel kerekek.

A Fulcrum SHARQ kerékszett jól teljesít sima útfelületen és murvás utakon egyaránt

Záró gondolatok
A Fulcrum SHARQ kerékszett a legújabb és legjobb választás mindazok számára, akik vegyes terepen szeretnének kerékpározni. Az innovatív 2-Wave felni dizájn, az A3RO küllők és a gondos mérnöki munka révén a SHARQ a tökéletes választás a sima, kényelmes és hatékony vezetési élményhez, legyen szó aszfaltról vagy kavicsos utakról. Ha egy kiváló minőségű gravel kerékszettet keresel, a Fulcrum SHARQ a legjobb választás!

Fulcrum SHARQ Fact Sheet

Ha szeretnéd jobban megismerni a Fulcrum kerékszetteket, ide kattintva elolvashatod bemutatónkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: fulcrum gravel kerékszett sharq
Az oldal tetejére