Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
949.900 Ft (747.953 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

FULCRUM SHARQ 25 DB kerékszett HG

Cikkszám: SHQ-25D25CFRAS
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: FULCRUM
Elérhetőség: 2 db raktáron
GYORS KEREKEK BÁRMILYEN TEREPRE A SHARQ a Fulcrum Red Room Lab legújabb kereke, amelyet úgy terveztek, hogy az aszfaltozott és a kavicsos útvonalakon is javítsa a menetélményt. A SHARQ aprólékos kutatás és fejlett mérnöki munka eredménye, a felni és a küllők új kialakításának köszönhetően a kezelhetőség, az aerodinamika, a reakcióképesség és az ellenállás egyedülálló kombinációját nyújtja.
Nem értékelt
Fogaskoszorú
Shimano HG
949.900 Ft (747.953 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Anyag Karbon
Egyéb tulajdonságok Szett
Évjárat 2024
Kerékméret 622
Külsőgumi kialakítás Peremes/Tubeless
Szín Black
Típus Országúti/Gravel
Fékrendszer Típus Tárcsafék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

A SHARQ név jól jellemzi ennek a kerékszettnek a lényegét és jól meghatározott karakterét: a simaság, a kezelhetőség, az aerodinamika, a reaktivitás és a kényelem példátlan keveréke, a Speed, a Wind és a Rapid Red Carbon modellekkel szerzett tapasztalatainkból örökölt jellemzők. Az új SHARQ felni belső szélessége 25 mm, ami hatékony kompromisszumot jelent mind a legalább 30 mm széles országúti gumiabroncsok számára, amelyek jó aerodinamikát és jobb gördülési ellenállást garantálnak, mind a szélesebb bütykös gumiabroncsok számára, amelyek szilárd támaszt nyújtanak a terepen való használathoz. Annak érdekében, hogy a felni tubeless rendszerekkel és belsőkkel is használható legyen, mini-"horgokkal" rendelkezik, amelyek maximális biztonságot nyújtanak. A Fulcrumtól megszokott módon a híd nincs kifúrva, ezért tubeless natív, kiegészítő tubeless szalag nélkül is. A felni új kialakítása (szabadalmaztatás alatt) egy kísérleti folyamat eredménye, ahol elemeztük a különböző megoldások reakcióit a menetdinamikát és az aerodinamikát befolyásoló ellen- és oldalszélre. Az így kialakított formát 2-Wave Rimnek neveztük el, és ez a SHARQ egyik jellegzetes eleme. A felni az orr rész közelében szabályos, szimmetrikus hullámmal rendelkezik, amely oldalt aszimmetrikus hullámmal keveredik. A profil magassága 42 és 47 mm között változik, illetve a hullám legmagasabb és legalacsonyabb részétől a legalacsonyabbig. Ez az új kialakítás optimális egyensúlyt teremt a kezelhetőség és a reakcióképesség, valamint a kiváló aerodinamika között. A SHARQ forradalmi, ugyanakkor hagyományos. Ez az új kerék teljes mértékben magába foglalja a Fulcrum filozófiáját, valamint elkötelezettségünket, hogy exkluzív technológiákat és speciális termékeket kínáljunk. Ezt szem előtt tartva, a SHARQ teljesítményének növelése érdekében kifejlesztettük az A3RO-t, egy új, 3 mm széles és 0,8 mm vastag lapos acél küllőt, amely jelentős aerodinamikai előnyöket biztosít. A keréktárcsa- küllős csatlakozófelületet is átdolgoztuk. A lyuk két további réssel rendelkezik, a küllők aljának speciális lapításával párosulva, így a küllők egy vonalban maradnak és nem forognak el, garantálva az állandó aerodinamikai alátámasztást. A küllők soha nem érnek egymáshoz (nem érintkező küllők), ami biztosítja, hogy hosszú távon megőrizzék a feszültségüket, és így a termék teljes élettartama alatt azonos teljesítményt nyújtanak, anélkül, hogy mechanikai beavatkozásokra lenne szükség az esetleges feszültségveszteségek orvoslására. A kerékagy kialakítása a Speed kerekeken látott minimalista vonalakat követi, Cup & Cone technológiával. A felhasznált csapágyak USBTM kerámia golyóscsapágyak, amelyek átütő tengelyeken gördülnek, állítógyűrűvel, a rendkívül pontos előfeszítés és a maximális simaság elérése érdekében.

Hasonló termékek

FULCRUM SPEED 25 DB kerékszett HG

887.290 Ft 799.900 Ft
87.390 Ft
RENDELHETŐ
Egy határozott céllal készült: maximális teljesítmény hegynek felfelé.
A Fulcrum új Speed 25 kereke egy alacsony profilú kerékben egyesíti a könnyű súlyt és a kezelhetőséget, amely a Fulcrum elsőrangú technológiáinak alkalmazásával tökéletes a csúcsok meghódításához és a lejtők élvezetéhez.

A Speed 25 kifejlesztéséhez a versenygyőztes Racing Light XLR adta az inspirációt, ami egy rendkívül sikeres és népszerű kerék mind a nagyközönség, mind a profi versenyzők körében, akik hegyi szakaszokon használták. A Speed 25 26 mm-es profillal rendelkezik, amely elöl szimmetrikus, hátul aszimmetrikus, hogy optimalizálja a könnyű súly és az aerodinamika közötti egyensúlyt.
A mindössze 1285 grammos hivatalos súlyukkal ideális kerék azoknak a kerékpárosoknak, akik a legjobb idejüket akarják elérni hegymenetben, de az ultrakerékpárosoknak is, akiknek kedvezőtlen időjárási körülmények között kell helytállniuk, stabil és megbízható kerékre vágynak még erős széllökésekben is.

A Speed 25-öt tárcsafékes változatban fejlesztették ki, 21 mm-es belső felni szélességgel és a Fulcrum saját technológiáival, a MoMag™ és a DIMF technológiával. A minimál kialakítású keréktárcsák USB™ kerámiacsapágyakat használnak. A keréktárcsák teljesítményét a könnyű súly, a kezelhetőség és a simaság határozza meg.

FULCRUM SPEED 57 DB kerékszett HG

883.390 Ft 799.900 Ft
83.490 Ft
4 db raktáron
Az új Fulcrum Speed 57 a Fulcrum új korszakba és dimenzióba lépése, a forma és a funkció közötti alapvető szinergia eredménye: Forma, Funkció, Fulcrum.

Kompromisszumok nélküli evolúció: az új felnik - magasabbak, szélesebbek, könnyebbek és aerodinamikusabbak -, az új kerékagyak és az új küllők tökéletes kerékrendszerré állnak össze.

Az új, szélesebb felnik 28 mm-es gumiabroncsokkal párosítva kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtanak, optimális aerodinamikával, gördülési ellenállással és kényelemmel.

A felniket a Fulcrum specifikációi szerint készült gyantával és karbon szálakkal építjük fel, ahol a korábbi verziókkal ellentétben a Speed 57 esetében egy új, FF100-as, nagy modulusú, egyirányú szálakból álló kompozit keveréket használunk. Számos kísérlet során elértük a szálak tökéletes keverékét, amely a megfelelő rétegezéssel és a gyanta rendkívül pontos szabályozásával együtt lehetővé teszi számunkra, hogy egy olyan terméket hozzunk létre, amely a megfelelő rugalmassági mezőben működik, garantálva a hors catégory teljesítmény specifikációkat és a kiváló menetérzetet.

FULCRUM SPEED 42 DB kerékszett HG

883.390 Ft 799.900 Ft
83.490 Ft
RENDELHETŐ
The new Fulcrum Speed 42 are Fulcrum’s step into a new era and dimension, the result of the fundamental synergy between form and function: Form, Function, Fulcrum.
An evolution without compromises: the new rims - higher, wider, lighter and more aerodynamic - the new hubs and the new spokes come together in a perfect wheel system.
The new wider rims, paired with 28 mm tires, provide a level of performance without compromises, with optimum aerodynamic penetration, rolling resistance and comfort.
The rim is constructed with resins and fibres made to Fulcrum specifications where, unlike previous versions, we use a new composite mix of FF100 high modulus unidirectional fibres for the Speed 42. Through numerous experiments we have reached the perfect mix of fibres, which along with their correct layup and an extremely precise control of the resin, allows us to create a product that works in the correct elasticity field, guaranteeing hors catégory performance specifications and a superior ride feel.

FULCRUM RACING ZERO CARBON 2WF CL tárcsafékes HG kerékszett

864.900 Ft 748.900 Ft
116.000 Ft
1 db raktáron
When this wheel came onto the market it marked a massive innovation in the field of low-profile wheels.
What is innovative about the Racing Zero Carbon? The concept: carbon and aluminum blended together to form a unique combination. It has frequently been praised as “super stiff, sturdy and having razor-sharp precision", thanks to the aluminum spokes, and lightweight rim. The aim of Fulcrum's R

FULCRUM WIND 75 DB kerékszett

594.790 Ft 529.900 Ft -tól
64.890 Ft
1 db raktáron
A 75 DB modell teszi teljessé a WIND termékcsaládot. Ez a magas profilú kerék a mérnökeink által végzett aerodinamikai kutatás és fejlesztés legjobb kifejeződése.

Az ultra-aero profilnak köszönhetően ideális kerék időfutamokhoz, triatlonversenyekhez és minden olyan szituációhoz, ahol az aerodinamika a döntő, és ahol nagy sebességgel pedálozol.

A projekt kihívása arra összpontosult, hogy a profil magassága ellenére nagy légbehatolási és sebességbeli számokat érjünk el anélkül, hogy a kerék stabilitását és kezelhetőségét veszélyeztetnénk. Ezt alapos szélcsatornatesztekkel sikerült elérni, amelyek eredményeként az egyirányú karbon felni új profilja született meg, amelynek belső és külső méretei megfelelnek a jelenlegi trendeknek: a felni szélessége 27 mm, a csatorna szélessége pedig 19 mm.

A felni 2-WAY FIT™, kezdettől fogva tubeless. Nincs szükség szalagra a tömítéshez, ami egyszerűsíti és könnyíti a gumiabroncs-felni párosítást, köszönhetően a Mo-Mag™ technológiával megmunkált felninek. A felni lyukak nélkül is merevebb és ellenállóbb. A küllők kétféle anyagvastagságúak, lekerekített és egyenes húzásúak (a legjobb aerodinamikai forma), a niplik pedig alumíniumból készültek.

Ami a belső részeket illeti, az első és a hátsó kerék esetében is alumínium kerékagyakba épített, tömített zárt csapágyakat választottunk.
A versenyzők számára két rendkívül fontos szempont a kivételes ár/teljesítmény arány, amely a SPEED termékcsaládhoz képest elérhetőbbé teszi ezt a gyors kereket, valamint a lehetőség, hogy csak a hátsó kereket lehet megvásárolni.

A WIND 75 a legjobb választás azok számára, akik maximális sebességet keresnek és a Fulcrum karbon termékcsaládjához való hozzáférési pontot keresik. Ez a gyönyörűen megtervezett kerékszett, amely egyedivé teszi a kerékpárját.

FULCRUM WIND 57 DB kerékszett HG

559.990 Ft
4 db raktáron
A teljesítmény és a kényelem egyensúlyának megteremtése céljából tervezett Wind 57 remek kezelhetőséget és sokoldalúságot nyújt. Valójában ezek az új kerekek nem kizárólag országúti használatra készültek, mivel könnyű terepen való közlekedésre is alkalmasak (ASTM 2. kategória), így a szórakozásod a forgalmas utakon túlra is kiterjedhet.
Az oldal tetejére