Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
55.900 Ft (44.016 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

TOPEAK TETRARACK M2 hátsó csomagtartó

Cikkszám: TA2408M2
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: TOPEAK
Elérhetőség: 1 db raktáron
A tökéletes gyorsrögzítésű hátsó csomagtartó rendszer fully MTB-hez vagy csomagtartószemek nélküli hardtail MTB-hez. Ez az egyméretben kapható hátsó csomagtartó innovatív felső lemezzel rendelkezik, amely a nyeregcső szögétől függetlenül állítható szintre. Az integrált QuickTrack® rendszer lehetővé teszi, hogy a Topeak TrunkBags táskák a helyükre csússzanak és rögzüljenek, majd egy gombnyomással kioldódjanak. Az újszerű kampós és hurkos hevederes rögzítési rendszer szorosan rögzít, hogy stabilan tartsa a csomagot, és lehetővé tegye a kerékpárok széles skálájára való felszerelést. KLICKfix® / RackTime® Snapit 1.0 vagy Vario rendszerű táskákkal is kompatibilis.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
55.900 Ft (44.016 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Anyag Alu
Egyéb tulajdonságok Hátsó
Évjárat 2024
Kerékméret Univerzális
Típus MTB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

ANYAG Alumínium / Műszaki polimer / Nylon pántok KOMPATIBILITÁS Topeak MTX / RX TrunkBags, KLICKfix® / RackTime® Snapit 1.0 vagy Vario rendszerű táskák MAX TERHELÉS 12 kg Rögzítő a hátsó fényvisszaverőhöz MÉRET 42 x 33,2 x 14,5 cm Súly 960 g

Hasonló termékek

TOPEAK TETRARACK M1 első csomagtartó

55.900 Ft 50.310 Ft
5.590 Ft
RENDELHETŐ
Tökéletes első quick-mount rack rendszer MTB rugóvillákhoz vagy merev villákhoz rack-nyílások nélkül. Ez az egyméretű első csomagtartó innovatív felső lemezzel rendelkezik, amely a villaszögtől függetlenül beállítható. Az integrált QuickTrack® rendszer lehetővé teszi, hogy a Topeak TrunkBags táskák a helyükre csússzanak és rögzüljenek, majd egy gombnyomással kioldódjanak. Az innovatív kampós és hurkos hevederes rögzítési rendszer szorosan rögzít, hogy stabilan tartsa a rakományt, és lehetővé tegye a kerékpárok széles skálájára való felszerelést. KLICKfix® / RackTime® Snapit 1.0 vagy Vario rendszerű táskákkal is kompatibilis.

TOPEAK SUPER TOURIST DISC csomagtartó

36.300 Ft 32.670 Ft
3.630 Ft
3 db raktáron
Alumínium csomagtartó 24"-29" és 700C tárcsafékes kerekekhez. Állítható lábakkal van felszerelve, hogy illeszkedjen a legtöbb túrakerékpárhoz. Városban történő ügyintézéshez vagy hosszú távú túrázáshoz tervezték. Az MTX QuickTrack® lemez kompatibilis bármelyik Topeak MTX TrunkBag, MTX hátsó kosár és a legtöbb más, a piacon kapható csomagtartó csomagokkal és csomagtartókkal.

SPECIALIZED PIZZA RACK első csomagtartó

35.100 Ft
RENDELHETŐ
The Pizza Rack was designed to be a stout companion piece to any around-town commuter or touring rig. It can hold sizeable cargo, up to 15 kilograms (33lbs), rather comfortably. And knowing that most people are always looking for extra storage space - we also made sure that it can accommodate any side panniers with hooks that fit on 13mm or larger rails.
- 15kg (33lbs) carrying capacity.
- 13mm rails are made from lightweight aluminum.
- Can carry any side pannier with hooks that fit rails 13mm or larger.
- Additional platform on top allows for an extra bag to be used.

TOPEAK RX BEAMRACK csomagtartó

33.900 Ft 30.510 Ft
3.390 Ft
2 db raktáron
Kis méretű vázakhoz. Könnyű felépítésű, nyeregcsőre szerelhető csomagtartó, felhelyezhető oldalpanelekkel. Országúti vagy fitness kerékpárokra ideális, maximális terhelhetősége 7 kg. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK MTX BEAMRACK nagyméretű vázhoz csomagtartó

29.900 Ft 26.910 Ft
2.990 Ft
5 db raktáron
M/L méretű vázakhoz. MTB vagy komolyabb városi túra használatra. Maximum 9 kg terhelhetőség. MTX-es táskákhoz. Gyorszáras rögzítés nyeregcsőre (25.4-31.8 mm átmérőig). Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK MTX BEAMRACK normál vázhoz csomagtartó

29.900 Ft 26.910 Ft
2.990 Ft
6 db raktáron
Kisméretű vázakhoz, MTB vagy komolyabb városi, túra használatra. Maximum 9 kg terhelhetőségű, MTX-es táskákat is fogad. Gyorszáras rögzítés nyeregcsőre (25.4-31.8 mm átmérőig). Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

GIANT RACK-IT METRO LITE MIK hátsó csomagtartó

28.699 Ft
RENDELHETŐ
A Giant a hagyományos bringák és az ebike-ok igényeinek megfelelő csomagtartók teljes választékát kínálja. Válaszd a MIK típusok gyors hozzáférését és kényelmét, vagy a Racktime-ok egyszerűségét és klasszikus hangulatát - mindkettő tökéletesen párosítható a hordozórendszerekkel.

TOPEAK EXPLORER 29er Disc csomagtartó

26.900 Ft 24.210 Ft
2.690 Ft
5 db raktáron
29"-os kerékmérethez, tárcsafékes kerékpárokra. Erős, könnyű, üreges alumínium csomagtartó hosszú túrákra. 30 kg-ig terhelhető. QuickTrack rendszerű, így bármelyik MTX Trunkbag táskával kompatibilis. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.
Az oldal tetejére