Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TOPEAK

Rendezés:

TOPEAK TETRARACK M2 hátsó csomagtartó

55.900 Ft
RAKTÁRON
A tökéletes gyorsrögzítésű hátsó csomagtartó rendszer fully MTB-hez vagy csomagtartószemek nélküli hardtail MTB-hez. Ez az egyméretben kapható hátsó csomagtartó innovatív felső lemezzel rendelkezik, amely a nyeregcső szögétől függetlenül állítható szintre. Az integrált QuickTrack® rendszer lehetővé teszi, hogy a Topeak TrunkBags táskák a helyükre csússzanak és rögzüljenek, majd egy gombnyomással kioldódjanak. Az újszerű kampós és hurkos hevederes rögzítési rendszer szorosan rögzít, hogy stabilan tartsa a csomagot, és lehetővé tegye a kerékpárok széles skálájára való felszerelést. KLICKfix® / RackTime® Snapit 1.0 vagy Vario rendszerű táskákkal is kompatibilis.

TOPEAK TETRARACK M1 első csomagtartó

55.900 Ft 50.310 Ft
5.590 Ft
RAKTÁRON
Tökéletes első quick-mount rack rendszer MTB rugóvillákhoz vagy merev villákhoz rack-nyílások nélkül. Ez az egyméretű első csomagtartó innovatív felső lemezzel rendelkezik, amely a villaszögtől függetlenül beállítható. Az integrált QuickTrack® rendszer lehetővé teszi, hogy a Topeak TrunkBags táskák a helyükre csússzanak és rögzüljenek, majd egy gombnyomással kioldódjanak. Az innovatív kampós és hurkos hevederes rögzítési rendszer szorosan rögzít, hogy stabilan tartsa a rakományt, és lehetővé tegye a kerékpárok széles skálájára való felszerelést. KLICKfix® / RackTime® Snapit 1.0 vagy Vario rendszerű táskákkal is kompatibilis.

TOPEAK MTX TRUNK BAG DXP táska

53.900 Ft 48.510 Ft
5.390 Ft
RAKTÁRON
A legnagyobb Topeak csomagtartó táska. Kompakt méret, de lehajtható oldalpanelekkel, és a felfelé is bővíthető felső résszel adja igazi tudását. Hátul kulacsnak vagy flakonnak való zsebbel. MTX QuickTrack-es csomagtartókkal kompatibilis felfogatás. Vízlepergető anyagból készült, de opcionálisan teljes esővédő huzat választható hozzá. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK DYNAPACK DX táska esővédővel

49.900 Ft 44.910 Ft
4.990 Ft
RAKTÁRON
A Dynapack nagyobb verziója, melynek körbe merevítő pánttal van ellátva az oldala. Közel akkora a hely benne, mint egy Trunkbagben, így alkalmas bukósisak, vagy cipő tárolására. 24.5-34.9 mm-es nyeregcsövekkel kompatibilis, külön csomagtartó nem kell hozzá. Van rajta önhordó fül, anyaga vízlepergető és a biztonság érdekében lámpa felfogatást is találunk rajta. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK TRUNKBAG DXP STRAP MOUNT táska

49.900 Ft 44.910 Ft
4.990 Ft
RAKTÁRON
(1)
A legnagyobb csomagtartó táskánk. Kompakt méret, de lehajtható oldalpanelekkel, felfelé is bővíthető felső résszel és hátul kulacsnak vagy flakonnak való zsebbel. Vízlepergető anyag, de opcionálisan teljes esővédő huzat választható hozzá. Szíjas rögzítéses verzió! Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK JOEBLOW ELITE műhelypumpa

47.500 Ft 42.750 Ft
4.750 Ft
RAKTÁRON
A pumpatesten fent elhelyezett, így könnyen leolvasható nyomásmérő. Megerősített, vékony acél test, extra hosszú tömlővel, ami Twinhead (két oldalas) fejjel segít az egyszerű pumpálásért. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK MTX TRUNK BAG EXP táska

44.900 Ft 40.410 Ft
4.490 Ft
RAKTÁRON
Nagy kapacitás, lehajtató oldalpanelek és kulacstartó zseb adja ennek a táskának a sokoldalúságát. MTX QuickTrack csomagtartókkal kompatibilis, illetve teljes mértékben vízlepergető anyagból készült. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK BACKLOADER nyeregtáska

33.900 Ft 30.510 Ft -tól
3.390 Ft
RAKTÁRON
Hallgass a belső, túrázni vágyó hangodra! Pakold fel a bringád mindennel, amire szükséged lesz, ha több napra vagy hétre nekivágsz a vadonnak, és indulj! Backloader táska nagy űrtartalmú és csomagtartó nélkül használható. Könnyű, nagy mértékig vízlepergető anyagokból, masszív varratokkal készül, jár hozzájuk a teljesen vízálló esőhuzat is. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK FRONTLOADER kormánytáska

39.900 Ft 35.910 Ft
3.990 Ft
RAKTÁRON
Pakolj szabadon a kormányodra! Ez a táska arra lett tervezve, hogy könnyű, de testes dolgokat tegyél bele, mint pl. a hálózsák, egyéb kemping felszerelések, vagy váltó ruhát. Szíjas rögzítése miatt gyorsan lehet fel- és leszerelni, műanyag gyors csatjai pedig lehetővé teszik egyéb dolgok gyors rögzítését. A 8 literes űrtartalmú, a vízálló huzat pedig segít teljesen szárazon tartani a benne lévő felszerelést esőben is. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK SUPER TOURIST DISC csomagtartó

36.300 Ft 32.670 Ft
3.630 Ft
RAKTÁRON
Alumínium csomagtartó 24"-29" és 700C tárcsafékes kerekekhez. Állítható lábakkal van felszerelve, hogy illeszkedjen a legtöbb túrakerékpárhoz. Városban történő ügyintézéshez vagy hosszú távú túrázáshoz tervezték. Az MTX QuickTrack® lemez kompatibilis bármelyik Topeak MTX TrunkBag, MTX hátsó kosár és a legtöbb más, a piacon kapható csomagtartó csomagokkal és csomagtartókkal.

TOPEAK DYNAPACK táska esővédővel

34.900 Ft 31.410 Ft
3.490 Ft
RAKTÁRON
Nyeregcsőre szerelhető táska, melyhez nem kell külön csomagtartó, így tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének nehéz kormánytáskát vagy csomagtartót és azzal együtt táskát cipelni. Beleférnek tartalék belsők, kisebb dolgok, kabát, de akár egy kisebb piknikcsomag is. Könnyű felépítés, aerodinamikus forma jellemzi. 25.4-31.8 mm-es nyeregcsövekkel kompatibilis. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK DEFENDER XC1 sárvédő

34.900 Ft 31.410 Ft
3.490 Ft
RAKTÁRON
Az XC1 egy két darabból készült, műanyag első sárvédő, melynek formáját a krosszmotorok sárvédőjéről mintázták. Két biztonsági felfogatással csatlakozik a villa külső szárára, hogy közelebb kerüljön a kerékhez, ezáltal biztosítva a lehető legnagyobb védelmet a sár és felverődő vízpermet ellen. Az XC11 hátsó sárvédő gyorszáras rögzítéssel kapcsolódik a nyeregcsőhöz, és erős műanyagból készült, hogy az MTB felhasználásból adódóan is tartós legyen. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.
Az oldal tetejére