Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
20.900 Ft
18.810 Ft (14.811 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.090 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

TOPEAK FUELTANK MEDIUM táska felsőcsőre

Cikkszám: TC2296B
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: TOPEAK
Elérhetőség: 8 db raktáron
Nagy kapacitású táska felsőcsőre. Masszív erősített falak, belső válaszfal nélkül. Alkalmas müzliszeletek, szerszámok tárolására, vagy telefont is vihetsz benne. Van rajta kábelkivezető nyílás, így nagy fényerejű lámpa akksiját vagy telefonhoz külső akksit is vihetsz benne. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
0.5L
20.900 Ft
18.810 Ft (14.811 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.090 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Pontos méretei: 17,5 x 11 x 7,5 cm (M) Okos, átgondolt tervezés, remek minőségben--Topeak a Bringalandnál.

Paraméterek

Évjárat 2020
Típus Váztáska
Táska Típus Váztáska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

TOPEAK FUELTANK MEDIUM táska felsőcsőre

Hasonló termékek

TOPEAK TOPLOADER váztáska

18.900 Ft 17.010 Ft
1.890 Ft
RENDELHETŐ
A tökéletes útitárs minden úthoz. Ha igazi túrabringás vagy, akkor ezt nem hagyhatod ki. A TopLoader egy nagy kapacitású, felső csőre szerelhető táska, amely gyors és könnyű hozzáférést biztosít az energiaszeletekhez, telefonhoz, pénztárcához, szerszámokhoz vagy bármilyen kis alapvető felszereléshez, amire szükséged lehet.

GEOSMINA felsőcső táska

19.090 Ft
4 db raktáron
Bikepackinghoz ajánlott nagyméretű felsőcső táska. Egy kicsi, teljesen vízálló és hőkezelt szegéssel készült táska, ami tartalmaz egy belső, kivehető vázat, ezzel stabilitást és tartósságot adva a táskának. A belseje két részre osztható. A Geosmina nagy bikepacking felsőcső táska az ideális táska okostelefonnak, energiaszeleteknek vagy pótakkumulátornak. Egy pillanat alatt, egy kézzel nyitható, hogy hozzáférj a tartalmához. Továbbá, a körültekintő tervezés eredményeként, a táska két szett tépőzáras pánttal érkezik, hogy mind a vékonyabb, acél vagy titán vázakhoz, mind a hydroforming és karbon vázakhoz passzoljon. Két méretben kapható: 1 és 0,6 literes űrtartalommal.

GEOSMINA BOLT-ON felsőcső táska

19.090 Ft -tól
6 db raktáron
Bikepackinghoz ajánlott nagyméretű felsőcső táska. Egy kicsi, teljesen vízálló és hőkezelt szegéssel készült táska, ami tartalmaz egy belső, kivehető vázat, ezzel stabilitást és tartósságot adva a táskának. A belseje két részre osztható. A Geosmina nagy bikepacking felsőcső táska az ideális táska okostelefonnak, energiaszeleteknek vagy pótakkumulátornak. Egy pillanat alatt, egy kézzel nyitható, hogy hozzáférj a tartalmához. Rögzítése a vázhoz dupla csavarral történik az erre kialakított részen. Továbbá, a körültekintő tervezés eredményeként, a táska két szett tépőzáras pánttal érkezik, hogy mind a vékonyabb, acél vagy titán vázakhoz, mind a hydroforming és karbon vázakhoz passzoljon. Két méretben kapható: 1 és 0,6 literes űrtartalommal.

GIANT H2PRO POUCH táska

16.799 Ft
6 db raktáron
A H2Pro POUCH (stucni táska) ideálisválasztás egy vizes palack vagy extra táplálék szállítására, és Cyberian zsinórzárral rendelkezik, amely könnyű egykezes hozzáférést biztosít tekerés közben. A hárompontos rögzítési rendszerrel a H2Pro Pouch a stucnin vagy a kormányon használható, és az alján vízelvezető nyílással rendelkezik, amely szárazon tartja a tartalmát.

TOPEAK FASTFUEL TRIBAG táska felsőcsőre

20.900 Ft 18.810 Ft
2.090 Ft
2 db raktáron
Stílusos vékonyabb, de hosszított felsőcsre rakható táska. Ahogy a neve is mutatja Triatlonosoknak készült, áramvonalat formája ideális a futamokra. És minden elfér benne, amire hosszútávon szükséged lehet menet közben. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK TRI DRYBAG vízálló táska felsőcsőre

14.900 Ft 13.410 Ft
1.490 Ft
4 db raktáron
Vízálló, párnázott táska, melybe müzli szeletet, energia zselét, multi toolt, vagy akár 5" méretű telefont is rakhatsz. Ha felsőcsőre, a kormányszár mögé rögzíted, így dolgaid mindig kéznél lehetnek. A felsőcső/nyeregcső találkozáshoz is tehető, ha kevésbé fontos dolgokat viszel benne. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

CUBE RFR TOURER 2 váztáska

22.990 Ft 17.842 Ft
5.148 Ft
3 db raktáron
The TOURER 2 is ideal for keeping pumps, tools and much more perfectly stowed and quickly accessible. A great choice on any ride, from a chilled sun-downer to a bikepacking adventure. The innovative frame bag made from rugged, PVC-free TPU is not only waterproof, but also reflective on both sides for added passive safety on the roads.

SPECIALIZED VITAL PACK váztáska

14.430 Ft
RENDELHETŐ
A Vital Pack célja igen egyszerű -- kényelmesen rendszerezni és tárolni a frissítőidet a bringán. Búcsút inthetsz annak, amikor a hátsó zsebeidben turkálsz egy energiaszeletért, miközben az útra figyelsz. Könnyen feltehető pántjaival a bringádra, hálós tetején keresztül rálátsz a tartalmára, és mágneses záródása problémamentessé teszi a menet közben a frissítést.
Az oldal tetejére