Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.650 Ft (10.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

SPECIALIZED AIR TOOL MTB MINI minipumpa

Cikkszám: 47219-3015
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: SPECIALIZED
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Kicsi, hatékony, megbízható - ez a három legfontosabb jellemzője az Air Tool MTB Mini pumpának. A fordított kétkamrás kialakításnak köszönhetően ez a pumpa 20%-kal több levegőt mozgat meg löketenként, mint az általa leváltott példány, mégis 10%-kal kisebb.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
13.650 Ft (10.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Anyag Alumínium
Évjárat 2023
Pumpa Típus Minipumpa
Szelep Presta és autószelep
Típus Gravel/MTB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

A fordított kétkamrás kialakítás kisebb, mégis 20%-kal több levegőt mozgat meg löketenként, mint a korábbi kialakításunk, ami akár két perccel csökkenti a pumpálási időt. A csavarzáras fej könnyen átalakítható, hogy Presta vagy Schrader szelepekhez illeszkedjen. Megmunkált külső cső a pumpálás közbeni extra tapadásért. Alumínium belső és külső kamra a tartós teljesítmény érdekében. Water bottle boss vázra szerelhető tartó konzol mellékelve. Maximális nyomás: 60 PSI (4,1 bar) Löketenkénti térfogat: 55 köbcentiméter Tartalmazza a kulacstartó részre szerelhető konzolt.

Hasonló termékek

SPECIALIZED AIR TOOL ROAD MINI V2 minipumpa

13.650 Ft
RENDELHETŐ
A legjobb országúti minipumpa két dolgot tesz: gyorsan és hatékonyan pumpál fel gumit és könnyen eltehető. Ez a kis megbízható fickó mindkettőt tudja. Most a klasszikus vázra szerelhető konzollal érkező Air Tool Road Mini pumpa majdnem kétszeres levegőt mozgat mint elődje, a fordított, dupla kamrájának köszönhetően. Teljes lelki békét ad jelenléte, amikor a bosszantó defekt megtalál.

SPECIALIZED AIR TOOL SWITCH COMP minipumpa

13.650 Ft
RENDELHETŐ
Ez a tartós vázpumpa SwitchHitter fejjel automatikusan beállítja magát a Schrader vagy Presta szelephez, ráadásul a nyomást egy forgatható nyomásmérőn mutatja.

TOPEAK POCKET ROCKET minipumpa

13.900 Ft 12.510 Ft
1.390 Ft
9 db raktáron
Könnyű alumínium mini pumpa, országútisoknak. Megerősített műanyag fej, és csúszásgátlós műanyag markolat segíti a kényelmesebb pumpálást. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

LEZYNE GRIP DRIVE HV minipumpa

14.190 Ft 12.610 Ft -tól
1.580 Ft
RENDELHETŐ

Compact and super-efficient, the Grip Drive HV is a high-volume bicycle hand pump featuring a knurled barrel for superior grip while pumping. Its overlapping handle design is constructed from machined aluminum, providing superior durability, minimal weight, and all of the style. The integrated ABS Flex Hose is both {Presta and Schrader valve compatible and greatly improves pumping action and ergonomics. This mini pump is completely rebuildable and created with the best materials available. With up to 90 PSI (6.2 BAR) of pumping power, the Grip Drive HV is excellent for all high-volume bicycle tire applications.

Includes a lightweight Composite Matrix frame mount.

GIANT CONTROL BLAST CAN CO2 pumpa

14.299 Ft
RENDELHETŐ
A Control Blast Can segítségével gyorsan visszatérhetsz az útra. Egy jól kinéző és strapabíró alumínium burkolatú CO2 pumpa, amely megakadályozza, hogy a bőröd érintkezhessen a hideg palackkal. Nyomógombbal ellátva a gyors, problémamentes felfújáshoz, valamint csavaros fejjel, amely Presta és Schrader szelepekhez egyaránt hazsnálható. 16 g-os patronnal kompatibilis.

GIANT CONTROL TOWER 3 pumpa

12.900 Ft
RENDELHETŐ
A Control Tower 3 az Auto Head™ szelepnek köszönhetően automatikusan vált Presta és Schrader szelep között, és 160psi-ig képes felfújni a gumit. Stabil acél talplemezzel ellátott, masszív acél hordószerkezettel rendelkezik. Labdák felfújására használt tűvel is rendelkezik.

PRO TOURING állópumpa

14.890 Ft
2 db raktáron
A PRO Touring műhelypumpa egy acél testű pumpa, ami Presta és autószelepes gumikat tud fújni akár 11 Bar / 160 psi nyomásra. A Touring műhelypumpa nagy, könnyen olvasható analóg nyomásmérője segít, hogy gyorsabban fújd fel a gumikat a megfelelő nyomásra.

LEZYNE POCKET DRIVE LITE HV Grey pumpa

11.990 Ft 11.061 Ft
929 Ft
RENDELHETŐ
The Pocket Drive HV is an incredibly compact and lightweight high-volume bike hand pump featuring impressive pumping efficiency. It’s constructed from durable CNC-machined aluminum and has a knurled barrel for slip-resistant operation. With its overlapping handle and integrated ABS Flex Hose, the Pocket Drive provides unparalleled performance for its size. The pump is Presta and Schrader valve compatible, and it’s completely rebuildable for long lasting service.
Az oldal tetejére