Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
15.990 Ft
13.592 Ft (10.702 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.398 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

CUBE ACID RACE FLEX HP fekete pumpa

Cikkszám: 93023
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: CUBE
Elérhetőség: 1 db raktáron
We might even go as far as to say that with this pump in your armory you'll secretly look forward to getting a puncture! Capable of inflating to up to 120 psi, the CNC-machined RACE FLEX HP Pump with EZ-Head for Presta and Schrader valves really puts on the pressure, whilst added convenience comes courtesy of the retractable hose.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
15.990 Ft
13.592 Ft (10.702 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.398 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

- CNC-machined aluminium pump for high tyre pressures - EZ-Head for Presta and Schrader valves - retractable hose - handle locking - includes bracket - 120 psi max. - weight: 112 g

Paraméterek

Évjárat 2022
Pumpa Típus Minipumpa
Szelep Presta és autószelep

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

SPECIALIZED AIR TOOL SWITCH COMP minipumpa

13.650 Ft
RENDELHETŐ
Ez a tartós vázpumpa SwitchHitter fejjel automatikusan beállítja magát a Schrader vagy Presta szelephez, ráadásul a nyomást egy forgatható nyomásmérőn mutatja.

SPECIALIZED AIR TOOL MTB MINI minipumpa

13.650 Ft
RENDELHETŐ
Kicsi, hatékony, megbízható - ez a három legfontosabb jellemzője az Air Tool MTB Mini pumpának. A fordított kétkamrás kialakításnak köszönhetően ez a pumpa 20%-kal több levegőt mozgat meg löketenként, mint az általa leváltott példány, mégis 10%-kal kisebb.

SPECIALIZED AIR TOOL ROAD MINI V2 minipumpa

13.650 Ft
RENDELHETŐ
A legjobb országúti minipumpa két dolgot tesz: gyorsan és hatékonyan pumpál fel gumit és könnyen eltehető. Ez a kis megbízható fickó mindkettőt tudja. Most a klasszikus vázra szerelhető konzollal érkező Air Tool Road Mini pumpa majdnem kétszeres levegőt mozgat mint elődje, a fordított, dupla kamrájának köszönhetően. Teljes lelki békét ad jelenléte, amikor a bosszantó defekt megtalál.

TOPEAK POCKET ROCKET minipumpa

13.900 Ft 12.510 Ft
1.390 Ft
9 db raktáron
Könnyű alumínium mini pumpa, országútisoknak. Megerősített műanyag fej, és csúszásgátlós műanyag markolat segíti a kényelmesebb pumpálást. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

LEZYNE GRIP DRIVE HV minipumpa

14.190 Ft 12.610 Ft -tól
1.580 Ft
RENDELHETŐ

Compact and super-efficient, the Grip Drive HV is a high-volume bicycle hand pump featuring a knurled barrel for superior grip while pumping. Its overlapping handle design is constructed from machined aluminum, providing superior durability, minimal weight, and all of the style. The integrated ABS Flex Hose is both {Presta and Schrader valve compatible and greatly improves pumping action and ergonomics. This mini pump is completely rebuildable and created with the best materials available. With up to 90 PSI (6.2 BAR) of pumping power, the Grip Drive HV is excellent for all high-volume bicycle tire applications.

Includes a lightweight Composite Matrix frame mount.

GIANT CONTROL TOWER 3 pumpa

12.900 Ft
RENDELHETŐ
A Control Tower 3 az Auto Head™ szelepnek köszönhetően automatikusan vált Presta és Schrader szelep között, és 160psi-ig képes felfújni a gumit. Stabil acél talplemezzel ellátott, masszív acél hordószerkezettel rendelkezik. Labdák felfújására használt tűvel is rendelkezik.

GIANT CONTROL BLAST CAN CO2 pumpa

14.299 Ft
RENDELHETŐ
A Control Blast Can segítségével gyorsan visszatérhetsz az útra. Egy jól kinéző és strapabíró alumínium burkolatú CO2 pumpa, amely megakadályozza, hogy a bőröd érintkezhessen a hideg palackkal. Nyomógombbal ellátva a gyors, problémamentes felfújáshoz, valamint csavaros fejjel, amely Presta és Schrader szelepekhez egyaránt hazsnálható. 16 g-os patronnal kompatibilis.

PRO TOURING állópumpa

14.890 Ft
2 db raktáron
A PRO Touring műhelypumpa egy acél testű pumpa, ami Presta és autószelepes gumikat tud fújni akár 11 Bar / 160 psi nyomásra. A Touring műhelypumpa nagy, könnyen olvasható analóg nyomásmérője segít, hogy gyorsabban fújd fel a gumikat a megfelelő nyomásra.
Az oldal tetejére