Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
17.550 Ft (13.819 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

SPECIALIZED AIR TOOL FLEX pumpa

Cikkszám: 47215-4502
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: SPECIALIZED
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Az Air Tool Flex minipumpa fordított kamra kialakításával lehetővé teszi MTB gumik gyors felfújását, vagy épp elérni az országúti gumikhoz megfelelő nyomást.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
17.550 Ft (13.819 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

- T-fejjel, két oldalán Presta és autószelep csatlakozással; -Fordított kamra a nagy mennyiségű levegő és magas nyomás pumpálásáért; - Könnyű és kompakt, beépített tömlő, hogy ne kerüljöön plusz erőhatás a szelepre; - Konzollal, mely a kulacstartó alá szerelhető; - Maximum nyomás: 100 psi / 6,9 Bar; - Térfogat egy nyomásra: 30 cm3.

Paraméterek

Évjárat 2022
Pumpa Típus Minipumpa
Szelep Presta és autószelep

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

SPECIALIZED AIR TOOL FLEX pumpa

Hasonló termékek

LEZYNE MACRO FLOOR DRIVE műhelypumpa

17.990 Ft
RENDELHETŐ
Outstanding value. Durable steel barrel and piston. Ergonomic, sleek composite matrix handle and base. Effortless Inflation design. Precision gauge. Extra-long hose with ABS1 or Dual Valve chuck. Ultra rigid construction doesn’t flex during use.

LEZYNE ALLOY DRIVE M pumpa

17.990 Ft 15.293 Ft
2.697 Ft
RENDELHETŐ
Lightweight, CNC machined aluminum construction. Efficient and compact overlapping handle optimized for high volume applications. Equipped with Presta and Schrader valve compatible ABS Flex Hose with integrated valve core tool. Includes a composite matrix frame mount.

CUBE RFR Black/Orange teleszkóppumpa

16.990 Ft 12.742 Ft
4.248 Ft
RENDELHETŐ
Állítsd be kedved szerint a lengéscsillapítást. Szabadalmaztatott Schrader-fejes teleszkóppumpánk megakadályozza, hogy a levegő kiszökjön, amikor lecsatlakoztatod. A nyomásmérő 300psi-ig működik, a T-markolat pedig lehetővé teszi a kényelmes pumpálást.

TOPEAK MICRO ROCKET ALT minipumpa

16.700 Ft 15.030 Ft
1.670 Ft
RENDELHETŐ
Teljesen alumínium test, kecses, vékony és rendkívül könnyű, hogy a mez zsebében se zavarjon. T-alakú fogantyúja a könnyű pumpálást tesz lehetővé. Csak Presta szelephez! Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK PEAK DX II White minipumpa

16.700 Ft 15.030 Ft
1.670 Ft
1 db raktáron
A SmartHead® Presta és Schrader szelepekkel működik alkatrészcsere nélkül. A kettős sűrűségű polimer markolattal ellátott, összecsukható T-markolat nagyobb erőt és kényelmet biztosít pumpálás közben.

TOPEAK MINI DUAL DXG minipumpa

18.450 Ft 16.605 Ft
1.845 Ft
2 db raktáron
A SmartHead segítségével a pumpa képes Presta és autószelepet is kezelni, anélkül, hogy szét kellene szednünk a fejet, vagy egyéb alkatrészt kellene használnunk hozzá. Dual-Action pumpa, tehát oda-vissza is fúj ki levegőt. Beépített nyomásmérője a pontosságért felel. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

SPECIALIZED AIR TOOL CO2 pumpa nyomásmérővel

18.500 Ft
1 db raktáron
A CO2 legkönnyebb alkalmazási módja.

LEZYNE LITE DRIVE minipumpa

16.490 Ft 13.281 Ft -tól
3.209 Ft
6 db raktáron
The Lite Drive is a highly efficient hand pump with a compact, overlapping handle optimized for high-pressure applications. Sleek and lightweight, it features CNC-machined aluminum construction and comes equipped with the ABS Flex hose. This pump is both Presta and Schrader valve compatible.

Includes Composite Matrix Frame Mount.
Az oldal tetejére