Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.590 Ft (15.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

PRO PERFORMANCE teleszkóppumpa

Cikkszám: PRPU0050
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: PRO
Elérhetőség: RENDELHETŐ
A PRO Performance teleszkóppumpa egy nagy nyomást előállító pumpa. 28 Bar / 400 psi maximális nyomással bír, és tartós alumínium testtel, mágneses fogantyú rögzítővel és autószelepes fejjel rendelkezik. Az analóg nyomásjelzővel figyelemmel kíséheted a pontos nyomásértéket.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
19.590 Ft (15.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Teleszkóppumpa levegős teleszkóposkhoz és rugóstagokhoz. - Maximális nyomás: 28 Bar / 400 psi - Kioldógomb a pontos beállításért - A pumpa fogantyúját a mágnes a pumpatesten tartja tároláskor - Autószelepes fej, menetes rögzítéssel fogja meg a szelepet - Alumínium pumpatest

Paraméterek

Évjárat 2022
Pumpa Típus Teleszkóppumpa
Szelep Autószelep
Típus MTB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

PRO PERFORMANCE teleszkóppumpa

Hasonló termékek

LEZYNE SPORT FLOOR DRIVE TALL pumpa

19.490 Ft 17.541 Ft
1.949 Ft
RENDELHETŐ
Steel barrel and piston with tough composite matrix base. Oversized 3.5 inch gauge. 220 psi max. Extra long, high strength hose with composite matrix couplers. Durable, painted finish with varnished wood handle. ABS1 Pro or Dual Valve equipped options.

TOPEAK MINI MORPH G minipumpa

19.900 Ft 17.910 Ft
1.990 Ft
4 db raktáron
A legkisebb Morph pumpa, mégis tele extrákkal. Kihajtható talp és integrált nyomásmérő a pontos beállításhoz -- egyszerű és gyors pumpálás MTB és országúti kerekeknél egyaránt, Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

CUBE ACID RACE SHOCK 300 teleszkóppumpa

19.990 Ft 16.992 Ft
2.998 Ft
1 db raktáron
A Race Shock 300 teleszkóppumpa kétfokozatú fejet tartalmaz a Schrader szelepekhez, hogy megakadályozza a levegő kiszabadulását lecsatlakozáskor. A kényelmes, ergonomikus markolat megkönnyíti a pumpálást, míg a precíziós nyomásmérő és a légtelenítő szelep jól jön a tökéletes beállítás megtalálásához.

PRO COMPETITION állópumpa

18.790 Ft
2 db raktáron
A PRO Competition műhelypumpa könnyű pumpálást tesz lehetővé, amikor arra van szükséged, hpgy a guminyomásod tökéletesre legyen állítva.
A PRO Competition pumpa klasszikus formával, dupla fejjel -- Presta és autószelephez -- van ellátva. A strapabíró acél pumpatesttel akár 11 Bar nyomásra is felfújhatod a gumikat, amiben a nagy méretű analóg nyomásmérő kijelző segít.

SPECIALIZED AIR TOOL CO2 pumpa nyomásmérővel

18.500 Ft
1 db raktáron
A CO2 legkönnyebb alkalmazási módja.

TOPEAK MINI DUAL DXG minipumpa

18.450 Ft 16.605 Ft
1.845 Ft
2 db raktáron
A SmartHead segítségével a pumpa képes Presta és autószelepet is kezelni, anélkül, hogy szét kellene szednünk a fejet, vagy egyéb alkatrészt kellene használnunk hozzá. Dual-Action pumpa, tehát oda-vissza is fúj ki levegőt. Beépített nyomásmérője a pontosságért felel. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

LEZYNE ROAD DRIVE pumpa

20.900 Ft 18.647 Ft -tól
2.253 Ft
4 db raktáron
Lightweight, CNC machined aluminum construction. Efficient and compact overlapping handle optimized for high pressure applications. Threaded or slip-fit Presta compatible ABS Flex Hose with integrated valve core tool. Includes a composite matrix frame pump mount.

LEZYNE POCKET DRIVE PRO NEO Black pumpa

20.900 Ft 18.711 Ft
2.189 Ft
RENDELHETŐ
The Pocket Drive Pro is an amazingly compact and lightweight bike hand pump featuring plenty of pumping efficiency. Accentuating the pump is its vibrant Neo Metallic handle or traditional Matte Black. It’s fully constructed from durable CNC machined aluminum and has a barrel that’s lightly knurled for slip resistant operation. With its overlapping handle and integrated ABS Flex Hose, the Pocket Drive Pro offers performance unmatched for its size. The hose also includes an integrated valve core tool. The pump is Presta and Schrader valve compatible, and it’s completely rebuildable for continued use at a high level. And it comes with an elegantly machined aluminum frame mount.
Az oldal tetejére