Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
24.490 Ft
22.041 Ft (17.355 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.449 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

BBB BMP-39 DUALPRESSURE minipumpa

Cikkszám: BMP-39
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: BBB
Elérhetőség: 2 db raktáron
A DualPressure-ben egyszerre két pumpa rejtőzik. Ennek a pumpának a különlegessége abban rejlik, hogy az alján egy speciális kapcsoló található. Ez a kapcsoló szabályozza a magas vagy alacsony nyomást, attól függően, hogy mire van szükség, gumiabroncsot akarunk vele felpumpálni vagy teleszkópot. A DualPressure illeszkedik a Presta, Schrader és a Dunlop szelepekhez is, akár 21 bar / 300 psi nyomást is képes produkálni, ráadásul ez a nyomás könnyen leolvasható az analóg nyomásmérőn. Szempillantás alatt az élre kerülhetsz vele!
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
24.490 Ft
22.041 Ft (17.355 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.449 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Kompatibilis szelepek: Presta/French, Schrader/Automotive; Nyomás típusa Magas nyomású, Nagy térfogatú; Anyaga: Alumínium.Nyomásmérö típusa: Analóg; Pumpafej típusa: Twisthead; Szelep kapcsolódása: Tömlővel; Súly: 206 g.

Paraméterek

Évjárat 2021
Pumpa Típus Minipumpa
Szelep Presta és autószelep

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

BBB BMP-39 DUALPRESSURE minipumpa

Hasonló termékek

CUBE ACID RACE SHOCK 400 teleszkóppumpa

21.990 Ft 18.692 Ft
3.298 Ft
RENDELHETŐ
A csúcskategóriás Race Shock 400 teleszkóppumpánk kétfokozatú fejet tartalmaz a Schrader-szelepekhez, hogy megakadályozza a levegő kiszabadulását eltávolításkor. Alkalmas nagyobb, akár 400 psi nyomásra, és ergonomikus fogantyúval rendelkezik. A precíziós nyomásmérő és a mikrobeállításokhoz szükséges légtelenítő szelep jól jön a tökéletes beállítás biztosításához.

LEZYNE SPORT FLOOR DRIVE gloss fekete pumpa

21.900 Ft
5 db raktáron
The Sport Floor Drive 3.5 pairs a steel barrel and piston with our tough Composite Matrix base, a varnished wooden handle, and an oversized, highly accurate analog gauge. An extra-long hose allows for easy fill-ups whether your bike is on the ground, on your rack, or in your stand. ABS-1 Pro or Dual Valve equipped.

TOPEAK JOEBLOW MAX II műhelypumpa

22.300 Ft 20.070 Ft
2.230 Ft
4 db raktáron
Belépő szintű, fém állópumpa, mely minden Topeak fejlesztést tartalmaz -- megbízhatóság olcsóbb köntösbe csomagolva. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK JOEBLOW MAX HP műhelypumpa

22.300 Ft 20.070 Ft
2.230 Ft
4 db raktáron
Ár-érték arányban kimagasló álló pumpa. Két oldalas Twinhead (két oldalas) pumpafejjel, a masszív felépítés és a minőségi anyagok felhasználásának köszönhetően évekig biztos társad lehet. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

SPECIALIZED AIR TOOL BIG BORE MTB minipumpa

21.450 Ft
1 db raktáron
A Fat és Semi Fat gumival rendelkező kerékpárokhoz tervezett Air Tool Big Bore pumpa hatalmas mennyiségű levegőt biztosít löketenként, és olyan fejjel rendelkezik, amelyet még téli kesztyűben is könnyedén tudsz használni, így tökéletes a téli fatbikeozáshoz.

TOPEAK RACEROCKET MASTER Black pumpa

21.200 Ft 19.080 Ft
2.120 Ft
7 db raktáron
Professzionális edzésekhez és versenyekre tervezett mini pumpa, amely alumínium testtel, bővíthető tömlővel rendelkezik a szelepterhelés enyhítése érdekében, és a SmartHead ThrealLocknak köszönhetően kompatibilis a Presta és Schrader szelepekkel. Tartalmazza a PCT Cap szerszámot a Presta szelepek kétrészes magjának meghúzásához vagy meglazításához.

TOPEAK NINJA CAGE CO2 tartó kulacstartó alá

22.900 Ft 20.610 Ft
2.290 Ft
2 db raktáron

Kulacstartó két, integrált gumileszedővel -- tovább bővíthető a Ninja sorozat további tagjaival: Ninja T szerszámkészlet, Ninja CO2 pumpa, Ninja Pouch pótbelső tok, stb. Kombináld kedved szerint! Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

Az oldal tetejére