Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
10.790 Ft (8.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SKS Bluemels 26" 60mm fekete sárvédő szett

Cikkszám: 47122
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: SKS GERMANY
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Az SKS BLUEMELS BASIC sárvédő szett nemcsak tökéletesen integrálható a kerékpárra, hanem megbízhatóan véd a szennyeződések és a fröccsenő víz ellen is. A rugalmas szendvicsszerkezetnek köszönhetően, amelyben a rendkívül finom alumíniumcsíkok műanyag bevonatba vannak ágyazva, a sárvédők rendkívül robusztusak, merevek és korrózióállóak.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
60 mm
10.790 Ft (8.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Anyag Alu, Műanyag
Egyéb tulajdonságok Szett
Évjárat 2023
Kerékméret 26"
Sárvédő rögzítés Fix, pálcás
Típus Trekking

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Stílusos kerékpározás öröme egy biztonsági rendszerrel Fényes fekete felületével a BLUEMELS BASIC a megjelenés tekintetében sem hagy kívánnivalót maga után. Az ASR biztonsági rendszer kioldja a tartókat, ha ágak szorulnának a küllők közé, így a kerék nem tud elakadni. A rögzített áthidalókkal ellátott V-karok garantálják az egyéni beállíthatóságot. A középcsapágy kivágásai még akkor is lehetővé teszik a szerelést, ha a szerelési távolság kicsi. Tartalmazza a tartozékokat és a kengyeleket. - Alumíniumból/műanyagból készült szendvicsszerkezet - V-karok rögzített hidakkal a rugalmas beállítás érdekében - ASR biztonsági rendszer - Középcsapágy kivágások - Németországban készült

Hasonló termékek

TOPEAK DEFENDER RC11 hátsó országúti sárvédő

10.900 Ft 9.810 Ft
1.090 Ft
4 db raktáron
Országúti sárvédő, ami 25-622 gumiméretig kompatibilis. Nyeregcsőre gyorsan fel- és leszerelhető, megtartva a kerékpár sportos kinézetét. A szögét is be tudod állítani, hogy az útról felverődő vizet hatékonyan felfogja. Erős, ellenálló műanyagból készült, az alsó fele pedig speciálisan kezelt, hogy a felverődő sár ne ragadjon bele. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

CUBE ACID Trekking 45 sárvédő pálcával

10.990 Ft 9.342 Ft
1.648 Ft
2 db raktáron
Első és hátsó sárvédők gyerekkerékpárokhoz. A speciális adapteres megoldásnak köszönhetően az ACID sárvédő szett TREKKING 45 a 2018-as modellévtől kezdődően az összes CUBE trekking kerékpárokhoz illeszkedik, amelyek gumiabroncsának szélessége max. 35 mm. Rögzítése szuperegyszerű. Az erő és a tartósság a merev profilnak köszönhető. A szett az ACID csomagtartókkal is kompatibilis. Tartalmazza a merevítőket.

BIKEFUN MTB fekete sárvédő

9.990 Ft 8.991 Ft
999 Ft
RENDELHETŐ
26"-os kerekekhez. Anyaga alumínium és műanyag, fekete/ezüst színben, középen csíkos.
Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

TOPEAK DEFENDER M1 27,5" első sárvédő

9.900 Ft 8.910 Ft
990 Ft
2 db raktáron
27,5" (650B) vagy 29" kerékhez a DeFender™ M1 kompatibilis minden szabványos első villával, beleértve a fordított ívű kialakításokat is. Az egyedülálló gyorskioldó rögzítési rendszer a DeFender™ M1-et problémamentesen illeszti a kerékpárra. Fényes alsórésszel rendelkezik, amely megakadályozza a sár felgyülemlését és nagy segítség a tisztításnál is.

SKS GERMANY VELO 42 URBAN 28" pálcás sárvédő szett

11.990 Ft
1 db raktáron
Velo 42 Urban sárvédőszett Akárhol is vagy, erdőben, városban egyaránt, az SKS Velo 42 Urban ideális társ, aki megvéd a víztől, sártól. Pálcás rögzítéssel. Méret: 28" Max. köpeny szélesség: 1.1"-1.5" Tömeg: 527 gramm

SKS Bluemels Trekking 28" 35mm fekete első és hátsó sárvédő szett

9.290 Ft
RENDELHETŐ
Első-hátsó sárvédőszett. 3mm-es rozsdamentes acélpálcák. Rozsdamentes szerelvények, rögzítők, csavarok. ASR rendszer: Biztonsági kioldó mechanizmus. A sárvédő anyaga CAB (cellulóz-acetát-butirát), amely egy prémium minőségű, időjárás- és UV-álló, rugalmas, extra tartós műanyag.
Az oldal tetejére