Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Ezzel segíted a munkánkat!
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SKS GERMANY VELO 42 URBAN 28" pálcás sárvédő szett

Cikkszám: 109455
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: SKS GERMANY
Elérhetőség: 1 db raktáron
Velo 42 Urban sárvédőszett Akárhol is vagy, erdőben, városban egyaránt, az SKS Velo 42 Urban ideális társ, aki megvéd a víztől, sártól. Pálcás rögzítéssel. Méret: 28" Max. köpeny szélesség: 1.1"-1.5" Tömeg: 527 gramm
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
42 mm
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Anyag Műanyag
Egyéb tulajdonságok Szett
Évjárat 2023
Kerékméret 28"
Sárvédő rögzítés Pálcás
Típus Trekking

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

SKS Bluemels Trekking matt 28" 45mm matt fekete első és hátsó sárvédő szett

12.290 Ft
4 db raktáron
Egyedi, matt felületű Bluemels első-hátsó sárvédőszett. 3mm-es rozsdamentes acélpálcák. Rozsdamentes szerelvények, rögzítők, csavarok. ASR rendszer: Biztonsági kioldó mechanizmus. A sárvédő anyaga CAB (cellulóz-acetát-butirát), amely egy prémium minőségű, időjárás- és UV-álló, rugalmas, extra tartós műanyag. Szélesség: 45mm, 53mm Kerékátmérő: 28"

SKS BLUEMELS MOUNTAIN 28/29" 65 mm fekete sárvédő

12.990 Ft
RENDELHETŐ
Ballonosabb trekking külsőkhöz vagy 29"-es MTB-khez kiváló választás, ha pálcás sárvédő kényelme mellett döntenél.

3mm-es rozsdamentes acélpálcák.
Rozsdamentes szerelvények, rögzítők, csavarok.
ASR rendszer: Biztonsági kioldó mechanizmus.
A sárvédő anyaga CAB (cellulóz-acetát-butirát), amely egy prémium minőségű, időjárás- és UV-álló, rugalmas, extra tartós műanyag.
Szélesség: 65 mm
Kerékátmérő: 28"/29"

SKS GERMANY BLUEMELS BASIC sárvédő szett

12.990 Ft -tól
2 db raktáron
Zseniális teljesítmény!
Az SKS Bluemels Basic sárvédő szett nem csak tökéletesen integrálható a kerékpárra, de megbízhatóan véd a szennyeződések és a felcsapódó víz ellen. A rugalmas szendvicskonstrukciónak köszönhetően, melyben ultrafinom alumínium szalagok műanyag bevonatba vannak ágyazva, a sárvédő rendkívül erős, merev és időjárásálló.
Az elegáns fényes fekete felületével és fekete rögzítőelemeivel a Bluemels Basic megjelenés tekintetében sem hagy kívánnivalót maga után.

ASR rendszer: Biztonsági kioldó mechanizmus.
Amit az SKS ASR rendszeréről tudni kell:
Az ASR csatlakozót azért fejlesztettük, hogy a kerék által felvert idegen tárgyak ne okozzanak balesetveszélyt: ezek bizonyos esetekben károsíthatják a sárvédőt, vagy akár az elsőkereket is blokkolhatják, ha beszorulnak a sárvédő és a gumiabroncs közé.
Az ASR csatlakozó ilyenkor kiold, majd ezután gond nélkül visszacsatlakoztatható.

CUBE ACID Trekking 45 sárvédő pálcával

10.990 Ft 9.342 Ft
1.648 Ft
2 db raktáron
Első és hátsó sárvédők gyerekkerékpárokhoz. A speciális adapteres megoldásnak köszönhetően az ACID sárvédő szett TREKKING 45 a 2018-as modellévtől kezdődően az összes CUBE trekking kerékpárokhoz illeszkedik, amelyek gumiabroncsának szélessége max. 35 mm. Rögzítése szuperegyszerű. Az erő és a tartósság a merev profilnak köszönhető. A szett az ACID csomagtartókkal is kompatibilis. Tartalmazza a merevítőket.

TOPEAK DEFENDER RC11 hátsó országúti sárvédő

10.900 Ft 9.810 Ft
1.090 Ft
4 db raktáron
Országúti sárvédő, ami 25-622 gumiméretig kompatibilis. Nyeregcsőre gyorsan fel- és leszerelhető, megtartva a kerékpár sportos kinézetét. A szögét is be tudod állítani, hogy az útról felverődő vizet hatékonyan felfogja. Erős, ellenálló műanyagból készült, az alsó fele pedig speciálisan kezelt, hogy a felverődő sár ne ragadjon bele. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

SKS Bluemels 26" 60mm fekete sárvédő szett

10.790 Ft
RENDELHETŐ
Az SKS BLUEMELS BASIC sárvédő szett nemcsak tökéletesen integrálható a kerékpárra, hanem megbízhatóan véd a szennyeződések és a fröccsenő víz ellen is. A rugalmas szendvicsszerkezetnek köszönhetően, amelyben a rendkívül finom alumíniumcsíkok műanyag bevonatba vannak ágyazva, a sárvédők rendkívül robusztusak, merevek és korrózióállóak.
Az oldal tetejére