Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SKS GERMANY VELO 65 MOUNTAIN 29" pálcás sárvédő szett

Cikkszám: 165724
Szállítási díj: 1.490 Ft
Elérhetőség: 1 db raktáron
Nem értékelt
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

SKS GERMANY VELO 42 URBAN 28" pálcás sárvédő szett

11.990 Ft
1 db raktáron
Velo 42 Urban sárvédőszett Akárhol is vagy, erdőben, városban egyaránt, az SKS Velo 42 Urban ideális társ, aki megvéd a víztől, sártól. Pálcás rögzítéssel. Méret: 28" Max. köpeny szélesség: 1.1"-1.5" Tömeg: 527 gramm

SKS Bluemels Trekking matt 28" 45mm matt fekete első és hátsó sárvédő szett

12.290 Ft
4 db raktáron
Egyedi, matt felületű Bluemels első-hátsó sárvédőszett. 3mm-es rozsdamentes acélpálcák. Rozsdamentes szerelvények, rögzítők, csavarok. ASR rendszer: Biztonsági kioldó mechanizmus. A sárvédő anyaga CAB (cellulóz-acetát-butirát), amely egy prémium minőségű, időjárás- és UV-álló, rugalmas, extra tartós műanyag. Szélesség: 45mm, 53mm Kerékátmérő: 28"

CUBE ACID Trekking 45 sárvédő pálcával

10.990 Ft 9.342 Ft
1.648 Ft
2 db raktáron
Első és hátsó sárvédők gyerekkerékpárokhoz. A speciális adapteres megoldásnak köszönhetően az ACID sárvédő szett TREKKING 45 a 2018-as modellévtől kezdődően az összes CUBE trekking kerékpárokhoz illeszkedik, amelyek gumiabroncsának szélessége max. 35 mm. Rögzítése szuperegyszerű. Az erő és a tartósság a merev profilnak köszönhető. A szett az ACID csomagtartókkal is kompatibilis. Tartalmazza a merevítőket.

SKS BLUEMELS MOUNTAIN 28/29" 65 mm fekete sárvédő

12.990 Ft
RENDELHETŐ
Ballonosabb trekking külsőkhöz vagy 29"-es MTB-khez kiváló választás, ha pálcás sárvédő kényelme mellett döntenél.

3mm-es rozsdamentes acélpálcák.
Rozsdamentes szerelvények, rögzítők, csavarok.
ASR rendszer: Biztonsági kioldó mechanizmus.
A sárvédő anyaga CAB (cellulóz-acetát-butirát), amely egy prémium minőségű, időjárás- és UV-álló, rugalmas, extra tartós műanyag.
Szélesség: 65 mm
Kerékátmérő: 28"/29"

SKS GERMANY BLUEMELS BASIC sárvédő szett

12.990 Ft -tól
2 db raktáron
Zseniális teljesítmény!
Az SKS Bluemels Basic sárvédő szett nem csak tökéletesen integrálható a kerékpárra, de megbízhatóan véd a szennyeződések és a felcsapódó víz ellen. A rugalmas szendvicskonstrukciónak köszönhetően, melyben ultrafinom alumínium szalagok műanyag bevonatba vannak ágyazva, a sárvédő rendkívül erős, merev és időjárásálló.
Az elegáns fényes fekete felületével és fekete rögzítőelemeivel a Bluemels Basic megjelenés tekintetében sem hagy kívánnivalót maga után.

ASR rendszer: Biztonsági kioldó mechanizmus.
Amit az SKS ASR rendszeréről tudni kell:
Az ASR csatlakozót azért fejlesztettük, hogy a kerék által felvert idegen tárgyak ne okozzanak balesetveszélyt: ezek bizonyos esetekben károsíthatják a sárvédőt, vagy akár az elsőkereket is blokkolhatják, ha beszorulnak a sárvédő és a gumiabroncs közé.
Az ASR csatlakozó ilyenkor kiold, majd ezután gond nélkül visszacsatlakoztatható.

TOPEAK DEFENDER RC11 hátsó országúti sárvédő

10.900 Ft 9.810 Ft
1.090 Ft
4 db raktáron
Országúti sárvédő, ami 25-622 gumiméretig kompatibilis. Nyeregcsőre gyorsan fel- és leszerelhető, megtartva a kerékpár sportos kinézetét. A szögét is be tudod állítani, hogy az útról felverődő vizet hatékonyan felfogja. Erős, ellenálló műanyagból készült, az alsó fele pedig speciálisan kezelt, hogy a felverődő sár ne ragadjon bele. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

SKS Bluemels 26" 60mm fekete sárvédő szett

10.790 Ft
RENDELHETŐ
Az SKS BLUEMELS BASIC sárvédő szett nemcsak tökéletesen integrálható a kerékpárra, hanem megbízhatóan véd a szennyeződések és a fröccsenő víz ellen is. A rugalmas szendvicsszerkezetnek köszönhetően, amelyben a rendkívül finom alumíniumcsíkok műanyag bevonatba vannak ágyazva, a sárvédők rendkívül robusztusak, merevek és korrózióállóak.
Az oldal tetejére