Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

SCHWALBE WICKED WILL EVO TLE HS614 29" fekete/barna 62-622 (29x2,4") hajtogatós gumiköpeny

Cikkszám: 11654305
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Schwalbe
Elérhetőség: 2 db raktáron
Az új Wicked Willnek sok arca van. Akár egy alpesi átkelésre, akár egy gyors trail körre indulsz, a Wicked Will a megfelelő választás, és úgy ötvözi a könnyed haladást és a tapadást, mint semmi más. Gyorsan gördülő középrész rámpaszerű bütykökkel Sima átmeneti terület a maximális kontrollért kanyarodáskor Stabil és tapadós bütykök a nagyfokú megtámasztásért az off-camber szakaszokon és kanyarokban
Nem értékelt
Szín
Black/Brown
Méret
62-622
33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2023
Hajtogatós Igen
Kerékméret 29"
Külsőgumi kialakítás Tubeless
Típus MTB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

TECHNIKAI ADATOK Összetétel: Addix Speedgrip TLE (Tubeless Easy) Súly: 920 g Nyomás: Max. 3,5 Bar (Max. 50,0 psi) Maximális terhelés: 125 kg EPI: 67 E-Bike: E-50 Profil: HS614 Termékszám: 11654275 EAN: 4026495896917

Hasonló termékek

SCHWALBE THUNDER BURT TLE gumiköpeny

32.990 Ft 28.042 Ft
4.949 Ft
RENDELHETŐ
FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: KIVÁLÓ GYORS ÉS SZÁRAZ XC PÁLYÁKRA.
Extrém alacsony gördülési ellenállás és súly – a Schwalbe leggyorsabb MTB külsőgumija!
• Sok kicsi, lapos bütyök a gyors és csendes gördülésért
• Számos tapadó él kemény talajhoz
• Éles szélső bütykök a jó tapadásért és a stabil kanyarvételért

CONTINENTAL CROSS KING ProTection 29" fekete 55-622 hajtogatós gumiköpeny

35.380 Ft 28.280 Ft
7.100 Ft
8 db raktáron
ProTection: A ProTection technológia a gyorsaság, tapadás és defektvédelem tökéletes mixét adja a gumiknak. Négy réteggel a futófelület alatt és hárommal az oldalfalnál teszik mindezt lehetővé. A teljes gumi így jobb ellenállással bír, és kevésbé sebezhető, roncsolható. - remek tapadás terepen, még a legdurvább ösvényeken is - nagyon jó tompító tulajdonság - BlackChili gumiösszetétel a sima futásért és a kellő fogásért - Tubeless Ready: könnyebben felszerelhető. BlackChili: Az egyedi BlackChili futófelület keverék, ami csak Németországban gyártott, forradalmasította a kerékpársportot. Ez a keverék választ ad a tapadás és gördülési ellenállás legjobb egyensúlyának örök dilemmájára. Laboratóriumi és felhasználói tesztek bizonyítják a mérhető és érezhető előnyét a kerékpárosok számára. A legújabb polimerek és a speciálisan erre a felhasználásra fejlesztett szén-részecskék és tömítőanyagok garantálják a különleges teljesítményt.

SCHWALBE RACING RAY TLE gumiköpeny

31.990 Ft 27.191 Ft -tól
4.799 Ft
1 db raktáron
AZ ELSŐKERÉK SPECIALISTA. A teljesen új, rendkívül agresszív XC profil a sokoldalú Addix Speedgrip összetevővel párosítva teszi a Racing Ray-t XC csodafegyverré és a Racing Ralph méltó párjává.
• az eltolt középső bütykök precíz kormányzást, határokon történő
kanyarodást biztosít
• a stabil szélső minta magas fékezési teljesítményt nyújt
• extrém csendesség és kiváló gördülési tulajdonság jellemzi

PIRELLI SCORPION ENDURO S TLR 27,5" fekete 60-584 hajtogatós gumiköpeny

28.900 Ft
2 db raktáron
Agresszív enduro gumi extrém és laza körülményekhez, a száraz agyagos talajtól a ragacsos sárig. A magas profil és a széles körben elhelyezett futófelületi mintázat bármilyen laza vagy puha terepen jó tapadást biztosít. A Scorpion™ Enduro S a legjobb választás minden olyan terepviszonyok között zajló enduro bringázáshoz, ahol a tapadás és a megbízhatóság kulcsfontosságú tényező.

PIRELLI SCORPION ENDURO R TLR 27,5" fekete 60-584 hajtogatós gumiköpeny

28.900 Ft
2 db raktáron
Hátsókerék-specifikus gumi: speciális futófelületi kialakítású, a tapadás és a fékhatás növelése érdekében. Közepes profilú futófelület, fokozott tapadással és megbízhatósággal a kompromisszumok nélküli teljesítmény érdekében a legkülönbözőbb terepeken. Tökéletes kiegészítője elöl a Scorpion´´´ Enduro M gumi.

PIRELLI SCORPION 29" 60-622 ProWall TL-Ready Team Edition gumiköpeny

28.900 Ft
RENDELHETŐ
A Scorpion™ XC RC futófelület mintázatát az XCO világkupa-versenyzőkkel közösen tervezték: az alacsony profilú, vastag középső bütykök minimális gördülési ellenállást, míg a magasabb oldalsó bütykök gyors kanyarodási irányítást tesznek lehetővé.

PIRELLI SCORPION XC H CLASSIC TLR 29" fekete/bézs 55-622 hajtogatós gumiköpeny

26.900 Ft
2 db raktáron
A Pirelli Scorpion XC H gumit kifejezetten XC és maraton pályákon való használatra fejlesztették ki: a legjobb kompromisszumot nyújtja a sebesség és a tapadás között. Alacsony profiljának és kompakt mintázatának köszönhetően a hardpack változat különösen alkalmas a kemény felületeken való kerékpározáshoz.

PIRELLI SCORPION XC R CLASSIC TLR 29" fekete/bézs 55-622 hajtogatós gumiköpeny

26.900 Ft
2 db raktáron
Hátsókerék-specifikus gumi: speciális futófelületi mintázat, amelyet a még jobb tapadás és a fékhatás érdekében terveztek. A tökéletes hátsó gumi a mindennapi edzéshez. Közepes profilú futófelületi kialakítás, fokozott tapadással és tartóssággal a kompromisszumok nélküli teljesítmény érdekében a legkülönbözőbb terepeken. A Scorpion™ XC R tökéletes hátsó gumiabroncs, ha elöl egy Scorpion™ XC M gumival párosítjuk.
Az oldal tetejére