Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Schwalbe

Rendezés:

SCHWALBE WICKED WILL EVO TLE HS614 29" fekete/barna 62-622 (29x2,4") hajtogatós gumiköpeny

33.990 Ft
RAKTÁRON
Az új Wicked Willnek sok arca van. Akár egy alpesi átkelésre, akár egy gyors trail körre indulsz, a Wicked Will a megfelelő választás, és úgy ötvözi a könnyed haladást és a tapadást, mint semmi más. Gyorsan gördülő középrész rámpaszerű bütykökkel Sima átmeneti terület a maximális kontrollért kanyarodáskor Stabil és tapadós bütykök a nagyfokú megtámasztásért az off-camber szakaszokon és kanyarokban

SCHWALBE PRO ONE TT TLE 28" fekete 25-622 hajtogatós bézs gumiköpeny

33.990 Ft 28.892 Ft
5.098 Ft
RENDELHETŐ
CSÚCSKATEGÓRIÁS TUBELESS EASY IDŐFUTAM ÉS TRIATHLON KÜLSŐGUMI. A kompromisszummentes versenyzéshez. A TT-t a sebesség, az alacsony gördülési ellenállás és a minimális súly jellemzi. A kerékpározási karakterisztikája mindazonáltal utánozhatatlanul jó.
• Super Race szövetszerkezet (Souplesse kialakítás)
• Addix Race gumiösszetétel.

SCHWALBE THUNDER BURT TLE gumiköpeny

32.990 Ft 28.042 Ft
4.949 Ft
RENDELHETŐ
FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: KIVÁLÓ GYORS ÉS SZÁRAZ XC PÁLYÁKRA.
Extrém alacsony gördülési ellenállás és súly – a Schwalbe leggyorsabb MTB külsőgumija!
• Sok kicsi, lapos bütyök a gyors és csendes gördülésért
• Számos tapadó él kemény talajhoz
• Éles szélső bütykök a jó tapadásért és a stabil kanyarvételért

SCHWALBE RACING RAY TLE gumiköpeny

31.990 Ft 27.191 Ft -tól
4.799 Ft
RAKTÁRON
AZ ELSŐKERÉK SPECIALISTA. A teljesen új, rendkívül agresszív XC profil a sokoldalú Addix Speedgrip összetevővel párosítva teszi a Racing Ray-t XC csodafegyverré és a Racing Ralph méltó párjává.
• az eltolt középső bütykök precíz kormányzást, határokon történő
kanyarodást biztosít
• a stabil szélső minta magas fékezési teljesítményt nyújt
• extrém csendesség és kiváló gördülési tulajdonság jellemzi

SCHWALBE ONE TLE 28" fekete/bézs 28-622 hajtogatós gumiköpeny

24.990 Ft 21.242 Ft
3.748 Ft
RAKTÁRON
TUBELESS EASY, MINDENES ORSZÁGÚTI KÜLSŐGUMI. A legmagasabb fokú Schwalbe One belsőnélküli technológia gyorssá, megbízhatóvá és mozgékonnyá teszi. A kiváló teljesítményű Addix gumiösszetétel rendkívül tartós minden szituációban – még nedves téli utakon is.
• MicroSkin szövetszerkezet
• Addix gumiösszetétel
• RaceGuard defektvédelem

SCHWALBE MARATHON PLUS MTB 29" fekete/reflexcsíkos 54-622 gumiköpeny

22.990 Ft 19.542 Ft
3.448 Ft
RAKTÁRON
A VALAHA LÉTEZETT, DEFEKTEKKEL SZEMBEN LEGELLENÁLLÓBB MTB KÜLSŐGUMINK IMMÁRON ELÉRHETŐ GYORS E-KERÉKPÁROKRA IS ECE-R75 JELÖLÉSSEL. A középső minta könnyedén gurul kemény felületen, miközben a szélső minták extrém tapadást biztosítanak a terepen. Jó láthatóság, köszönhetően a fényvisszaverő csíkoknak az oldalfalon. A SmartGuard kiváló defektvédelmet nyújt. Elérhető 26”, 27.5” és 29” méretben is.

SCHWALBE MARATHON PLUS gumiköpeny

19.990 Ft 16.992 Ft
2.998 Ft
RAKTÁRON
(1)
A DEFEKTMENTES KÜLSŐGUMI. A Schwalbe legtöbbet eladott modellje. Ez a legjobb defektállósággal ellátott külsőgumi.
A kiváló szúrás elleni védelem mellett számos más előnye is van:
GÖRDÜLÉSI ELLENÁLLÁS. A levédett 5 mm vastag SmartGuard réteg összehasonlítva a többi gyártó defektvédelmével jelentős gördülési ellenállásbeli különbséget mutat fel - természetesen pozitív irányban.
ÚJRAHASZNOSÍTÁS. A SmartGuard-ban is újrahasznosított latexet használunk.
“ANTI-AGING” OLDALFAL. Mostantól sokkal tovább tart az apró, alig észrevehető repedések megjelenése még nagyon alacsony guminyomás mellett is.
E-BIKE READY. A Marathon Plus kiváló tulajdonságainak köszönhetően a legjobb választás E-Bike-okra (E-25). A főbb méretek E-Bike-okon is használhatóak 50 km/h sebességig.
DEFEKTMENTESSÉGET MINDENKINEK A MARATHON PLUS-SZAL.
Egyedül a Marathon Plus külsőgumi teszi a kerékpárt defektmentessé. Az 5 mm vastag defektvédő réteg megvédi a belsőt még a rajzszögektől is.
www.schwalbe.com/unplattbar

SCHWALBE DURANO DD 28" fekete/szürke 25-622 gumiköpeny

18.990 Ft 16.141 Ft
2.849 Ft
RENDELHETŐ
A DOUBLE DEFENSE TECHONLÓGIÁVAL A KIVÁLÓ, TELJES KÖRŰ VÉDELEMÉRT. A Durano DD egy kiváló ingázó- és edzőgumi, köszönhetően a magas fokú defektvédelemnek és a kiváló úttartási tulajdonságainak.
• Skin szövetszerkezet
• Addix gumiösszetétel
• DD és RaceGuard defektvédelem

SCHWALBE ONE 28" Performance fekete 25-622 hajtogatós gumiköpeny

18.990 Ft 16.141 Ft
2.849 Ft
RENDELHETŐ
A MINDENES ORSZÁGÚTI KÜLSŐGUMI. Az új Schwalbe One gyors, megbízható, mozgékony, a legmagasabb szintű technológiával készül. A tökéletes mindenes olyan országúti kerékpárosoknak készül, akik belsőgumis kerékkel tekernek.
• Skin szövetszerkezet
• Addix gumiösszetétel
• RaceGuard defektvédelem

SCHWALBE G-ONE ALLROUND gumiköpeny

16.990 Ft 14.441 Ft
2.548 Ft
RAKTÁRON
A MULTIFUNKCIONÁLIS GRAVEL KÜLSŐGUMI. Lenyűgöz az egyedülálló sokoldalúságával és kiegyensúlyozott kerékpározási jellemzőivel – függetlenül attól, hogy aszfalton, szilárd burkolat nélküli utakon vagy terepen van használva. Akár munka után, akár egy kalandtúrán – gyakorlatilag nincs akadály az Allround számára. A sokoldalú minta könnyedén gurul alacsony vibráció mellett, és biztonságosan tapad kavicsos utakon és száraz, simább ösvényeken.

SCHWALBE DURANO PLUS gumiköpeny

17.990 Ft 15.292 Ft
2.698 Ft
RENDELHETŐ
A MAXIMÁLIS DEFEKTVÉDELEM ORSZÁGÚTI KERÉKPÁROKRA! A SmartGuard védelemnek köszönhetően a Durano Plus egyedülálló védelmi szintet ért el. Ez teszi a Durano Plus-t a legjobb defektvédelemmel ellátott országúti külsőgumivá. A csúcsteljesítményű Addix gumiösszetétel biztosítja a legmagasabb szintű tapadást és a tartósságot. A profi sportolók és az ambíciózus kerékpárosok ezekre a tulajdonságokra támaszkodnak leginkább edzéseik során egész évben.
• Skin szövetszerkezet
• Addix gumiösszetétel
• SmartGuard defektvédelem

SCHWALBE MARATHON GT 365 28" fekete/reflexcsíkos 37-622 gumiköpeny

17.990 Ft 15.292 Ft
2.698 Ft
RENDELHETŐ
(1)
1 KÜLSŐGUMI, 4 ÉVSZAK, 365 NAP, KÜLSŐGUMI CSERE NÉLKÜL. A Marathon GT 365 az első olyan abroncs, mely az év minden napjában, szinte minden körülmény között biztonságos kapcsolatot biztosít az úttal. Az új lamellás minta és a speciálisan ezen gumi számára fejlesztett Four-Season összetétel biztosít teljes tapadást, évszaktól függetlenül. Természetesen ez a külsőgumi is DualGuard defektvédelemmel rendelkezik a maximális biztonságért.
Figyelem! A GT 365 a megfelelő választás szinte minden körülmények között. Jeges utakon viszont csak valódi szöges gumi biztosít megfelelő tapadást.
Az oldal tetejére