Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PRO

Rendezés:

PRO VIBE AERO SUPERLIGHT CARBON országúti kormány

185.990 Ft
RAKTÁRON
A PRO Vibe Aero Superlight kormány könnyű felépítéssel és teljesen belül vezetett bowdenezéssel kínálja a legjobb teljesítményt. A pillekönnyű UD T800 és M4075 MH karbon anyag és a kompakt forma által lesz a 38 cm széles darab mindössze 230 grammos. A szuperkönnyű súly mellett sincsen kompromisszum: a kormány felső része aerodinamikailag kedvező formájú, és teljesen integrálható Di2 rendszerrel, vagy bowdenekkel a kormányon belül.

PRO VIBE SUPERLIGHT CARBON országúti kormány

146.990 Ft
RAKTÁRON
A PRO Vibe SL kompakt kormány könnyű súlyú és belső bowdenvezetéssel rendelkezik. A kompakt forma könnyű kormányfogás váltást tesz lehetővé alsó fogásba. A pillekönnyű UD T800 és M4075 MH karbon anyag által a 40 cm széles darab mindössze 195 grammos. A szuperkönnyű súly mellett sincsen kompromisszum: a kormány felső része ergonomikus formájú, és teljesen integrálható Di2 rendszerrel, vagy bowdenekkel a kormányon belül.

PRO DISCOVER CARBON 20 fok kihaljású kormány

130.990 Ft
RAKTÁRON
A PRO Discover karbon kormány fejlesztése során a fő cél a könnyű súly és a GRX szett maximális kompatibilitása volt. Könnyű és strapabíró UD karbomból készülnek, ergonomikus felső résszel és kompakt hajlítással. A kompakt forma biztosítja a kerékpárosnak a kényelmes használatot a rázós gravel utakon a testpozíció különösebb megváltoztatása nélkül tud így fogást váltani a kormányon. A Discover karbon kormány teljes GRX kompatibilitás mellett Di2 integrációval és teljesen rejtett bowdenezéssel is büszkélkedhet.

PRO PLT ERGO CARBON országúti kormány

99.990 Ft
RAKTÁRON
A PRO PLT Ergo Carbon kormány maximális kényelmet és ergonomikus fogást ad minden kerékpárosnak. Széles méretválasztéka 36 cm-től 46 cm-ig terjed, így tökéletes a nyeregben töltött hosszú és kemény napokra. 4 fokos kihajlású alsó résszel extra kényelmes és kontrollálható a hosszú, kanyargós lejtőkön.

PRO PLT CARBON országúti kormány

96.990 Ft
RAKTÁRON
A PRO PLT Carbon kormány strapabíró és merev. A túlméretes felsőrész ergonomikus kéztartást biztosít, a kompakt forma pedig egy 2 fokkal kihajló alsó részt is tartalmaz a biztosabb irányításért.

PRO THARSIS SL CARBON alacsony emelésű 740mm MTB kormány

75.990 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Tharsis 3Five SL alacsony emelésű kormány ultrakönnyű a mindössze 135 grammjával. A fejlett karbon felépítés biztosítja, hogy merev eléggé ahhoz, hogy elég irányítást adjon cross-country terepen, de emellett tompítja a rázkódást is, és kivételesen könnyű súlyú.

PRO THARSIS CARBON alacsony emelésű 780mm MTB kormány

66.990 Ft
RAKTÁRON
A PRO Tharsis 3Five Carbon alacsony emelésű kormány karbon anyagának összetétele a súlyspórolást, teljesítményt és a kormányzási merevséget teszi a középpontba. Mint minden Tharsis 3Five kormánynak, ennek is 35 mm a befogó mérete.

PRO BIKE BAG kerékpárszállító táska

65.990 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Bike Bag egy tartós kerékpárszállító táska országúti és hegyikerékpárokhoz.
Az igazán örömteli sportélményekhez ez a táska biztosítja a kerékpár biztonságát szállítás közben. Tartós felépítése és kényelmesen nagy mérete alkalmas országúti, vagy akár 29-es hegyikerékpárokhoz is. A táskában oldalsó zsebekben biztonságbna tarthatod a kerekeket, és mellékelt kis zsákban a gyorszárakat vagy átütőtengelyeket. A kerékpárszállító táska ergonomikus fogantyúkkal és vállpánttal segíti a hordozást.

PRO MISSILE SKI-BEND CLIP-ON könyöklő

60.990 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Missilie Ski-Bend könyöklő lehetővé teszi az időfutamokon és triatlonban használatos aero üléspozíciót 31,8 mm befogójú országúti kormányokon. Könnyen felszerelhető, 45 fokos szögben hajlított vége kényelmes kéztartást tesz lehetővé. A kényelemben még a könyöklőpárna segít, amely 10 mm vastag.

PRO MISSILE TRI CLIP-ON könyöklő

60.990 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Missile Tri könyöklő ITU draft legal besorolású, és 22,2 mm átmérőjű szárainak befelé hajlított formája számos fogást biztosít, a sokféle beállítás lehetőségével egyaránt. A könyöklő 31,8 mm-es országúti kormányokra szerelhető, és 10 mm vastag párnázás a könyöklő részen remek kényelmet ad.

PRO MISSILE S-BEND CLIP-ON könyöklő

60.990 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Missile S-Bend Clip-On könyöklő hozzásegít egy extrém aero üléspozícióhoz. A könyöklő a 31,8 mm befogó-átmérőjű kormányokhoz használható. Anyaga 6061 alu ötvözet. A többféleképpen beállítható, és 10 mm vastag puha szivacs párnázás borítja a széles könyöklőfelületet.
Az oldal tetejére