Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

MUC-OFF LUXURY CHAMOIS 250 ml krém

Cikkszám: 339
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Muc-Off
Elérhetőség: 1 db raktáron
Volt már, hogy egy hosszabb bringázás alatt vagy után égő, fájó érzésű volt a feneked? Esetleg kipattogott? Ez azért van mert a sós izzadság és a szivacs betét dörzsölő kölcsönhatása a fenekünket extrém módon irritálja. Erre megoldás a Muc-Off Chamois krém, ami egyben hidratála és védi a fenekünket a tekerés alatt. Anti-bakteriális és provitamin hatása kellemes hidratált érzést biztosít. Ne izgulj nem a fenekedet kell bekenni hanem a kerékpáros nadrág betétjét. Próbáld ki és teljesen más érzés lesz a tekerés!
Nem értékelt
Szín
Black/Green
Méret
250ml
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2024
Típus Ápolás, védelem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Sokat edzel, vagy csak hobby sportoló vagy? Biztos okozott már problémát, hogy a nyereg, a kerékpáros betét, és az izzadság kölcsönhatása irritálja a fenekünket és kellemetlen égő fájó érzést okozott. 2015-ben elhatároztuk, hogy felhasználva a 25 éves tapasztalatunkkat és profi csapataink és sportolóinkkal közösen létrehozzuk a piac legjobb hidratáló kerékpáros krémjét, ami megoldja a kellemetlen irritációt. Az eredmény egy speciálisan kialakított krém, amely bőr teljes mélységében, minden körülmények között, hosszú távon hidratálja és védi a fenekünk. Hisszük, hogy a lejobb krémet hoztuk létre! Kizárólag természetes összetevőket használtunk, parabén és toxin mentes! Provitamin tartalma elősegíti a tartós hidratált érzést a bőrön. Úgy terveztük, hogy védőréteget képezzen és megakadályozza a bőr sérülését az érzékeny területeken. Anti-bakteriális hatású! Elsődlegesen kerékpárosok számára alakítottuk ki de bármilyen sportban megálja a helyét ahol dörzsölő kölcsönhatás éri a bőrünket. Tartalmaz: Shea vajat, aloe vera kivonatot, ásványi olajokat, gyógynövény kivonatokat.

Hasonló termékek

CERAMICSPEED UFO LONG LIFE GREASE kenőanyag

10.690 Ft
RENDELHETŐ
Is a medium viscosity type of grease, designed to deliver the best performance under the worst riding conditions.

MUC-OFF HYDRODYNAMIC LUBE láncolaj

11.900 Ft
1 db raktáron
A tökéletes kerékpárlánc olajozó! Páratlan teljesítmény minden időjárási körülmények között, ezért az egyetlen választás a Team Sky számára. Használható nedves és száraz, poros körülmények között. Ásványolaj mentes az ökológia védelmében. Szintetikus polimerek a hosszú távú teljesítményhez. Hihetetlen tartósság. Pipetta rendszer a könnyű alkalmazhatóság érdekében.

MUC-OFF PUNK POWDER instant kerékpártisztító por - 4 csomag

11.990 Ft
2 db raktáron
Egyes kerékpártisztítók szénlábnyoma nagyobb, mint a Jurassic Park T-Rex-é, de nem nálunk. Mindig új utakat keresünk műanyag- és vízfelhasználásunk, valamint CO2-kibocsátásunk csökkentésére; így hát nekivágtunk annak az epikus feladatnak, hogy kifejlesztjük a tökéletes por alapú tisztítószert!

MUC-OFF BIO DRIVETRAIN CLEANER 750 ml hajtástisztító folyadék

9.990 Ft
2 db raktáron
Biológiailag lebomlik! Gyorsan és hatékonyan eltávolítja a makacs szennyeződéseket. Az összes olaj és zsírral elbánik. Védi a fényezést, tömítéseket. Szórófejjel a könyebb használhatóságért. Másodpercek alatt hat.

MUC-OFF C3 DRY WEATHER CERAMIC LUBE 120 ml láncolaj

9.490 Ft
7 db raktáron
Maximális teljesítményt nyújt akár extrém száraz és poros körülmények között. Ásványolaj mentes kivitel az ökológia védelmére. Kerámia bevonat a lánc megnövelt védelmére. Szintetikus polimerek a hosszú távú teljesítményhez. Hihetetlen tartósság! Pipetta rendszer a könnyű használhatóság érdekében. UV led-et tartalmaz, hogy egyszerűen ellenőrizhesd a lefedettséget.

MUC-OFF C3 WET WEATHER CERAMIC LUBE 120 ml láncolaj

9.490 Ft
3 db raktáron
Maximális teljesítményt nyújt akár extrém nedves és saras körülmények között. Ásványolaj mentes kivitel az ökológia védelmére. Kerámia bevonat a lánc megnövelt védelmére. Fluor tartalmú polimereket és bór-nitrideket tartalmaz a hosszú távú teljesítményhez. Hihetetlen ultra tartós! Pipetta rendszer a könnyű használhatóság érdekében.

CERAMICSPEED UFO DRIVETRAIN CLEANER 500 ml hajtástisztító spray

9.390 Ft
25 db raktáron
This eco-friendly Drivetrain Cleaner thoroughly removes grease and grime from all drivetrain components. The unique properties dissolve wax from internal rollers, and all surfaces of chain links.

This is a non-toxic and biodegradable formula - environmentally friendly and safe.
Az oldal tetejére