Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Muc-Off

Rendezés:

MUC-OFF ULTIMATE KIT tisztítószett

37.900 Ft
RENDELHETŐ
Minden ami egy tökéletes kerékpártisztításhoz, ápolásához, olajzásához elengedhetetlen.

MUC-OFF INDOOR TRAINING KIT szett görgőzéshez

21.900 Ft
RAKTÁRON
Jön a hideg zord tél. Ilyenkor a kinti edzések a háttérbe szorulnak és sokan bent edzenek. A technika korszakában már erre is megvannak az eszközök, de mi van ezek karbantartásával? Gondoltál rá, hogy a sós izzadság mekkora kárt tud okozni? Vagy, hogy 1-2óra görgőzés milyen kényelmetlenné tud válni? Akár ha nem egyedül használod az edző eszközt akkor lefertőtlenítsd magad után? Ugye? Mennyi mindenre kell ilyenkor is figyelni?

MUC-OFF LUDICROUS AF LUBE láncolaj

19.900 Ft
RAKTÁRON
Ez olaj a sebesség őrülteknek való! Köszöntsd a világ leggyorsabb verseny láncolaját – a Muc-Off Ludicrous AF-et. Ez egy tiszta hajtáslánc dinamit! Ez a folyékony varázslatos flakon már több mint három éve készül a laboratóriumunkban a versenycsapataink támogatásával. Az eredmény a kivételes tudomány kategóriavezető darabja, amely a páratlan sebességet a fenntarthatósággal párosítja az élvonalbeli kutatáson és innováción keresztül.

MUC-OFF E-BIKE ESSENTIALS KIT tisztítószett

18.900 Ft
RAKTÁRON
Bemutatjuk a Muc-Off eBike Essentials Kit-et, egy kicsi, de nagyszerű ápoló cuccokkal teli csomagot! Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet egy eBike karbantartásához, így minden időjárási körülményre felkészülhetsz. A tisztítószereket, szivacsokat, keféket és az egyedi eBike-specifikus kenőanyagainkat tartalmazza, amelyeket az elektromos motor extra teljesítményének elviseléséhez fejlesztettünk, így biztos kezekben leszel akkor is, ha kőkeményen tekersz.

MUC-OFF 8-IN-1 KIT tisztítószett

17.900 Ft
RAKTÁRON
A Muc-Off 8 az 1-ben készlettel gyerekjáték lesz a kerékpár tisztítás.

MUC-OFF BOTTLE FOR LIFE flakon és kerékpártisztító por csomag

16.990 Ft
RENDELHETŐ
A vadonatúj Bottle For Life egy újrahasznosítható, strapabíró alumínium spray-palackunk, amely kiállja az idő és a piszok próbáját! Élelmiszer-minőségű szilikon alappal rendelkezik, amely védi az üveget és a kerékpárt is! A csomagban található 4 tasak hihetetlen, új punkporun, amiből 4 liter Nano kerékpár tisztító készíthető.

MUC-OFF 5X tisztítókefe készlet

15.990 Ft
RAKTÁRON
Speciális kefe sörtekialakítás a biztonságos és hatékony tisztításhoz. Gumirozott markolat, masszív, tartós kialakítás. Rendkívül tartós kivitel. 5 kefe a tökéletes tisztításhoz.

MUC-OFF féktárcsa takaró szett

13.990 Ft
RAKTÁRON
A mosásnál után állandóan nyikorog a féked? Az ápolásnál mindig rákerül a felületvédő a tárcsára és a fékbetétekre? A szállításnál mindig poros, koszos lesz a féked?

MUC-OFF PREMIUM SHOE CARE KIT cipőtisztító szett

13.900 Ft
RAKTÁRON
Kényeztesd a lábad! Megérkezett a legjobb prémium kerékpáros cipőtisztító készlet. A Muc-Off Bike Shoe Care Kit mindent tartalmaz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy a cipőidnek egy kis gondoskodást nyújts. Van benne csúcsminőségű hidrofób esőtaszító, szuperhatékony cipőtisztító, prémium kefe és mikroszálas kendő, hogy felfrissíthesd MTB vagy országúti cipőidet - függetlenül attól, hogy mennyire koszosak vagy sárosak. Minden eszközt tartalmaz, hogy a cipőd gyári frissességet kapjon. Nincs több kifogás arra, hogy esős napokon kihagyd a tekerést!

MUC-OFF X-3 lánctisztító

13.900 Ft
RAKTÁRON
Speciális kialakításnak köszönhetően másodperceken belül eltávolítja a láncról a szennyeződést. Könnyen használható. Tartós kialakítás. 75ml Muc-Off hajtás tisztító folyadékot is tartalmaz. Minden kerékpártípuson használható.

MUC-OFF NANO TECH 5L kerékpártisztító folyadék

13.900 Ft
RAKTÁRON
Biológiailag lebomlik. Biztonságos a használata. Elbánik minden makacs szennyeződéssel. Nem bántja a kerékpár alkatrészeit, tömítéseit, fényezését. Alkáli alapú, mentes minden oldószertől és savaktól!

MUC-OFF CHAIN DOC lánctisztító spray és láncmosó

13.500 Ft
RAKTÁRON
Minimális erőfeszítéssel tisztítja meg a láncot. Tökéletes szennyeződésmentes megoldás. Veszélyes vegyi anyagoktól mentes. Alkalmas minden lánctípushoz. Rendkívül tartós kivitel. Gyors- egyszerűen használható. Biológiailag lebomló.
Az oldal tetejére