Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.900 Ft (9.370 Ft + ÁFA)
Menny.:db

MUC-OFF HYDRODYNAMIC LUBE láncolaj

Cikkszám: 895
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Muc-Off
Elérhetőség: 1 db raktáron
A tökéletes kerékpárlánc olajozó! Páratlan teljesítmény minden időjárási körülmények között, ezért az egyetlen választás a Team Sky számára. Használható nedves és száraz, poros körülmények között. Ásványolaj mentes az ökológia védelmében. Szintetikus polimerek a hosszú távú teljesítményhez. Hihetetlen tartósság. Pipetta rendszer a könnyű alkalmazhatóság érdekében.
Nem értékelt
Szín
Black/Blue
Méret
50ml
11.900 Ft (9.370 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Évjárat 2024
Típus Lánckenő anyagok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

A tökéletes kerékpárlánc kenőanyag! Páratlan teljesítmény minden időjárási körülmények között, ezért az egyetlen választás a Team Sky számára. Ha a leghatékonyabb lánc kenőanyag formulát keresi hosszú távra akkor ne keressen tovább. Használható nedves és száraz, poros körülmények között. Ásványolaj mentes az ökológia védelmében. Szintetikus polimerek a hosszú távú teljesítményhez. Hihetetlen tartósság. Pipetta rendszer a könnyű alkalmazhatóság érdekében. HASZNÁLAT Teljesen zsírtalanítsa a hajtásláncot a kenőanyag alkalmazása előtt. Győződjön meg róla, hogy a lánc teljesen száraz. Rázza fel erőteljesen a flakont, és vigye fel a lánc belső felére a kenőanyagot miközben hátrafelé forgatja a pedált. Ideális esetben várjon 3-4 órát a használat előtt. Ellenőrizze a mellékelt UV lámpával a kenőanyag lefedettségét. Óvatosan törölje le a felesleges kenőanyagot. INFORMÁCIÓ H319 Súlyos szemirritációt okoz.

Hasonló termékek

MUC-OFF PUNK POWDER instant kerékpártisztító por - 4 csomag

11.990 Ft
1 db raktáron
Egyes kerékpártisztítók szénlábnyoma nagyobb, mint a Jurassic Park T-Rex-é, de nem nálunk. Mindig új utakat keresünk műanyag- és vízfelhasználásunk, valamint CO2-kibocsátásunk csökkentésére; így hát nekivágtunk annak az epikus feladatnak, hogy kifejlesztjük a tökéletes por alapú tisztítószert!

MUC-OFF LUXURY CHAMOIS 250 ml krém

10.990 Ft
RENDELHETŐ
Volt már, hogy egy hosszabb bringázás alatt vagy után égő, fájó érzésű volt a feneked? Esetleg kipattogott? Ez azért van mert a sós izzadság és a szivacs betét dörzsölő kölcsönhatása a fenekünket extrém módon irritálja. Erre megoldás a Muc-Off Chamois krém, ami egyben hidratála és védi a fenekünket a tekerés alatt. Anti-bakteriális és provitamin hatása kellemes hidratált érzést biztosít. Ne izgulj nem a fenekedet kell bekenni hanem a kerékpáros nadrág betétjét. Próbáld ki és teljesen más érzés lesz a tekerés!

MUC-OFF BIKE CLEANER CONCENTRATE 1L kerékpártisztító folyadék koncentrátum

12.900 Ft
1 db raktáron
1000ml-ből = 4 liter kerékpár tisztító! Nagyon költséghatékony. Gyors és biztonságos tisztító folyadék Nano technológiával. Erős zsíroldó hatás! Biológiailag lebomló. Nem károsítja a tömítéseket, fényezést, fém felületeket.

CERAMICSPEED UFO LONG LIFE GREASE kenőanyag

10.690 Ft
RENDELHETŐ
Is a medium viscosity type of grease, designed to deliver the best performance under the worst riding conditions.

CERAMICSPEED UFO RACE DAY GREASE kenőanyag

13.290 Ft
RENDELHETŐ
Is designed to deliver as low friction as possible, thanks to the Dynamic Viscosity Transformation (DVT) technology that applies as a foamy grease and changes to a lubricating oil film under pressure.

MUC-OFF CHAIN DOC lánctisztító spray és láncmosó

13.500 Ft
3 db raktáron
Minimális erőfeszítéssel tisztítja meg a láncot. Tökéletes szennyeződésmentes megoldás. Veszélyes vegyi anyagoktól mentes. Alkalmas minden lánctípushoz. Rendkívül tartós kivitel. Gyors- egyszerűen használható. Biológiailag lebomló.

MUC-OFF BIO DRIVETRAIN CLEANER 750 ml hajtástisztító folyadék

9.990 Ft
2 db raktáron
Biológiailag lebomlik! Gyorsan és hatékonyan eltávolítja a makacs szennyeződéseket. Az összes olaj és zsírral elbánik. Védi a fényezést, tömítéseket. Szórófejjel a könyebb használhatóságért. Másodpercek alatt hat.
Az oldal tetejére