Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.549.900 Ft (1.220.394 Ft + ÁFA)

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

GIANT TCR ADVANCED PRO DISC 1 kerékpár (2022)

Cikkszám: 2200008145F
Szállítási díj: 1.990 Ft
Gyártó: GIANT
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Gyors és hatékony, úgy az emelkedőn, a kanyarokban, mint a lejtőn. Egy könnyű versenygép, ami magasabb szintre emel síkon, a hegyeken át, minden körülmények között.
A kerékpárok gyári specifikációjához képest, a kialakult alkatrészellátottsági hiányosságok miatt, lehetnek eltérések a felszereltséget illetően! Megértésüket köszönjük!
Nem értékelt
Szín
Gloss Black Diamond / Matte Panther
Méret
M
1.549.900 Ft (1.220.394 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

INGYENES SZERVIZ - ELSŐ ÁTNÉZÉS

A kerékpár vásárlását követő 1-2 hónapon belül, vagy 200-300 km megtételét követően előfordulhat váltó vagy fék pontatlanság az alkatrészek bekopásából eredően. Ezt ingyen, szerviz időpont kérése és előzetes bejelentkezés nélkül, soron kívül korrigáljuk, amennyiben nyitvatartási időben behozzák a kerékpárt üzletünkbe. Minden a megadott távon vagy időn túli, esetleg egyéb, nem fék vagy váltó pontatlanságra vonatkozó szerviz térítésköteles.

Paraméterek

Anyag Karbon
Első agy Giant SLR 1 42 Carbon Disc WheelSystem, 12mm thru-axle
Első fék Shimano Ultegra hydraulic, Shimano rotors [F]160mm, [R]140mm
Első váltó Shimano Ultegra
Évjárat 2022
Fékkar Shimano Ultegra hydraulic
Fogaskoszorú Shimano Ultegra, 11-speed, 11x30
Hajtómű Shimano Ultegra, 36/52 with Giant PowerPro power meter XS:170mm, S:170mm, M:172.5mm, M/L:172.5mm, L:175mm, XL:175mm
Hátsó agy Giant SLR 1 42 Carbon Disc WheelSystem, 12mm thru-axle
Hátsó fék Shimano Ultegra hydraulic, Shimano rotors [F]160mm, [R]140mm
Hátsó váltó Shimano Ultegra
Kerékméret 622
Kormány Giant Contact SL XS:40cm, S:40cm, M:42cm, M/L:42cm, L:44cm, XL:44cm
Kormánybefogó Giant Contact SL XS:80mm, S:90mm, M:100mm, M/L:110mm, L:110mm, XL:120mm
Középcsapágy Shimano, press fit
Lánc KMC X11SL-1
Markolat Stratus Lite 2.0
Nem Férfi
Nyereg Giant Fleet SL
Nyeregcső Giant Variant, composite, -5/+15mm offset
Váltókarok Shimano Ultegra
Váz Advanced-Grade Composite, disc
Villa Advanced-Grade Composite, full-composite OverDrive 2 steerer, disc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Egy könnyű versenygép, ami magasabb szintre emel, hegyen-völgyön, minden körülmények között. Alapos elemzésnek és tervezésnek köszönhetően kisebb a légellenállása elődeinél. A tárcsafékek egyenletes, erőteljes fékerőt biztosítanak, így a változó időjárási és útviszonyok mellett is nagyobb kontrollt biztosítanak. A lapos rögzítések és az új átütőtengelyek növelik a merevséget és javítják az általános kezelhetőséget. A váz, villa kialakítása lehetővé teszi 32 mm átmérőjű gumik használatát is.

Hasonló termékek

BIANCHI OLTRE RACE 105 Di2 12sp kerékpár (2024)

1.549.000 Ft
1 db raktáron
Megszületett a nagysikerű Aria modell továbbfejlesztése, Oltre Race néven!
Az új váz ICR integrált kábelvezetést kapott, valamint mindent, ami a 12 sebességes váltószettek fogadásához szükséges, bámulatos új színvariációkban.
Az új Oltre Race a megújult, 12 sebességes Shimano 105 szettel az ideális versenygéppé válik olyan kerékpárosok számára, akik az arany középutat keresik: aero váz, tárcsafék, letisztult vonalak, magas peremes Fulcrum kerékszett, 12 sebességes szett akár elektromos változatban.

GIANT 24 DEFY ADVANCED PRO 2 kerékpár (2024)

1.539.900 Ft
1 db raktáron
HERE’S TO LONG RIDES. CLIMB HIGHER MOUNTAINS, SKIP THE SHORTCUTS. THIS BUTTERY SMOOTH ENDURANCE ROAD BIKE HELPS YOU DO MORE OF WHAT YOU LOVE.

SPECIALIZED ROUBAIX SL8 SPORT 105 Metallic Obsidian/Birch 56 cm kerékpár

1.482.000 Ft
1 db raktáron
We created the endurance road category two decades ago proving that high ergonomics means high performance. Today, the new Roubaix SL8 with Future Shock 3.0 is lighter, faster, and smoother than any road bike ever made, unleashing unmatched confidence. The road may be hell below, but on Roubaix, it’s always heaven above.

BIANCHI ARIA E-ROAD 105 2x12sp Mahle 250Wh kerékpár (2024)

1.699.000 Ft
RENDELHETŐ
OLYAN, MINT AZ ORSZÁGÚTI BRINGÁZÁS, DE MINDEN ÉRZÉKED MAXIMUMRA VAN PÖRGETVE.

BIANCHI SPRINT ICR 105 Di2 12sp kerékpár (2024)

1.349.000 Ft
2 db raktáron
A 2024-es Bianchi Sprint ideális választás azok számára, akik egy magas teljesítményű, ám mégis megfizethető országúti kerékpárt keresnek edzéshez, versenyhez vagy hosszú távú túrákhoz. Különösen azok számára ajánlott, akik a modern technológiát és a kiváló aerodinamikai tulajdonságokat keresik.
- Váz: A Bianchi Sprint váza a legújabb fejlesztésű karbon technológiával készül, amely kiváló egyensúlyt biztosít a könnyűség, merevség és aerodinamika között. A váz kialakítása a modern országúti kerékpározás igényeire lett szabva, biztosítva a gyors és agilis menetet.
- Villa: Könnyű és merev karbon villa, amely tökéletesen illeszkedik a váz aerodinamikai profiljához, javítva a menetdinamikát és csökkentve a légellenállást.
- Váltórendszer: Shimano 105 Di2 12 sebességes elektronikus váltórendszer, amely rendkívül pontos és gyors váltást tesz lehetővé. Az elektronikus váltórendszer biztosítja a könnyű és intuitív sebességváltást.
- Fékrendszer: Shimano 105 hidraulikus tárcsafékek, amelyek kiváló fékhatást és megbízhatóságot biztosítanak minden időjárási körülmény között.
- Kerékszett: Könnyű és aerodinamikus Velomann kerékszett, amely tovább javítja a kerékpár teljesítményét és hatékonyságát.
- Kiegészítők: Integrált bowdenvezetés a vázon belül, ami tisztább megjelenést és csökkentett légellenállást biztosít. Ergonomikus kormány és nyereg biztosítja a maximális kényelmet és teljesítményt.

SPECIALIZED ROUBAIX SPORT kerékpár

1.345.900 Ft
RENDELHETŐ
With seven wins at Paris-Roubaix, our Roubaix has proven that Smoother is Faster. Until this moment, however, smooth has admittedly come with some compromises. But not anymore. The all-new Roubaix Expert now delivers compliance without compromise by introducing a radical new Future Shock 1.5 that gives you more control on rough roads, a new Pavé seatpost that creates our most balanced Roubaix to date, aerodynamics that equal the Tarmac, and a Rider-First Engineered™ frame that’s shed some serious weight. Is it still comfortable? Sure, but don’t call it a comfort bike, because performance was behind every engineering decision we made. This is the new Roubaix.

This Roubaix Sport provides a tremendous value, but like the frame itself, this value doesn’t come with any compromises. We spec’d it with Shimano’s 105 11-speed groupset for its crisp shifts and powerful hydraulic disc brakes, as well as smooth and sturdy DT R470 Disc wheels, the all-new S-Works Pavé seatpost, 28mm Turbo Pro tires, and our fan-favorite Power Sport saddle.

BIANCHI INFINITO XE 105 Di2 12sp kerékpár (2024)

1.329.000 Ft
1 db raktáron
A 2024-es Bianchi Infinito XE tökéletes választás azok számára, akik egy kiegyensúlyozott, teljesítményorientált országúti kerékpárt keresnek hosszú távú túrákhoz és intenzív edzésekhez. Kiválóan alkalmas azoknak, akik a Shimano 105 11 sebességes váltórendszer megbízhatóságát és a karbon váz előnyeit szeretnék kihasználni. - Váz: A Bianchi Infinito XE váza fejlett karbon anyagokból készül, amelyek kombinálják a könnyűséget, a merevséget és a vibrációelnyelést. A váz kialakítása és geometriája a hosszú távú kényelmet és a jó menetteljesítményt hivatottak biztosítani. - Villa: Integrált, könnyű karbon villa, amely javítja a menetdinamikát és növeli a kormányzás pontosságát. - Váltórendszer: Shimano 105 11 sebességes váltórendszer, ami kitűnő teljesítményt és megbízható váltást biztosít. Ez a váltórendszer ideális a hosszú távú országúti kerékpározáshoz, biztosítva a sima és precíz sebességváltást. - Fékrendszer: Shimano 105 fékrendszer, ami megbízható fékhatást nyújt minden időjárási körülmények között, biztosítva a biztonságos és stabil megállást. - Kerékszett: Könnyű és megbízható kerékszett, amely jól alkalmazkodik az országúti kerékpározás változatos kihívásaihoz. - Kiegészítők: Ergonomikusan tervezett kormány és nyereg biztosítják a kényelmes és hatékony kerékpározást, különösen a hosszabb túrákon. - Szín: Többféle színben elérhető, beleértve a Bianchi ikonikus celeste színét, ami elegáns megjelenést kölcsönöz a kerékpárnak.

BIANCHI INFINITO CV DISC Ultegra kerékpár (2023)

1.849.000 Ft
RENDELHETŐ
A kerékpárok gyári specifikációjához képest, a kialakult alkatrészellátottsági hiányosságok miatt, lehetnek eltérések a felszereltséget illetően! Megértésüket köszönjük!
Az oldal tetejére