Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
15.990 Ft
14.391 Ft (11.331 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.599 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

BIKEFUN TATTOO HANDLEFIX gyermekülés

Cikkszám: 01TAT0002
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Bikefun
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Első gyermekülés, homlokcsőre (Handlefix) rögzíthető • Max. teherbírás: 15 kg, vagy 4 éves korig javasolt • Egy kézzel kibecsatolható biztonsági öv, pozicionálható lábtartó. Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, nagy szellőzőnyílásokkal. Mosható szivacsbetétek • Szín: szürke/piros. Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.
Nem értékelt
Szín
Grey
Méret
Egyméret
15.990 Ft
14.391 Ft (11.331 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.599 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

BIKEFUN TATTOO HANDLEFIX gyermekülés Kedvező árú BikeFun kerékpáros alkatrészek és kiegészítők a Bringalandnál.

Paraméterek

Évjárat 2020
Típus Első

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

BIKEFUN TATTOO HANDLEFIX gyermekülés

Hasonló termékek

SHOTGUN Black gyermekkerékpár húzókötél

14.900 Ft
22 db raktáron
A vontatókötelek nélkülözhetetlen felszerelései minden MTB családnak - a hegyre való mászásból kiveszed a kicsik számára a nehézséget, és így együtt élvezhetitek a még hosszabb családi túrákat. MTB vontatókötelünk tartalmaz egy szárhurkot, hogy bármilyen kerékpárhoz illeszkedjen.

SHOTGUN gyermeküléshez kormány

15.490 Ft
6 db raktáron
A gyereked imádni fog elöl ülni a kerékpáron, ha megvan hozzá a saját kis kormánya és markolata. A Shotgun kormány egy komfortosabb megoldás a kis kezeknek, és meg is szünteti a másodpilóta kotorászását a váltókaroknál, fékkaroknál és a dropperállítónál.
- Kiegészíti a Shotgun MTB gyermekülést
- Imbuszkulcsos rögzítés a könnyű felszerelésért, állításért és leszerelésért
- 250 mm hosszú, gumi markolattal kis méretben a kis kezek számára
- 25,4 mm, 31,8 mm és 35 mm-es kormányhoz tartozó hézagolókkal
- Egyenes és emelt kormányokkal kompatibilis

SHOTGUN 2.0 kormány gyermeküléshez

16.590 Ft
29 db raktáron
Gyermeked imádni fogja, hogy elől ülhet a Shotgun 2.0 kormánynál. A biztonságos imbuszkulcsos rögzítés, valamint az egyedi 19 mm-es markolataink nagyszerű kiegészítői a Shotgun 2.0 ülés együttesének.

BOBIKE álltámasz gyerekeknek ONE MINI gyerekülésekhez

10.190 Ft 9.171 Ft
1.019 Ft
RENDELHETŐ
Bobike álltámasz a One Mini gyerekülésekhez, ami kormányként, vagy extra kapaszkodóként teszi élvezetesebbé a legkisebbek útját és akkor is hasznos, ha a nagy úton elaludnának. Puha, párnázott borítása nagyon kényelmessé teszi. (Szélvédő továbbra is felszerelhető az üléshez.)

BIKEFUN RABBIT HANDLEFIX gyermekülés

18.990 Ft 17.091 Ft
1.899 Ft
RENDELHETŐ
Első gyermekülés, alsó vázcsőre (Multifix) vagy homlokcsőre (Handlefix) rögzíthető. Max. teherbírás: 15 kg, vagy 4 éves korig javasolt • Egy kézzel kibecsatolható biztonsági öv, pozicionálható lábtartó • Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, mosható szivacsbetétek • Szín: szürke/piros vagy ezüst/piros. Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

SHOTGUN POGIES kesztyű

19.290 Ft
3 db raktáron
Tartsd a kis kezeket melegen, és bringázzatok többet! A Shotgun gyermekkesztyűk minden Shotgun gyermekülés és kormánnyal kompatibilis. Minden kerékpározáshoz ajánlott hideg reggeleken, télen, és még hóban is!
- Egy méretben, 2-5 éves gyermekek számára
- Minden Shotgun gyermkeüléshez és kormányhoz
- 3M Thinsulate védelem a hidegtől, -30 fokig hitelesítve
- Vízálló (10 000 mm) és lélegző (5000gm) anyag

BIKEFUN PEPE B-FIX/MULTIFIX gyermekülés

19.990 Ft 17.991 Ft -tól
1.999 Ft
3 db raktáron
Hátsó gyermekülés. Univerzális (Multifix) konzollal a nyeregvázcsőre rögzíthető • Max. teherbírása 22 kg, vagy 7 éves korig javasolt • Egy kézzel kibecsatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozicionálható lábtartók • Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, nagy szellőzőnyílásokkal • Mosható szivacsbetétek • A flexibilis tartócsövek elnyelik a rázkódást, így kíméli a gyermek hátát utazás közben • Szín: szürke/ piros vagy bézs/narancs. Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.
Az oldal tetejére