Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
16.590 Ft (13.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SHOTGUN 2.0 kormány gyermeküléshez

Cikkszám: KRS-HBR
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Shotgun
Elérhetőség: 29 db raktáron
Gyermeked imádni fogja, hogy elől ülhet a Shotgun 2.0 kormánynál. A biztonságos imbuszkulcsos rögzítés, valamint az egyedi 19 mm-es markolataink nagyszerű kiegészítői a Shotgun 2.0 ülés együttesének.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
16.590 Ft (13.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Szín Fekete
Évjárat 2023

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Meleg és tapadós A Shotgun 2.0 kormányok melegebb és könnyebben megfoghatóbb helyet biztosítanak a kicsinek, ahol meg tud kapaszkodni a shotgunnal való tekerés közben, ezen kívül pedig függőlegesebb üléspozícióban is tartják. Megakadályozza a kis kezek elkalandozását Távol tartja a kezeiket a sebességváltótól, a fékektől vagy a dropper kapcsolótól azzal, hogy saját kormányt adsz nekik, amibe kapaszkodhatnak. Minden modern MTB kormányhoz illeszkedik A Shotgun 2.0 kormány 25,4 mm, 31,8 mm és 35 mm átmérőjű kormányokhoz és 75 mm széles kormányszárakhoz illeszkedik - teljes gumi kormányvédelemmel. Alkalmas lapos vagy riser kormányokhoz is. Könnyű és biztonságos felszerelés Biztonságos imbuszkulcsos rögzítés - 1 perc alatt felszerelhető, eltávolítható és más kerékpárra tehető. Kis kezek számára tervezve 250 mm széles kormány és egyedi 19 mm-es alulméretezett markolatok a kényelem és stabilitás érdekében.

Youtube videók

Hasonló termékek

BIKEFUN TATTOO HANDLEFIX gyermekülés

15.990 Ft 14.391 Ft
1.599 Ft
RENDELHETŐ
Első gyermekülés, homlokcsőre (Handlefix) rögzíthető • Max. teherbírás: 15 kg, vagy 4 éves korig javasolt • Egy kézzel kibecsatolható biztonsági öv, pozicionálható lábtartó. Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, nagy szellőzőnyílásokkal. Mosható szivacsbetétek • Szín: szürke/piros. Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

SHOTGUN gyermeküléshez kormány

15.490 Ft
5 db raktáron
A gyereked imádni fog elöl ülni a kerékpáron, ha megvan hozzá a saját kis kormánya és markolata. A Shotgun kormány egy komfortosabb megoldás a kis kezeknek, és meg is szünteti a másodpilóta kotorászását a váltókaroknál, fékkaroknál és a dropperállítónál.
- Kiegészíti a Shotgun MTB gyermekülést
- Imbuszkulcsos rögzítés a könnyű felszerelésért, állításért és leszerelésért
- 250 mm hosszú, gumi markolattal kis méretben a kis kezek számára
- 25,4 mm, 31,8 mm és 35 mm-es kormányhoz tartozó hézagolókkal
- Egyenes és emelt kormányokkal kompatibilis

SHOTGUN Black gyermekkerékpár húzókötél

14.900 Ft
22 db raktáron
A vontatókötelek nélkülözhetetlen felszerelései minden MTB családnak - a hegyre való mászásból kiveszed a kicsik számára a nehézséget, és így együtt élvezhetitek a még hosszabb családi túrákat. MTB vontatókötelünk tartalmaz egy szárhurkot, hogy bármilyen kerékpárhoz illeszkedjen.

BIKEFUN RABBIT HANDLEFIX gyermekülés

18.990 Ft 17.091 Ft
1.899 Ft
RENDELHETŐ
Első gyermekülés, alsó vázcsőre (Multifix) vagy homlokcsőre (Handlefix) rögzíthető. Max. teherbírás: 15 kg, vagy 4 éves korig javasolt • Egy kézzel kibecsatolható biztonsági öv, pozicionálható lábtartó • Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, mosható szivacsbetétek • Szín: szürke/piros vagy ezüst/piros. Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

SHOTGUN POGIES kesztyű

19.290 Ft
3 db raktáron
Tartsd a kis kezeket melegen, és bringázzatok többet! A Shotgun gyermekkesztyűk minden Shotgun gyermekülés és kormánnyal kompatibilis. Minden kerékpározáshoz ajánlott hideg reggeleken, télen, és még hóban is!
- Egy méretben, 2-5 éves gyermekek számára
- Minden Shotgun gyermkeüléshez és kormányhoz
- 3M Thinsulate védelem a hidegtől, -30 fokig hitelesítve
- Vízálló (10 000 mm) és lélegző (5000gm) anyag

BIKEFUN PEPE B-FIX/MULTIFIX gyermekülés

19.990 Ft 17.991 Ft -tól
1.999 Ft
3 db raktáron
Hátsó gyermekülés. Univerzális (Multifix) konzollal a nyeregvázcsőre rögzíthető • Max. teherbírása 22 kg, vagy 7 éves korig javasolt • Egy kézzel kibecsatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozicionálható lábtartók • Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, nagy szellőzőnyílásokkal • Mosható szivacsbetétek • A flexibilis tartócsövek elnyelik a rázkódást, így kíméli a gyermek hátát utazás közben • Szín: szürke/ piros vagy bézs/narancs. Kiváló-ár érték arányú BikeFun termékek a Bringaland kínálatában.

BOBIKE álltámasz gyerekeknek ONE MINI gyerekülésekhez

10.190 Ft 9.171 Ft
1.019 Ft
RENDELHETŐ
Bobike álltámasz a One Mini gyerekülésekhez, ami kormányként, vagy extra kapaszkodóként teszi élvezetesebbé a legkisebbek útját és akkor is hasznos, ha a nagy úton elaludnának. Puha, párnázott borítása nagyon kényelmessé teszi. (Szélvédő továbbra is felszerelhető az üléshez.)

SHOTGUN Blue gyermekkerékpár húzókötél karabínerrel

22.990 Ft
RENDELHETŐ

A Shotgun kerékpárhúzó kötéllel elkerülheted a hegymenettel járó kellemetlenségeket -- és együtt élvezhetitek a családi bringázást.

- Kifejezetten hegyikerékpározó családok számára
- Rázkódás elnyelő rugalmas anyag a kényelmes hegymeneti húzásért
- Gyors rögzítés és levétel (kormányszár hurokkal és karabínerrel)
- Maximális terhelés: 225 kg (nagy gyermekek számára is!)
Shotgun gyermekkerékpár húzókötél és gyermek övtáska csomagban is kapható, így a húzókötelet könnyen el lehet rakni a táskába, amikor éppen nincsen rá szükség.

"A Shotgun ülése remek volt, amikor a fiam még fiatalabb volt. Most, hogy már a saját bringáját hajtja, a hegyek és dombok kihívást jelentenek a kis lábai számára. A húzókötél teljesen megváltoztatott mindent, most már együtt tudjuk teljesíteni a nagyobb kalandokat is." -- Dan

Az oldal tetejére