Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TREEFROG

Rendezés:

TREEFROG 9QR-15x100mm univerzális adapter

16.000 Ft
RENDELHETŐ
A TreeFrog egyedi, 9x100 mm-es gyorszáras és 15x100 mm-es univerzális villa rögzítője lehetővé teszi, hogy két különböző kerékpár villás rendszerét használja.

TREEFROG LEFTY adapter

19.200 Ft
RENDELHETŐ
TreeFrog adapter Cannondale Lefty villák rögzítéséhez.

TREEFROG hátsó kerék tartó

19.900 Ft
RAKTÁRON
A TreeFrog hátsó kerék tartója tépőzáras szíjjal rendelkezik, mely így bármilyen méretű felnihez használható.

TREEFROG L1 elsőkerék tartó

52.000 Ft
RENDELHETŐ
Az L1 első kerék tartó tökéletes kiegészítője a kerekek tetőn történő szállítására, hiszen a hátsó kerék rögzítőhöz csatolva az első kerekeket sem kell az autóban hordozni.

TREEFROG SKI AND SNOWBOARD 365 szállító keresztrúdhoz

54.000 Ft
RENDELHETŐ
A Treefrog Ski and Snowboard 365 szállító rögzíthető a keresztrúdhoz, mely gyors, egyszerűen használható és biztonságos szállítást biztosít bármilyen típusú síléchez és snowboardhoz. Teherbírása két pár síléc és egy snowboard. A puha gumikarok biztonságosan tartják a síléceket és snowboardokat, anélkül, hogy a felületet megkarcolná.

TREEFROG SKI AND SNOWBOARD 626 Carrier adapter

54.000 Ft
RENDELHETŐ
A Treefrog Ski and Snowboard 365 szállító rögzíthető a keresztrúdhoz, mely gyors, egyszerűen használható és biztonságos szállítást biztosít bármilyen típusú síléchez és snowboardhoz. A pakolható szélesség 62,6 cm, teherbírása 3 pár síléc vagy 2 snowboard. A puha gumikarok biztonságosan tartják a síléceket és snowboardokat, anélkül, hogy a felületet megkarcolná.
Az oldal tetejére