Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
32.890 Ft (25.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

SPECIALIZED HENGE COMP 143mm nyereg

Cikkszám: 27215-1303
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: SPECIALIZED
Elérhetőség: RENDELHETŐ
The Henge Comp is the perfect saddle choice for trail and all mountain riding. The broad, flat shape allows for added control, while low-friction material on the nose and tail makes moving on and off the saddle stress free. It features Cr-Mo rails for added strength, Level 3 padding for a little extra support, and it's SWAT™-compatible for use with storage kits like our Mountain Bandit.
- Patented Body Geometry Design is lab tested to assure blood flow to sensitive arteries.
- Additional EVA padding for increased cushioning on longer rides.
- Lightweight and durable carbon-reinforced shell.
- Low friction panels on the nose and tail improve pedalling efficiency and mobility while moving on and off the saddle.
- Light and super-durable, hollow Cr-Mo rails.
- Level 3 padding: Extra padding for increased vibration dampening.
- SWAT™-compatible mounts moulded into the saddle base allow for sleek and integrated storage solutions.
- Size 143mm / Weight 252g
- Size 155mm / Weight 258g
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
143mm
32.890 Ft (25.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Típus MTB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

SELLE SMP HYBRID nyereg

30.900 Ft
11 db raktáron
Az Extra nyereg formáját és jellegét követve a Hybrid könnyű és ellenálló AISI 304 rozsdamentes acél pálcákat kapott, ezzel ellenállóbbá válva terepen és országúton egyaránt. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.

SELLE SMP TRK GEL Medium fekete nyereg

30.900 Ft
RENDELHETŐ
Trekking kerékpárokhoz tervezett nyereg, mely a formája és a kényelmes párnázása által tökéletes túra, kirándulás, hobbi kerékpározás és fitness kerékpározáshoz egyaránt. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.

SELLE SMP TRK GEL LARGE nyereg

30.900 Ft
18 db raktáron
Rövidebb és szélesebb, mint a Medium méret, így tökéletes választás azoknak, akiknek szélesebb a csípőcsontjuk. Nagyon kényelmes a döntő fontosságú helyeken géles párnázás és a különleges forma által. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.

SELLE SMP E-TRK GEL fekete nyereg

34.900 Ft
11 db raktáron
Az E-TRK E-Bike nyerget azok számára tervezték, akik trekking E-Bike kerékpártúrára indulnak. Sokoldalúan használható és számos igényt kielégít. Kényelme és ergonómiája hosszú távokon is meglepő. - Ülőcsont szélessége: Ossa ischiatiche 9 Ossa ischiatiche-től 15 cm-ig - Nadrágméret: XS, S, M, M, L, XL, XXL - Használat: Túrázás / Trekking - Kerékpár típusa: E-Bike - Párnázottsági szint: Vastag

SELLE SMP EXTRA GEL nyereg

36.900 Ft
11 db raktáron
A professzionális szintű nyergek testére alapozott Extra kiváló választás kezdő kerékpárosok számára. A párnázás a formakövető és kényelmes gél réteggel lesz még puhább. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.

SELLE SMP WELL JUNIOR nyereg

26.900 Ft
3 db raktáron
A Well Juniorral még a fiatal kerékpárosok is élvezhetik a Selle SMP nyújtotta kényelmet és professzionalizmust. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.

SELLE SMP WELL nyereg

38.900 Ft
15 db raktáron
A professzionális nyergek által nyert tapasztalaból kiindulva, a Well technikai részletei a legjobb és legbiztonságosabb nyerget biztosítja. Ideális újoncok számára, akik mind országúton és terepen intenzíven használnák. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.
Az oldal tetejére