Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
34.900 Ft (27.480 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

SELLE SMP E-TRK GEL fekete nyereg

Cikkszám: SMPETRKBLK
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: SELLE SMP
Elérhetőség: 11 db raktáron
Az E-TRK E-Bike nyerget azok számára tervezték, akik trekking E-Bike kerékpártúrára indulnak. Sokoldalúan használható és számos igényt kielégít. Kényelme és ergonómiája hosszú távokon is meglepő. - Ülőcsont szélessége: Ossa ischiatiche 9 Ossa ischiatiche-től 15 cm-ig - Nadrágméret: XS, S, M, M, L, XL, XXL - Használat: Túrázás / Trekking - Kerékpár típusa: E-Bike - Párnázottsági szint: Vastag
(1)
Szín
Black
Méret
Egyméret
34.900 Ft (27.480 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2022
Típus Túra

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2024. 05. 17. -
Jó a nyereg. Megtartom. Az áruház és a kiszolgálás, több mint szuper!

Leírás

Szélesség: 162 mm - Hossz: 277 mm - Súly: 675 g Nem: Unisex

Youtube videók

Hasonló termékek

SELLE SMP EXTRA GEL nyereg

36.900 Ft
11 db raktáron
A professzionális szintű nyergek testére alapozott Extra kiváló választás kezdő kerékpárosok számára. A párnázás a formakövető és kényelmes gél réteggel lesz még puhább. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.

SPECIALIZED HENGE COMP 143mm nyereg

32.890 Ft
RENDELHETŐ
The Henge Comp is the perfect saddle choice for trail and all mountain riding. The broad, flat shape allows for added control, while low-friction material on the nose and tail makes moving on and off the saddle stress free. It features Cr-Mo rails for added strength, Level 3 padding for a little extra support, and it's SWAT™-compatible for use with storage kits like our Mountain Bandit.
- Patented Body Geometry Design is lab tested to assure blood flow to sensitive arteries.
- Additional EVA padding for increased cushioning on longer rides.
- Lightweight and durable carbon-reinforced shell.
- Low friction panels on the nose and tail improve pedalling efficiency and mobility while moving on and off the saddle.
- Light and super-durable, hollow Cr-Mo rails.
- Level 3 padding: Extra padding for increased vibration dampening.
- SWAT™-compatible mounts moulded into the saddle base allow for sleek and integrated storage solutions.
- Size 143mm / Weight 252g
- Size 155mm / Weight 258g

SELLE SMP WELL S Fekete nyereg

38.900 Ft
8 db raktáron
Egy ideális nyereg azoknak, akik kényelemet és biztonságot keresve szeretnék felfedezni a kerékpározás világát. A Well verzióhoz képest, ez az új nyereg egyaránt a keskeny női és férfi csípőkre lett tervezve. A Well S használható országúti és MTB bicikliken is. A gél példány (Well S GEL) szintén elérhető, ami még kényelmesebbé teszi az ülést, még a hosszabb távok után is. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.

SELLE SMP HYBRID nyereg

30.900 Ft
11 db raktáron
Az Extra nyereg formáját és jellegét követve a Hybrid könnyű és ellenálló AISI 304 rozsdamentes acél pálcákat kapott, ezzel ellenállóbbá válva terepen és országúton egyaránt. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.

SELLE SMP TRK GEL Medium fekete nyereg

30.900 Ft
RENDELHETŐ
Trekking kerékpárokhoz tervezett nyereg, mely a formája és a kényelmes párnázása által tökéletes túra, kirándulás, hobbi kerékpározás és fitness kerékpározáshoz egyaránt. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.

SELLE SMP TRK GEL LARGE nyereg

30.900 Ft
18 db raktáron
Rövidebb és szélesebb, mint a Medium méret, így tökéletes választás azoknak, akiknek szélesebb a csípőcsontjuk. Nagyon kényelmes a döntő fontosságú helyeken géles párnázás és a különleges forma által. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.

SELLE SMP WELL nyereg

38.900 Ft
15 db raktáron
A professzionális nyergek által nyert tapasztalaból kiindulva, a Well technikai részletei a legjobb és legbiztonságosabb nyerget biztosítja. Ideális újoncok számára, akik mind országúton és terepen intenzíven használnák. Orvosokkal fejlesztett kerékpár nyergek a legjobb kényelemért -- Selle SMP a Bringalandnál.
Az oldal tetejére