Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Ezzel segíted a munkánkat!
15.600 Ft (12.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SPECIALIZED AIR TOOL MTB minipumpa

Cikkszám: 47218-3000
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: SPECIALIZED
Elérhetőség: 1 db raktáron
Az Air Tool MTB pumpa a legmegbízhatóbb és legtartósabb, nagy térfogatú vázpumpa. Arra tervezték, hogy a kerékpáron hordható legyen, és minden terepviszonyok között használható legyen. Új, fordított kialakítással rendelkezik, így jelentősen megnöveli a légkapacitást, ami akár két perccel csökkenti a pumpálási időt.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
15.600 Ft (12.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Anyag Alumínium
Évjárat 2023
Pumpa Típus Minipumpa
Szelep Presta és autószelep
Típus Gravel/MTB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

A fordított kétkamrás kialakítás kisebb, mégis 28%-kal több levegőt mozgat meg löketenként, mint a korábbi kialakításunk, ami akár két perccel csökkenti a pumpálási időt. A csavarzáras fej könnyen átalakítható, hogy Presta vagy Schrader szelepekhez illeszkedjen. Megmunkált külső cső a pumpálás közbeni extra tapadásért. Teljesen alumínium belső és külső kamra a tartós teljesítmény érdekében. Water bottle boss vázra szerelhető tartókonzol mellékelve. Frissített porvédő megakadályozza a nem kívánt nyitást. Maximális nyomás: 60 PSI (4,1bar) Ütemenkénti térfogat: 100 köbcentiméter

Hasonló termékek

SPECIALIZED AIR TOOL SPORT műhelypumpa

15.600 Ft
RENDELHETŐ
Ez a teljesen fém és kedvező árú Air Tool Sport SwitchHitter II műhelypumpa minden tulajdonságával hozzájárul a könnyű és pontos fújásért.

PRO digitális guminyomás ellenőrző

15.690 Ft
RENDELHETŐ
A PRO digitális nyomásmérő segít a megfelelő guminyomás beállításában. A nagyon pontos mérési eredményt a digitális kijelző mutatja, ami 2 tizedes pontossággal jeleníti meg az eredményt. Kompatibilis Presta és autószeleppel is, és külön gombbal tudod finomhnagolni a nyomást. A nyomást 11 Bar / 160 psi-ig tudja mérni.

CUBE ACID RACE FLEX HP fekete pumpa

15.990 Ft 13.592 Ft
2.398 Ft
RENDELHETŐ
We might even go as far as to say that with this pump in your armory you'll secretly look forward to getting a puncture! Capable of inflating to up to 120 psi, the CNC-machined RACE FLEX HP Pump with EZ-Head for Presta and Schrader valves really puts on the pressure, whilst added convenience comes courtesy of the retractable hose.

PRO TOURING állópumpa

14.890 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Touring műhelypumpa egy acél testű pumpa, ami Presta és autószelepes gumikat tud fújni akár 11 Bar / 160 psi nyomásra. A Touring műhelypumpa nagy, könnyen olvasható analóg nyomásmérője segít, hogy gyorsabban fújd fel a gumikat a megfelelő nyomásra.

BBB BFP-20 AIRWAVE állópumpa

16.390 Ft 14.751 Ft
1.639 Ft
RENDELHETŐ
Tömör állópumpa. A rendkívül pontos 2,5 inches kéttónusú nyomásmérő mind a bar, mind a psi értéket mutatja. Ergonomikus, bumeráng formájú fogantyú. Természetes pumpálási pozíció a még nagyobb pumpálási erőért.

LEZYNE LITE DRIVE minipumpa

16.490 Ft 13.281 Ft -tól
3.209 Ft
5 db raktáron
The Lite Drive is a highly efficient hand pump with a compact, overlapping handle optimized for high-pressure applications. Sleek and lightweight, it features CNC-machined aluminum construction and comes equipped with the ABS Flex hose. This pump is both Presta and Schrader valve compatible.

Includes Composite Matrix Frame Mount.

TOPEAK MICRO ROCKET ALT minipumpa

16.700 Ft 15.030 Ft
1.670 Ft
RENDELHETŐ
Teljesen alumínium test, kecses, vékony és rendkívül könnyű, hogy a mez zsebében se zavarjon. T-alakú fogantyúja a könnyű pumpálást tesz lehetővé. Csak Presta szelephez! Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK PEAK DX II White minipumpa

16.700 Ft 15.030 Ft
1.670 Ft
1 db raktáron
A SmartHead® Presta és Schrader szelepekkel működik alkatrészcsere nélkül. A kettős sűrűségű polimer markolattal ellátott, összecsukható T-markolat nagyobb erőt és kényelmet biztosít pumpálás közben.
Az oldal tetejére