Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

SELLE SMP GRIP 2.0 White kormánybandázs

Cikkszám: ZBSRTAPESMPGRIP2W
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: SELLE SMP
Elérhetőség: 1 db raktáron
Tapasztald meg a Made in Italy minőséget! A HPP 2.0 (High Performance Polymer 2.0) speciális polimer bevonat nagyszerű kényelmet, tartósságot és erős, biztos fogást biztosít minden körülmények között. A tágítóval ellátott végdugók rezgésállóak, így gravel használatra is tökéletesen alkalmasak. A kiváló rugalmasság megkönnyíti a kormányon végzett szerelési műveleteket.
Nem értékelt
Szín
White
Méret
Egyméret
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2022

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók

Hasonló termékek

BBB BHT-14 FLEXRIBBON GEL kormánybandázs

9.890 Ft 8.901 Ft
989 Ft
16 db raktáron
Kiváló minőségű kormánybetekerő szalag, ami erős és rugalmas poliuretánból készült.A csúszásmentes gyémántmintázat gondoskodik a remek tapadásról. A különleges rázkódáselnyelő mikroszálas anyag elnyeli a rázkódást és nagyon kényelmes.A felületet nagyon könnyű tisztítani és tökéletes valamennyi időjárási körülményhez. Mindegyik tekercs elég hosszú ahhoz, hogy bármilyen kormány méretet be lehessen tekerni vele. A rugalmas, géles anyag még könnyebbé teszi a kormány betekerését.

BBB BHT-15 ULTRARIBBON kormánybandázs

9.790 Ft 8.390 Ft -tól
1.400 Ft
1 db raktáron
Kiváló minőségű kormánybetekerő szalag, ami erős és rugalmas poliuretánból készült. Csúszásgátló BBB vágott mintás kialakítás, amely kiváló fogást biztosít. A különleges rázkódáselnyelő mikroszálas anyag elnyeli a rázkódást és nagyon kényelmes. A felületet nagyon könnyű tisztítani és tökéletes valamennyi időjárási körülményhez.

3T PRENDO SPEED kormánybandázs

9.190 Ft 8.271 Ft
919 Ft
18 db raktáron
Országúti felhasználáshoz tervezve, ami a puha, kényelmes és könnyű PU anyagból készült.

3T PRENDO TOUGH kormánybandázs

9.190 Ft 8.271 Ft
919 Ft
18 db raktáron
Új kormánybandázs kifejezetten gravel kerékpározáshoz tervezve.

SELLE SMP GRIP GEL 2.0 White kormánybandázs

10.900 Ft
4 db raktáron
Tapasztald meg a Made in Italy minőséget! A HPP 2.0 (High Performance Polymer 2.0) speciális polimer bevonat nagyszerű tartósságot és erős, biztos fogást garantál minden körülmények között. Az önmoduláló gélből készült belső réteg soha nem tapasztalt kényelmet biztosít. A tágítóval ellátott végdugók rezgésbiztosak, így gravel használatra is tökéletesen alkalmasak. A kiváló rugalmasság megkönnyíti a kormányon végzett szerelési műveleteket.

PRO RACE CONTROL kormánybandázs

8.890 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Race Control egy 2,5 mm vastag mikroszálas bandázs, amely kitűnő irányítást tesz lehetővé.

PRO SPORT CONTROL TEAM kormánybandzás

8.690 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Sport Control Team egy EVA hab anyagú bandázs, 3 mm-es vastagsággal, WorldTour csapatok által használva, mint például Groupama-FDJ és Team DSM.

PRO RACE COMFORT kormánybandázs

11.590 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Race Comfort kormánybandázs poliuretánból és mikroszálas anyagból készült, 2,5 mm-es vastagsággal a megnövelt tapadásért és kormányzásért mindenféle időjárási körülmény esetén.
Az oldal tetejére