Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.900 Ft
10.710 Ft (8.433 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.190 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

RUDY PROJECT SINTRYX átlátszó lencse

Cikkszám: LE491103
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: RUDY PROJECT
Elérhetőség: RENDELHETŐ
FŐBB JELLEMZŐI fényáteresztési tartománya: 85,7% UV szűrőkategóriája: 0 UV védelem: 400 felhasználási terület: erős borult és rossz időjárás RUDY PROJECT LENCSÉKKEL SZEMBENI ÁLTALÁNOS ELVÁRÁSOK - csökkentse a ragyogást - fokozza a kontrasztot - védjen az ultraviola sugárzástól - biztosítsa a "valós" látványt, a színek torzítása nélkül - védjen a külső fizikai behatásoktól - jó kopás- és karcállóságú legyen, amit a polyxilosane bevonatnak köszönhetően ér el - viszonylag hosszú időre (ez EN168 teszt alapján kb. 5 perc) álljon ellen a párásodásnak Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában.
Nem értékelt
Szín
Transparent
Méret
Egyméret
11.900 Ft
10.710 Ft (8.433 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.190 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A Rudy Project lencsék részletes leírását ITT OLVASHATOD. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.

Paraméterek

Évjárat 2021
Nem Uniszex

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

RUDY PROJECT SINTRYX átlátszó lencse

Hasonló termékek

RUDY PROJECT DE LUXE kemény szemüvegtok

5.900 Ft 5.310 Ft
590 Ft
1 db raktáron
Íme legújabb szemüvegtokunk, mely már a RIDE TO ZERO projektünk keretében készült, újrahasznosított szemüvegekből és műanyagokból! A tokban kényelmesen elfér akár a Spinshield szemüvegünk is - a kisebb keretek tárolásához pedig tartalmaz egy szivacsozott dokkolót.

CASCO SX-34 pótlencse szett

1 db raktáron
A CASCO SX-34 szemüveg lencséi a cserélhető rendszernek köszönhetően gyorsan változtathatóak az aktuális igényeknek megfelelően.

RUDY PROJECT RYDON SLIM Impact XPC. Laser Black lencse

27.900 Ft 25.110 Ft
2.790 Ft
RENDELHETŐ
A világ legfejlettebb technológiájával készülő lencse, mely fényre sötétedő és garantáltan törhetetlen! Az új generációs ImpactX2 lencsék, elődjeikhez képest 20%-kal gyorsabb reagálást és szélesebb munkatartományt kínálnak, valamint már UV-szegény környezetben is (például autószélvédő mögött), a teljes munkatartományuk kis részén működnek! Az igazi mindenes lencse – használd ugyanazt a lencsét reggel, délben és este is, valamint napsütésben és esős időben egyaránt! FŐBB JELLEMZŐI - garantáltan törhetetlen - a polarizált kivételével minden változat víztiszta állapotból aktiválódik az aktuális modell színe felé - széles munkatartomány, akár 9-74% fényáteresztés - gyors fényre sötétedési sebesség - UV-szűrő felületek – ablaküveg vagy az autó szélvédője – mögött is aktív marad - elérhető az új innovatív High Dynamic Range technológiával (HDR) - vegyi anyagoknak ellenáll - fényáteresztési tartománya: 13-62% - UV szűrőkategóriája: 1/3 - UV védelem: 400 - felhasználási terület: erős napsütés-borús időjárás - fém-oxidos külső bevonattal - besötétedésekor tükrös megjelenés Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában.
Az oldal tetejére