Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
65.990 Ft
56.241 Ft (44.284 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9.749 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

ORTLIEB SINGLE-BAG oldaltáska

Cikkszám: F7822
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: ORTLIEB
Elérhetőség: RENDELHETŐ
The minimalist Single Bag QL3 is yet another confirmation of the famous paradox that less is more. Despite being stripped down to the bare essentials, the Single Bag QL3.1 is a cut above the rest with its largemouth, waterproof zipper and its ingeniously simple QL3.1 rack mounting system that does away with projecting and cumbersome hooks. With its 12 liter payload, the bag offers plenty of space for a 13” notebook and all the other gear you’ll need throughout your workday. Tervezd be a távolabbi úticéljaidat is, az Ortlieb minőségi és multifunkciós kerékpáros táskái túráid elengedhetetlen kellékei lesznek.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
12L
65.990 Ft
56.241 Ft (44.284 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9.749 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Further features: - two inside compartments - detachable shoulder strap - 3M Scotchlite reflectors on both sides material: PD620 bag type: single adapter: Quick-Lock3.1 360° View: 360° View weight: 930 g | 32.8 oz height: 42 cm | 16.5 inch width: 31 cm | 12.2 inch depth: 13 cm | 5.1 inch volume : 12 L | 732 cu inch Az Ortlieb felsőkategóriás túratáskái a Bringalandnál.

Paraméterek

Évjárat 2021
Típus Oldaltáska
Táska Típus Csomagtartó táska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

ORTLIEB SINGLE-BAG oldaltáska

Hasonló termékek

ORTLIEB SPORT-ROLLER PLUS táska

55.990 Ft 47.241 Ft
8.749 Ft
RENDELHETŐ
Sturdy and tough for rough conditions. The Sport-Roller Plus made of abrasion-resistant Cordura is designed for lowriders in the front or for the rear rack; it is also the right choice for children’s bikes. The handy roll closures are completely waterproof, and provide plenty of room for your belongings. With the QL2.1 system fixing to the rack is quick and easy. Tervezd be a távolabbi úticéljaidat is, az Ortlieb minőségi és multifunkciós kerékpáros táskái túráid elengedhetetlen kellékei lesznek.

ORTLIEB BACK-ROLLER CLASSIC táska

57.990 Ft 49.041 Ft
8.949 Ft
4 db raktáron
Tartós poliészter anyag teszi ezt a csomagtartó táskát a hosszútávú túratárssá. A vízálló roll-top záródás biztosítja a holmid és ételek biztos és vízmentes tárolását. A QL2.1 rögzítési rendszerével gyorsan le- és felteheted a bringádra. A vállpánt kényelmes hordozást biztosít. Tervezd be a távolabbi úticéljaidat is, az Ortlieb minőségi és multifunkciós kerékpáros táskái túráid elengedhetetlen kellékei lesznek.

TOPEAK MTX TRUNK BAG DXP táska

53.900 Ft 48.510 Ft
5.390 Ft
RENDELHETŐ
A legnagyobb Topeak csomagtartó táska. Kompakt méret, de lehajtható oldalpanelekkel, és a felfelé is bővíthető felső résszel adja igazi tudását. Hátul kulacsnak vagy flakonnak való zsebbel. MTX QuickTrack-es csomagtartókkal kompatibilis felfogatás. Vízlepergető anyagból készült, de opcionálisan teljes esővédő huzat választható hozzá. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

TOPEAK TRUNKBAG DXP STRAP MOUNT táska

49.900 Ft 44.910 Ft
4.990 Ft
4 db raktáron
A legnagyobb csomagtartó táskánk. Kompakt méret, de lehajtható oldalpanelekkel, felfelé is bővíthető felső résszel és hátul kulacsnak vagy flakonnak való zsebbel. Vízlepergető anyag, de opcionálisan teljes esővédő huzat választható hozzá. Szíjas rögzítéses verzió! Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

BASIL MILES Tarpaulin XL Pro fekete/narancs csomagtartó táska

49.790 Ft
1 db raktáron
A csomagtartó tetejére rakható táska, előnye, hogy egyensúlyban marad a kerékpár. Bizonyos változatok oldalra/felülre bővíthetők, így akár nagyobb túrákhoz is ideálisak lehetnek. Termékelőnyök VÍZÁLLÓ - teljesen vízálló anyag és varrások, amely megfelel az IPX3 szabványnak. LÁTHATÓSÁG - a fényvisszaverők jobb láthatóságot biztosítanak rossz látási viszonyok mellett. BŐVÍTHETŐ - az oldalsó fülek lenyitásával és a felső rész kinyitásával a kapacitása tovább növelhető.MULTIFUNKCIONÁLIS - a vállpántnak köszönhetően kerékpár nélkül is kényelmesen hordható Műszaki információ Rögzítés: szíjakkal rögzíthető a csomagtartóra. Kompatibilitás: Universal Bridge system (MIK, i-Rack, Carrymore, Racktime - adaptert nem tartalmaz) A MIK egy gyorscsatlakozási rendszer, amit a Basil főmérnöke fejlesztett ki. A Carrier Plate (BA 70170) segítségével szinte bármely csomagtartó MIK kompatibilissé tehető, de vannak gyárilag MIK kompatibilis csomagtartók (pl.: BA 60001). A táskára/kosárra (ha az nem tartozék) pedig az Adapter plate-et (BA 70171) kell rögzíteni. Így stabilan és gyorsan rögzíthető a táska/ kosár a csomagtartóhoz. Kapacitás: 9-36liter

ATRANVELO TRAVEL szürke/fekete csomagtartó táska

48.990 Ft
1 db raktáron
A Travel egy vízálló, két oldalas táska bőséges tárolókapacitással. Az AVS kompatibilitáson túl az AtranVelo Triple-X megoldását is hordozza, miszerint a csomagtartón annyi helyet foglal, hogy a tetejére még kosarat vagy felső táskát is tehess. Akár a napi ügyeket intézed, túrára vagy csak egy kirándulásra mész, a Travel-nek mindehhez van elegendő csomagtere. A hagyományos csomagtartódat egyszerűen átalakíthatod AVS kompatibilissé egy átalakító adapterrel.

ORTLIEB BACK-ROLLER PLUS táska

63.990 Ft 54.441 Ft -tól
9.549 Ft
RENDELHETŐ
Erős, áramvonalas és szokatlanul praktikus -- akár Massachusetts-ben, akár Mongóliában. Az Ortlieb Back-Roller plus az ideális kerékpáros táska azok számára, akik a roll-top záródású táskák kényelmét szeretik. A tartós, vízálló porálló, zárkódásálló és magas minőségű Cordura anyag biztosítja a csomagod optimális védelmét. Az átgondolt QL 2.1 rendszer önzáró kampókkal szerelve segíti azt, hogy szempillantás alatt rögzítsd a táskát a bringádhoz. És a könnyen használható, levehető vállpánttal kényelmesen hordozhatod a táskát, miután megérkeztél úticélodhoz. Bármi egyéb, amit meg kellene említeni? Divatos színek közül választhatod ki a kedvencedet.
Tervezd be a távolabbi úticéljaidat is, az Ortlieb minőségi és multifunkciós kerékpáros táskái túráid elengedhetetlen kellékei lesznek.

ATRANVELO ZAP PLUS WP Black kétoldalas csomagtartó táska

64.900 Ft
9 db raktáron
Simple, stylish, and versatile. With a total capacity of 50L, the ZAP PLUS WP is made to withstand cold and stormy Scandinavian weather all year round. It features zippered and meshed interior pockets to keep all your things neat and organized. Whether you are running errands, bikepacking, or going on an adventure, the ZAP PLUS WP has room for it all.
Az oldal tetejére