Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
73.900 Ft (58.189 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

OAKLEY SUTRO Troy Lee Designs Matte Purple Green Shift/Prizm Jade szemüveg

Cikkszám: OO9406-4737
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Oakley
Elérhetőség: RENDELHETŐ
A motokrossztól az endurón, freestyle-on át a dirt trackig, sőt azon túl, a Troy Lee Designs® továbbra is az élen jár az innovatív szín- és felületek kialakításában. Az Oakley Troy Lee kollekciója a TLD egyedi színmodellezését helyezi napszemüvegkeretekre, amelyek változó árnyalatokat kínálnak az árnyék és a napfény változásainak köszönhetően. A teljesítményt előtérbe helyező Sutro merész és sokoldalú megjelenést biztosít a kerékpárosok számára. Viseld nyugodtan a kerékpáron és a kerékpáron kívül is. PRIZM JADE FÉNYÁTERESZTÉS: 14% FÉNYVISZONYOK: FÉNYES NAPSÜTÉS KONTRASZT: NÖVELT ALAPLENCSE SZÍNE: SZÜRKE KATEGÓRIA: 3
Nem értékelt
Szín
Troy Lee Designs Matte Purple Green Shift Prizm Jade
Méret
XL (137mm)
73.900 Ft (58.189 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2023
Nem Uniszex
Típus Prizm Jade

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

- Tartósság és egész napos kényelem a könnyű O Matter ™ keretanyaggal - Az Unobtainium ™ orrpárnák növelik a tapadást az izzadság megjelnésénél, így segítenek a szemüveget biztonságosan a helyén tartani - A Prizm ™ lencséket úgy tervezték, hogy javítsák a színeket, a kontrasztot és a részleteket A PRIZM™ az Oakley saját fejlesztésű lencse-technológiája, amely a látást az adott környezethez igazítja. A PRIZM lencsék kiemelik a színeket ott, ahol a szem a legérzékenyebb a részletekre, ami viszont javítja a teljesítményt, a biztonságot és az általános élményt. A hagyományos napszemüveglencsék elviselhetőbbé teszik a színeket. Az Oakley PRIZM úgy működik, hogy kiszűri a látást zavaró "zajos" fényt, miközben kiemeli az optimális teljesítményhez szükséges színeket. Minden PRIZM lencse plutonitból készül: Ez az Oakley szabadalmaztatott lencse anyaga. A Plutonit egy kiváló minőségű polikarbonát anyag, amely rendkívül ütésálló. A PRIZM lencsék úgy készülnek, hogy a Plutonitot folyékony formára olvasztják, majd színezéket adnak hozzá, hogy a kívánt színt és árnyalatot kapja. Ez a gyártási módszer jobb, mint más márkáké, mivel a festékanyagot a lencsébe oltják, nem pedig a lencse felületére viszik fel bevonatként. Ezzel a technikával az UV-védelem és a színjavító tulajdonságok nem karcolódhatnak le. Minden Oakley Authentic lencse 100%-ban blokkolja az UVA és UVB sugarakat, valamint az UVC és a káros kék fényt 400 nanométerig. A káros UV-sugarak blokkolása csökkenti a megterhelést és növeli a szem hosszú távú egészségét. A szemed védelmével járó stressz csökkentésével arra koncentrálhatsz, ami fontos. PRIZM JADE FÉNYÁTERESZTÉS: 14% FÉNYVISZONYOK: ERŐS NAPSÜTÉS KONTRASZT: NÖVELT ALAPLENCSE SZÍNE: SZÜRKE KATEGÓRIA: 3

Hasonló termékek

RUDY PROJECT RYDON LIGHT GREY/IMPACTX2 PH. LASER PURPLE szemüveg

74.900 Ft 67.410 Ft
7.490 Ft
RENDELHETŐ
Immáron több mint 10 éve már, hogy a RYDON modell először bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé vált kiemelkedően jó kényelme, kiváló szemvédelme, és időtálló formájának köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent. Ám most elérkezett a pillanat, hogy ezen legendás modellünket újraformálják az olaszországi gyárban: finom, alig észrevehető alakítások történtek rajta - mint például új, még kényelmesebb szárgumi kialakítás, és könnyebb, komfortosabb orrnyereg - melyektől a RYDON modellünk még jobb lett! Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.

RUDY PROJECT CUTLINE szemüveg

51.900 Ft 46.710 Ft -tól
5.190 Ft
2 db raktáron
Kombinálva a széles, arcot körbeölelő, keret nélküli lencse kialakítást, a jövőbe mutató technológiákkal készülő lencséket, és a Rudy Project több mint 30 éve változatlan filozófiáját, a CUTLINE igazi műremek, mely az olasz gyártó szemüveg evolúciójának következő lépése. A CUTLINE fejlett technológiákat és merész dizájnt kombinál, így egy sokoldalúan használható, jövőbe mutató sportszemüveg lett, mely utolérhetetlen komfortot és szemvédelmet nyújt számodra. A rendkívül széles tartományban és szuper gyorsan működő ImpactX lencsék bármilyen napszakban, bármilyen időjárási körülmények között a megfelelő látást biztosítják számodra. Ráadásul garantáltan törhetetlen alapanyaga révén utolérhetetlen szemvédelmet nyújt. Emellett természetesen a szemüveg elérhető a Multilaser lencséinkkel is, mely lencsék a vagány megjelenésen felül kiválóan csökkentik a szúró fényeket. A szemüveg lencsecsere soha nem volt ilyen könnyű és gyors! A valaha készült legintuitívabb lencsecsererendszer révén minden gond nélkül válogathatsz Cutline lencséid között, amikor csak igényed van rá. Csak nyomd meg két oldalt a gombokat, és a szárak le is váltak a lencséről! A Power Flow kialakításnak köszönhetően a Cutline lencséjén és szárán is szellőzőnyílásokat találsz. Ezekkel maximalizáltuk a lencse belső felületén áramló levegőt, illetve minimalizáltuk a lencse-párásodás esélyét. A sport szemüvegeknél megszokott utolérhetetlen komfortot nyújtja a Cutline modell is. A Cutline keret nélküli kialakítása, valamint a Grilamid alapanyagú száraknak köszönhetően pehelykönnyű és ultra-strapabíró kialakítású. Növelve a biztonságot, a szemüveg lencséjét alul és felül is gumi bumperek ölelik körbe, melyek igény szerint külön-külön eltávolíthatók – ezzel növelve az egyedi megjelenések számát is. Szárvégei illetve orrnyerge arcra alakítható – hiszen nem vagyunk egyformák, így ugyanaz a beállítás nem feltétlen lesz jó minden arcformához, illetve gumírozásai nedvességre is tapadnak, hogy sportolás közben is stabilan maradjon a keret az arcodon. A Cutline lencse alján és tetején levő bumperek igény esetén levehetők és cserélhetők. Ezáltal, egy részt egyéniségedhez megfelelően illeszkedő színkombinációt tudsz kialakítani, más részt négy különböző módon is használhatod a szemüveget - annak megfelelően, melyik illik hozzád a legjobban. A Cutline szemüvegben elérhető a legszélesebb tartományban használható a dioptriás megoldás, az RX INSERT, így ezen modellünket is használhatod látáskorrekció mellett, élvezve a Cutline nyújtotta komfortot és szemvédelmet, miközben a zavartalan látás biztosított. Ehhez mindösszesen csak egy FR39 cikkszámú inzertre/clip on-ra van szükséged a szemüveged mellé. Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.

RUDY PROJECT SKYTRAIL szemüveg

71.900 Ft 64.710 Ft -tól
7.190 Ft
1 db raktáron
A klasszikus aviator/pilóta napszemüvegekből inspirálva, az eleganciát és a teljesítményt ötvözve alkottuk meg a Skytrail modellt. A stílusos fém kereten megtalálható az állítható szárvég-és orrnyereg technológia, így a nedvességre is tapadó gumírozásokkal együtt tökéletes komfortot nyújt. A keret alján található, igény esetén eltávolítható bumper pedig extra védelmet és vagány megjelenést biztosít.

OAKLEY SUTRO LITE SWEEP Mathieu Van Der Poel Orange Sparkle/Prizm Road szemüveg

68.900 Ft
1 db raktáron
A Mathieu Van der Poel Signature Series Sutro™ Lite Sweep az Oakley®-tól a Van der Poel profi kerékpáros család harmadik generációja előtti tisztelgés. Van der Poel már most is sztárnak számít a közösségen belül, és mindössze 28 évesen máris meghódította a kerékpáros világot, megmutatva sokoldalúságát azzal, hogy nem csak versenyez, hanem a sportágon belül több számban is kiválóan teljesít. A Sutro Lite Sweep váza Neon Orange színben kapható, ami a szülőország színeit ünnepli, Prizm Road lencsékkel együtt. A keretben az "MVDP" monogramja is szerepel, közvetlenül az orrnyereg felett, és 3 vonal a halántékon a 3 különböző sportágat jelképezi, amelyekben versenyez. A Sutro Lite Sweep az Eyeshade által először népszerűvé tett sweep lencseformát ötvözi az Oakley népszerű Sutro keretének kialakításával. Az optimalizált lefedettséggel, kiterjesztett látómezővel, szuper rögzítéssel és még jobb ütésvédelemmel rendelkező funkcionális sportos dizájn teszi a Sutro Lite Sweep-et a tökéletes választássá a tartósság és az egész napos kényelem szempontjából, miközben merész kinézetet is biztosít. Egyes színváltozatok szellőzővel ellátott lencsékkel rendelkeznek a fokozott légáramlás érdekében, hogy hűvösen maradhass, bármerre is jársz.

OAKLEY SUTRO LITE Matte Navy/Prizm Sapphire szemüveg

68.900 Ft
RENDELHETŐ
A népszerű Sutro család félig perem nélküli változatával bővül a nagyobb látómező érdekében. A városi kerékpárosok mindennapi életéből inspirálódva merész, sokoldalú megjelenést eredményez, véd az elemektől és a Prizm™ lencse technológiával javítja a látást, miközben arra inspirálja a sportolókat, hogy magabiztosan és zökkenőmentesen mozogjanak a nap folyamán.

OAKLEY SUTRO LITE SWEEP ASCEND Spectrum Gamma Green/Prizm Black szemüveg

68.900 Ft
RENDELHETŐ
A sport világában a szenvedély és a motiváció arra ösztönöz, hogy azt csináld, amit szeretsz. Az Oakley® Ascend kollekciót az az izgalom és optimizmus ihlette, amely a sportolókat arra ösztönzi, hogy kitartsanak a végsőkig. A minden szemüvegen megjelenő fröccsenő festék dizájn a nagy energiabefektetést idézi, hogy a legjobbra törekedsz, bármilyen módon is nézz ki mindeközben. Az Ascend kollekció Prizm™ lencse technológiával kapható, ami fokozza a színeket, a kontrasztot és a részleteket, hogy a legtöbbet hozza ki minden tevékenységből. A Sutro Lite Sweep az Eyeshade által először népszerűvé tett sweep lencseformát ötvözi az Oakley népszerű Sutro keretének kialakításával. Az optimalizált lefedettséggel, kiterjesztett látómezővel, szuper rögzítéssel és még jobb ütésvédelemmel rendelkező funkcionális sportos dizájn teszi a Sutro Lite Sweep-et a tökéletes választássá a tartósság és az egész napos kényelem szempontjából, miközben merész kinézetet is biztosít. Egyes színváltozatok szellőzővel ellátott lencsékkel rendelkeznek a fokozott légáramlás érdekében, hogy hűvösen maradhass, bármerre is jársz.

OAKLEY SUTRO LITE SWEEP szemüveg

68.900 Ft
RENDELHETŐ
A Sutro Lite Sweep az Eyeshade által először népszerűvé tett sweep lencseformát ötvözi az Oakley népszerű Sutro keretének kialakításával. Az optimalizált lefedettséggel, kiterjesztett látómezővel, szuper rögzítéssel és még jobb ütésvédelemmel rendelkező funkcionális sportos dizájn teszi a Sutro Lite Sweep-et a tökéletes választássá a tartósság és az egész napos kényelem szempontjából, miközben merész kinézetet is biztosít. Egyes színváltozatok szellőzővel ellátott lencsékkel rendelkeznek a fokozott légáramlás érdekében, hogy hűvösen maradhass, bármerre is jársz.

OAKLEY RADAR EV PATH szemüveg

79.900 Ft
RENDELHETŐ
Az eredeti Radar® szemüvegünk egyesítette mindazt, amit a világ legjobb sportolóival folytatott több évtizedes kutatásaink során tanultunk, és a Radar EV magasabb lencséjével és a felső perifériás tartományban kibővített látótávolságával a teljesítményt új szintekre emeli.
Az oldal tetejére