Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
64.900 Ft (51.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db

OAKLEY SUTRO Polished Black/Prizm Black szemüveg

Cikkszám: OO9406-0137
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Oakley
Elérhetőség: RENDELHETŐ
A teljesítményt előtérbe helyező Sutro merész és sokoldalú megjelenést biztosít a kerékpárosok számára. Viseld nyugodtan a kerékpáron és a kerékpáron kívül is.
Nem értékelt
Szín
Polished Black Prizm Black
Méret
XL (137mm)
64.900 Ft (51.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Évjárat 2023
Nem Uniszex
Típus Prizm Black

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

- Tartósság és egész napos kényelem a könnyű O Matter ™ keretanyaggal - Az Unobtainium ™ orrpárnák növelik a tapadást az izzadság megjelnésénél, így segítenek a szemüveget biztonságosan a helyén tartani - A Prizm ™ lencséket úgy tervezték, hogy javítsák a színeket, a kontrasztot és a részleteket A PRIZM™ az Oakley saját fejlesztésű lencse-technológiája, amely a látást az adott környezethez igazítja. A PRIZM lencsék kiemelik a színeket ott, ahol a szem a legérzékenyebb a részletekre, ami viszont javítja a teljesítményt, a biztonságot és az általános élményt. A hagyományos napszemüveglencsék elviselhetőbbé teszik a színeket. Az Oakley PRIZM úgy működik, hogy kiszűri a látást zavaró "zajos" fényt, miközben kiemeli az optimális teljesítményhez szükséges színeket. Minden PRIZM lencse plutonitból készül: Ez az Oakley szabadalmaztatott lencse anyaga. A Plutonit egy kiváló minőségű polikarbonát anyag, amely rendkívül ütésálló. A PRIZM lencsék úgy készülnek, hogy a Plutonitot folyékony formára olvasztják, majd színezéket adnak hozzá, hogy a kívánt színt és árnyalatot kapja. Ez a gyártási módszer jobb, mint más márkáké, mivel a festékanyagot a lencsébe oltják, nem pedig a lencse felületére viszik fel bevonatként. Ezzel a technikával az UV-védelem és a színjavító tulajdonságok nem karcolódhatnak le. Minden Oakley Authentic lencse 100%-ban blokkolja az UVA és UVB sugarakat, valamint az UVC és a káros kék fényt 400 nanométerig. A káros UV-sugarak blokkolása csökkenti a megterhelést és növeli a szem hosszú távú egészségét. A szemed védelmével járó stressz csökkentésével arra koncentrálhatsz, ami fontos. PRIZM BLACK FÉNYÁTERESZTÉS: 11% FÉNYVISZONYOK: FÉNYES NAPSÜTÉS KONTRASZT: NÖVELT ALAPLENCSE SZÍNE: SZÜRKE KATEGÓRIA: 3

Hasonló termékek

OAKLEY SUTRO S szemüveg

64.900 Ft
1 db raktáron
A teljesítményt előtérbe helyező Sutro merész és sokoldalú megjelenést biztosít a kerékpárosok számára. Viseld nyugodtan a kerékpáron és a kerékpáron kívül is.

OAKLEY SUTRO Matte White/Prizm Road szemüveg

64.900 Ft
RENDELHETŐ
A teljesítményt előtérbe helyező Sutro merész és sokoldalú megjelenést biztosít a kerékpárosok számára. Viseld nyugodtan a kerékpáron és a kerékpáron kívül is.

OAKLEY BXTR szemüveg

64.900 Ft
1 db raktáron
A BXTR a Baxter Street, egy népszerű Los Angeles-i gördeszkás hely előtt tiszteleg, ahol a stílus és a hitelesség mindig jelen van, akárcsak ebben a keretben. A napszemüveg tervezése során az Oakley tervezőcsapata szorosan együttműködött a márka kedvelőivel, hogy kialakíthassák az életmód-szemüvegek következő, friss változatát. Örökségünkre utalva a BXTR az Oakley eredeti Razor Blade napszemüvegei által inspirált kialakítással és szárral rendelkezik, modern stílussal ötvözve, hogy növelje az egyéniséget. A növényi alapú BiO-Matter™ keret könnyű és tartós.

OAKLEY SUTRO LITE SWEEP szemüveg

68.900 Ft
1 db raktáron
A Sutro Lite Sweep az Eyeshade által először népszerűvé tett sweep lencseformát ötvözi az Oakley népszerű Sutro keretének kialakításával. Az optimalizált lefedettséggel, kiterjesztett látómezővel, szuper rögzítéssel és még jobb ütésvédelemmel rendelkező funkcionális sportos dizájn teszi a Sutro Lite Sweep-et a tökéletes választássá a tartósság és az egész napos kényelem szempontjából, miközben merész kinézetet is biztosít. Egyes színváltozatok szellőzővel ellátott lencsékkel rendelkeznek a fokozott légáramlás érdekében, hogy hűvösen maradhass, bármerre is jársz.

OAKLEY HOLBROOK szemüveg

56.900 Ft -tól
RENDELHETŐ
A Holbrook egy időtlen, klasszikus dizájnú szemüveg a modern Oakley technológiával ötvözve. Az 1940-es, 50-es és 60-as évek filmhősei által inspirált dizájn a felfedezés és a kaland szellemét testesíti meg. Az ikonikus amerikai keret kialakítását fémszegecsek és Oakley-elemek hangsúlyozzák. Tökéletes azok számára, akiknek egyenlő mértékben fontos a teljesítményt és a stílus.

OAKLEY HOLBROOK XL szemüveg

60.900 Ft
1 db raktáron
A Holbrook™ megjelenését, az ikonikus stílustól a kulcslyukszerű hídig és a fémszegecsekig, a nagyobb arcokhoz igazítva méretezték meg.

OAKLEY SUTRO LITE Matte Navy/Prizm Sapphire szemüveg

68.900 Ft
1 db raktáron
A népszerű Sutro család félig perem nélküli változatával bővül a nagyobb látómező érdekében. A városi kerékpárosok mindennapi életéből inspirálódva merész, sokoldalú megjelenést eredményez, véd az elemektől és a Prizm™ lencse technológiával javítja a látást, miközben arra inspirálja a sportolókat, hogy magabiztosan és zökkenőmentesen mozogjanak a nap folyamán.
Az oldal tetejére