Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.Ezzel segíted a munkánkat!
21.900 Ft (17.244 Ft + ÁFA)
Menny.:db

MUC-OFF INDOOR TRAINING KIT szett görgőzéshez

Cikkszám: 20510
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Muc-Off
Elérhetőség: 2 db raktáron
Jön a hideg zord tél. Ilyenkor a kinti edzések a háttérbe szorulnak és sokan bent edzenek. A technika korszakában már erre is megvannak az eszközök, de mi van ezek karbantartásával? Gondoltál rá, hogy a sós izzadság mekkora kárt tud okozni? Vagy, hogy 1-2óra görgőzés milyen kényelmetlenné tud válni? Akár ha nem egyedül használod az edző eszközt akkor lefertőtlenítsd magad után? Ugye? Mennyi mindenre kell ilyenkor is figyelni?
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
21.900 Ft (17.244 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Évjárat 2024
Típus Kerékpártisztítás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Jön a hideg zord tél. Ilyenkor a kinti edzések a háttérbe szorulnak és sokan bent edzenek. A technika korszakában már erre is megvannak az eszközök, de mi van ezek karbantartásával? Gondoltál rá, hogy a sós izzadság mekkora kárt tud okozni? Vagy, hogy 1-2óra görgőzés milyen kényelmetlenné tud válni? Akár ha nem egyedül használod az edző eszközt akkor lefertőtlenítsd magad után? Ugye? Mennyi mindenre kell ilyenkor is figyelni? Erre készítettük el neked Muc-Off Indoor Training kit csomagot, ami minden karbantartással, védelemmel és kényelemmel kapcsolatos termékünket pakoltuk egybe. Lássuk mik is ezek: Muc-Off Indoor Training kit SWEAT PROTECT – 300ML Vége az izzadtság okozta korróziónak az edzésfelszereléseken. Használható minden beltéri edzőteremben és minden edzőteremben. Megakadályozza és megállítja a korróziót a fémfelületeken. Integrált nyomjelző festék – segíti a pontos alkalmazást a teljes védelem érdekében. ANTIBACTERIAL EQUIPMENT CLEANER – 500ML Elpusztítja a kórokozók 99,99%-át. Hatékony a vírusok ellen. Hosszabb ideig tart, mint az alkohol alapú fertőtlenítők. LUXURY CHAMOIS CREAM – 100ML Természetes aloe verával,varázsmogyoróval (Witch Hazel), shea vajjal és napraforgóolajjal gazdagítva. Provitaminokat tartalmaz. Enyhe hűtő funkcióval rendelkezik. C3 DRY WEATHER CERAMIC LUBE – 50ML A hajtáslánc tökéletes teljesítményét biztosítja. Kerámia bevonat a hajtáslánc fokozott védelméért. Szintetikus polimerek a hosszú távú teljesítményhez. Hihetetlen tartósság. Pipetta rendszer az egyszerű alkalmazásért. Tartalmazza az UV-lámpát a 100%-os lefedettség ellenőrzéséhez. PREMIUM MICROFIBRE CLOTH Könnyed tisztítás, szárítás és polírozás. Eltünteti a foltokat a „split-fibre” technológiával. MUC-OFF ZSÁK Minden lényeges dolgot egy helyen tárol.

Hasonló termékek

MUC-OFF LUDICROUS AF LUBE láncolaj

19.900 Ft
RENDELHETŐ
Ez olaj a sebesség őrülteknek való! Köszöntsd a világ leggyorsabb verseny láncolaját – a Muc-Off Ludicrous AF-et. Ez egy tiszta hajtáslánc dinamit! Ez a folyékony varázslatos flakon már több mint három éve készül a laboratóriumunkban a versenycsapataink támogatásával. Az eredmény a kivételes tudomány kategóriavezető darabja, amely a páratlan sebességet a fenntarthatósággal párosítja az élvonalbeli kutatáson és innováción keresztül.

MUC-OFF E-BIKE ESSENTIALS KIT tisztítószett

18.900 Ft
1 db raktáron
Bemutatjuk a Muc-Off eBike Essentials Kit-et, egy kicsi, de nagyszerű ápoló cuccokkal teli csomagot! Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet egy eBike karbantartásához, így minden időjárási körülményre felkészülhetsz. A tisztítószereket, szivacsokat, keféket és az egyedi eBike-specifikus kenőanyagainkat tartalmazza, amelyeket az elektromos motor extra teljesítményének elviseléséhez fejlesztettünk, így biztos kezekben leszel akkor is, ha kőkeményen tekersz.

MUC-OFF 8-IN-1 KIT tisztítószett

17.900 Ft
RENDELHETŐ
A Muc-Off 8 az 1-ben készlettel gyerekjáték lesz a kerékpár tisztítás.

MUC-OFF BOTTLE FOR LIFE flakon és kerékpártisztító por csomag

16.990 Ft
2 db raktáron
A vadonatúj Bottle For Life egy újrahasznosítható, strapabíró alumínium spray-palackunk, amely kiállja az idő és a piszok próbáját! Élelmiszer-minőségű szilikon alappal rendelkezik, amely védi az üveget és a kerékpárt is! A csomagban található 4 tasak hihetetlen, új punkporun, amiből 4 liter Nano kerékpár tisztító készíthető.

MUC-OFF 5X tisztítókefe készlet

15.990 Ft
2 db raktáron
Speciális kefe sörtekialakítás a biztonságos és hatékony tisztításhoz. Gumirozott markolat, masszív, tartós kialakítás. Rendkívül tartós kivitel. 5 kefe a tökéletes tisztításhoz.
Az oldal tetejére