Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
14.990 Ft
13.491 Ft (10.623 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.499 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

MOTOREX fehér zsír 850gr

Cikkszám: 300775
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: MOTOREX
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Nem értékelt
Szín
Silver/Grey
Méret
850g
14.990 Ft
13.491 Ft (10.623 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.499 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2020

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

MOTOREX fehér zsír 850gr

Hasonló termékek

MUC-OFF CHAIN DOC lánctisztító spray és láncmosó

13.500 Ft
4 db raktáron
Minimális erőfeszítéssel tisztítja meg a láncot. Tökéletes szennyeződésmentes megoldás. Veszélyes vegyi anyagoktól mentes. Alkalmas minden lánctípushoz. Rendkívül tartós kivitel. Gyors- egyszerűen használható. Biológiailag lebomló.

CERAMICSPEED UFO RACE DAY GREASE kenőanyag

13.290 Ft
RENDELHETŐ
Is designed to deliver as low friction as possible, thanks to the Dynamic Viscosity Transformation (DVT) technology that applies as a foamy grease and changes to a lubricating oil film under pressure.

MUC-OFF NANO TECH 5L kerékpártisztító folyadék

13.900 Ft
RENDELHETŐ
Biológiailag lebomlik. Biztonságos a használata. Elbánik minden makacs szennyeződéssel. Nem bántja a kerékpár alkatrészeit, tömítéseit, fényezését. Alkáli alapú, mentes minden oldószertől és savaktól!

MUC-OFF PREMIUM SHOE CARE KIT cipőtisztító szett

13.900 Ft
1 db raktáron
Kényeztesd a lábad! Megérkezett a legjobb prémium kerékpáros cipőtisztító készlet. A Muc-Off Bike Shoe Care Kit mindent tartalmaz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy a cipőidnek egy kis gondoskodást nyújts. Van benne csúcsminőségű hidrofób esőtaszító, szuperhatékony cipőtisztító, prémium kefe és mikroszálas kendő, hogy felfrissíthesd MTB vagy országúti cipőidet - függetlenül attól, hogy mennyire koszosak vagy sárosak. Minden eszközt tartalmaz, hogy a cipőd gyári frissességet kapjon. Nincs több kifogás arra, hogy esős napokon kihagyd a tekerést!

MUC-OFF X-3 lánctisztító

13.900 Ft
3 db raktáron
Speciális kialakításnak köszönhetően másodperceken belül eltávolítja a láncról a szennyeződést. Könnyen használható. Tartós kialakítás. 75ml Muc-Off hajtás tisztító folyadékot is tartalmaz. Minden kerékpártípuson használható.

MUC-OFF féktárcsa takaró szett

13.990 Ft
3 db raktáron
A mosásnál után állandóan nyikorog a féked? Az ápolásnál mindig rákerül a felületvédő a tárcsára és a fékbetétekre? A szállításnál mindig poros, koszos lesz a féked?

MUC-OFF BIKE CLEANER CONCENTRATE 1L kerékpártisztító folyadék koncentrátum

12.900 Ft
2 db raktáron
1000ml-ből = 4 liter kerékpár tisztító! Nagyon költséghatékony. Gyors és biztonságos tisztító folyadék Nano technológiával. Erős zsíroldó hatás! Biológiailag lebomló. Nem károsítja a tömítéseket, fényezést, fém felületeket.

MUC-OFF PUNK POWDER instant kerékpártisztító por - 4 csomag

11.990 Ft
2 db raktáron
Egyes kerékpártisztítók szénlábnyoma nagyobb, mint a Jurassic Park T-Rex-é, de nem nálunk. Mindig új utakat keresünk műanyag- és vízfelhasználásunk, valamint CO2-kibocsátásunk csökkentésére; így hát nekivágtunk annak az epikus feladatnak, hogy kifejlesztjük a tökéletes por alapú tisztítószert!
Az oldal tetejére