Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
32.799 Ft (25.826 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

GIANT CONTROL MINI SHOCK 0 digitális nyomásmérős minipumpa

Cikkszám: 610000126
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: GIANT
Elérhetőség: RENDELHETŐ
A Control Shock 0 a Giant elsőszámú digitális teleszkóp pumpája, amely a légnyomás pontosabb szabályozásához levegőkioldó gombbal rendelkezik. A Giant teleszkóp pumpák kétfokozatú szeleptechnológiát biztosítanak, hogy a teleszkópról való leválasztáskor ne legyen légveszteség. A meghosszabbított szelepfej kialakítása megkönnyíti a szűk szelephelyekhez való hozzáférést.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
32.799 Ft (25.826 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2022
Pumpa Típus Minipumpa

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

TULAJDONSÁGOK

  • Precíziós digitális nyomásmérő (0.1 psi/0.01 bar)
  • Alumínium ház és mérőműszer
  • Alumínium tartály
  • Csípődésmentes T-karos kialakítás
  • Meghosszabbított szelepfej
  • Levegőkioldó gomb
  • Kétfokozatú szelep
  • 400 psi Max

Hasonló termékek

TOPEAK JOEBLOW MOUNTAIN műhelypumpa

33.500 Ft 30.150 Ft
3.350 Ft
3 db raktáron
Kifejezetten hegyikerékpárokhoz tervezett, acél testű állópumpa. A vastag test nagy mennyiségű levegő továbbítására képes, ezzel segítve a ballonos gumik gyors felfújását. Szuperérzékeny mérővel, a lehető legpontosabb beállítás érdekében. A Twinhead (két oldalas pumpafej) és a hosszú cső még a világkupákon is megállja a helyét. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.

LEZYNE CLASSIC FLOOR DRIVE műhelypumpa

31.900 Ft
3 db raktáron
Durable machined aluminum base with a steel barrel and piston. Oversized 3.5-inch precision gauge. Extra long, high-strength hose with aluminum couplers. Premium paint finish with varnished wood handle. ABS1 Pro equipped.

LEZYNE ALLOY FLOOR DRIVE Silver pumpa

35.900 Ft
RENDELHETŐ
Durable CNC machined aluminum barrel and base with steel piston. Varnished wood handle with aluminum junction. Oversized 3.5 inch precision gauge. Extra long, high-strength hose with aluminum couplers. Tough anodized high-polish finish. ABS1 Pro equipped.

SPECIALIZED AIR TOOL SHOCK teleszkóppumpa

29.250 Ft
1 db raktáron
Az Air Tool Shock teleszkóppumpa egy nagy nyomással dolgozó pumpa, ami arra készült, hogy levegős teleszkópokat pumpáljon gyorsan és precízen.

GIANT CONTROL TOWER 1 PLUS pumpa

28.900 Ft
5 db raktáron
A tökéletes nyomást minden út előtt elérheted. A Control Tower 1+ masszív acél hordó konstrukcióval rendelkezik, széles és stabil acél talppal. Az Auto Head™ szelepnek köszönhetően automatikusan vált a Presta és a Schrader szelepek között, és akár 160psi nyomásra is képes pumpálni.

PRO PERFORMANCE állópumpa

27.990 Ft
5 db raktáron
A PRO Performance műhelypumpa hosszú élettartamra készült, így acél testtel és alappal rendelkezik. A Snaplock EZ pumpafej Presta és autószeleppel kompatibilis, melyek váltásához semmilyen egyéb eszköz nem szükséges. A fogantyúk ergonomikus formájúak, és belül helyezkednek el az egyéb átalakítók, pl. labdaszelep, stb. A Performance pumpa nagy analóg nyomásmérőjével állíthatod be a pontos guminyomást, és 11 Bar / 160 psi-ig skálázott.

LEZYNE SPORT GRAVEL Black pumpa

27.900 Ft 27.810 Ft
90 Ft
1 db raktáron
Designed specifically for gravel bikes and other mid-volume tires, the Sport Gravel Floor Drive is the ultimate floor pump for quickly and accurately inflating tires measuring 32c and larger. Built around a larger-diameter barrel than our CNC and Classic Floor Drive pumps, the Sport Gravel Floor Drive pushes more air per stroke for faster fill-ups while still offering easy pumping action. Our easy-to-read—and extremely accurate— 88.9 MM analog gauge ensures dialing in the perfect pressure is a hassle-free affair, offering /- 0.5 PSI (0.3 BAR) accuracy up to 100 PSI (6.9 BAR) Equipped with our Tubeless Chuck , the Sport Gravel Floor Drive is equally at home with pre-ride top-offs as seating tubeless tires. Featuring a flippable design, the Tubeless Chuck easily threads directly onto Presta valves, or, directly onto the valve shaft once the valve core is removed in order to provide greater airflow for seating tubeless tires. The chuck also features a built-in valve core tool for easy valve tightening and removal. A versatile, extra-long hose allows for easy inflation whether your bike is on the ground, in the workstand or hanging out on your hitch rack at the trailhead. Built to last, the Gravel Floor Drive's barrel and piston are built from durable high-grade steel and mounted to a rugged Composite Matrix base. The Gravel Floor Drive is crafted in-house, 100% quality-controlled and fully rebuildable.

TOPEAK JOEBLOW RACE műhelypumpa

27.900 Ft 25.110 Ft
2.790 Ft
4 db raktáron
Smartheades (Presta és autószelepet állítás nélkül fogad), leeresztő gombbal felszerelt pumpa a még pontosabb nyomásbeállítás érdekében. Stabil, 3 lábas kialakítás és extra hosszú 120 cm-es cső, így ha a bringád a szerelőállványon is lóg, akkor is egyszerűen fel tudod fújni a kerekeket. Praktikus Topeak kerékpárkiegészítők a Bringalandnál.
Az oldal tetejére