Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
24.600 Ft (19.370 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

GIANT CONTACT SL OD2 100 mm 10 fokos kormányszár

Cikkszám: 170000251
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: GIANT
Elérhetőség: RENDELHETŐ
A Giant teljesen új alumínium Contact SL kormányszár merev, erős és ultrakönnyű. A 0°-os és ±10°-os szögben, valamint 70 és 140 mm közötti nyolc hosszban kapható. UNIVERZÁLIS ILLESZKEDÉS A nyolc méretben, 70 mm-től 140 mm-ig és 2 szögben (±0°/ ±10°) kapható Contact SL szár tökéletes bármilyen típusú bringához. - Szuper merev, ultrakönnyű alumínium - Kompatibilis az összes Giant OD1 és OD2 kormánnyal - Integrált sziluett a szárról a távtartókra - Kompatibilis a Giant Contact SLR/SL computer rögzítővel
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
100 mm
24.600 Ft (19.370 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Anyag Aluminium
Évjárat 2023
Típus Univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

PRO DISCOVER 20 fok kihajlású gravel kormány

23.990 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Discover 20 fok kihajlású kormány egy széles és strapabíró alapot ad arra, hogy a gravel bringádat irányítsd. Alapanyaga 6066 alu ötvözet, kompakt formájú az alsó fele és ergonomikus a felső része. Gravel versenyzésre és könnyű csomagos bikepacking-ra tervezve, amelyekhez segítségképpen a kábelek félig bújtatva futnak, és a Shimano GRX szetthez tökéletesen passzolnak.

PRO KORYAK alacsony emelésű MTB kormány

23.990 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Koryak alacsony emelésű kormány all-mountain és trail bringázáshoz készült, mely formája optimális irányítást ad. Anyaga AL-2014 alu ötvözet, ívelése pedig kényelmes kerékpározást ad.

SPECIALIZED ALLOY LOW RISE BAR 780 mm kormány

23.400 Ft
RENDELHETŐ
A Specialized Alloy Low Rise kormány a legkeresettebb alumíniumból készült, miközben számos karbon kormány súlyával vetekszik. Az alacsony emelés kényelmesebb, pihentetőbb üléspozíciót eredményez a teljesen lapos változatával szemben.

PRO DISCOVER 12 fok kihajlású gravel kormány

26.190 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Discover 12 fokban kihajló kormány a hosszú gravel túrákhoz készült. A kompakt forma, és a12 fokos kihajlás széles és stabil fogást ad, míg az ergonomikus felső rész kifejezetten kényelmes kéztartást tesz lehetővé. A merev AL-6066 alu ötvözetből készülő kormány Di2 integrációval és félig rejtett bowdenezéssel dicsekedhet.

PRO DISCOVER 30 fok kihajlású gravel kormány

21.690 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Discover 30 fok kihajlású kormány a PRO legjobban kihajló gravel kormánya. A cél az volt, hpgy a legjobb irányítást és stabilitást adja technikás és kihívást jelentő terepen. Alapanyaga az AL-6066 alumínium ötvözet, illetve Shimano Di2 integrációval és félig rejtett kábelezéssel büszkélkedik. A felső rész ergonomikus formájú, az alsó rész és a hajlítás kompakt, ezáltal könnyen válthatsz kormányfogást még rázós utakon is.

PRO PLT ERGO országúti kormány

28.390 Ft
RENDELHETŐ
A PRO PLT Ergo kompakt kormány biztosítja a megfelelő irányítást a kevésbé hajlékony kerékpárosoknak is, vagy azoknak, akik nem elég biztosan tekernek az alsó fogásban. A kompakt formában az alsó rész hajlítása által nem kell olyan mélyre hajolni, ha asló fogásra váltasz. A kormány ergonomikus formája optimálisan oszlatja el a nyomást.

SPECIALIZED EXPERT ALLOY SHALLOW kormány

27.300 Ft -tól
RENDELHETŐ
Az S-Works változat ergonómiai előnyeit felvonultató Expert Shallow egy erős és megfizethető kormány, kompromisszumok nélkül.
Az oldal tetejére