Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
85.900 Ft (67.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db

GIANT CONTACT AERO CLIP ON CLAMP FOR PROPEL AERO BAR

Cikkszám: 180000238
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: GIANT
Elérhetőség: RENDELHETŐ
A Contact Aero Clip on Clamp az ideális kiegészítő a 2018-as Propel Advanced (beleértve a Pro és SL) Disc modellekhez, a 2019-es Propel Advanced felnifékes (beleértve a Pro és SL) és a 2019-es Enviliv Adv Pro Disc modellek kormányaihoz. Nem kompatibilis a Propel vagy Enviliv 2023+ modellekkel Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Enviliv Disc modellekre szerelt kormányokhoz az alátétet is meg kell vásárolni.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
85.900 Ft (67.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

Paraméterek

Anyag Alu
Évjárat 2023
Típus Időfutam/Triatlon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

JELLEMZŐK - Könnyű, tartós ötvözetből készült rögzítő rendszer, amelyet kifejezetten a Contact SL vagy SLR Aero Propel kormányokhoz terveztek - Gyors, egyszerű, egycsavaros beállítás, valamint széles tartományban állítható kartámaszok Külön kapható teljes kompozit S-bend, egyenes, ski-bend vagy ITU legális hosszabbítók széles választéka a teljes testreszabhatóság érdekében a tökéletes illeszkedés megtalálásához

Hasonló termékek

GIANT CONTACT SLR COMPACT kormány

91.900 Ft
3 db raktáron
The Contact SLR handlebar is a full carbon handlebar with updated ergonomic shaping and revised compact geometry that provides maximum compliance and superior handling at a feather-light weight.

PRO THARSIS SL CARBON alacsony emelésű 740mm MTB kormány

75.990 Ft
RENDELHETŐ
A PRO Tharsis 3Five SL alacsony emelésű kormány ultrakönnyű a mindössze 135 grammjával. A fejlett karbon felépítés biztosítja, hogy merev eléggé ahhoz, hogy elég irányítást adjon cross-country terepen, de emellett tompítja a rázkódást is, és kivételesen könnyű súlyú.

PRO PLT CARBON országúti kormány

96.990 Ft
2 db raktáron
A PRO PLT Carbon kormány strapabíró és merev. A túlméretes felsőrész ergonomikus kéztartást biztosít, a kompakt forma pedig egy 2 fokkal kihajló alsó részt is tartalmaz a biztosabb irányításért.

SPECIALIZED S-WORKS CARBON MINI RISE 760 mm kormány

74.100 Ft
RENDELHETŐ
Az S-Works Carbon Mini Rise kormány ötvözi a DH kormányok tartósságát az XC versenysúllyal, ami az egyik legkönnyebb és legsokoldalúbb trail kormánnyá teszi a piacon.

PRO PLT ERGO CARBON országúti kormány

99.990 Ft
1 db raktáron
A PRO PLT Ergo Carbon kormány maximális kényelmet és ergonomikus fogást ad minden kerékpárosnak. Széles méretválasztéka 36 cm-től 46 cm-ig terjed, így tökéletes a nyeregben töltött hosszú és kemény napokra. 4 fokos kihajlású alsó résszel extra kényelmes és kontrollálható a hosszú, kanyargós lejtőkön.

PRO THARSIS CARBON alacsony emelésű 780mm MTB kormány

66.990 Ft
1 db raktáron
A PRO Tharsis 3Five Carbon alacsony emelésű kormány karbon anyagának összetétele a súlyspórolást, teljesítményt és a kormányzási merevséget teszi a középpontba. Mint minden Tharsis 3Five kormánynak, ennek is 35 mm a befogó mérete.

GIANT CONTACT SLR ROAD 420 mm kormány

66.900 Ft
2 db raktáron
Super light racing bike handlebar made of carbon Light, stiff and at the same time comfortable carbon construction Slightly flattened top link for optimized grip comfort Handlebar diameter: 31,8 mm Drop: 125 mm / Reach: 72 mm

Giant Contact Aero Clip On Clamp

61.099 Ft
RENDELHETŐ
A Giant Contact Aero Clip-On Clamp kompatibilis az egyes 2013-17-es Propel modellekre szerelt Giant Contact SLR Aero integrált kormányokhoz, és lehetővé teszi a Giant Connect SL Aero kiegészítők hozzáadását.
Az oldal tetejére