Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

ELITE VERO GT 700ml kék kulacs

Cikkszám: FA003514386
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: ELITE
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Nem értékelt
Szín
Blue
Méret
700ml
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2020
Típus Kulacs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Elite Vero GT 700ml kék kulacs

Hasonló termékek

Cube HPP kulacstartó

5.990 Ft 5.091 Ft -tól
898 Ft
2 db raktáron
Ne veszítsd el az üveget. Ez a kulacstartó sem kerülte el mérnökeink figyelmét - gondoskodtunk arról, hogy szorosan tartson, de ugyanakkor könnyű hozzáférést is biztosítson. Még a színét is a CUBE kerékpárcsaládhoz igazítottuk.

ELITE SYSSA RACE Matte Black 750 ml kulacs

7.190 Ft
RENDELHETŐ
A nagy folyadékáramlású acél palack A történelmi Elite Syssa palackja egy feltűnő és nagy teljesítményű rozsdamentes acél modellé, a Syssa Race-é változik. A Deboyo Race-szel együtt a Syssa Race az egyetlen kereskedelmi forgalomban kapható acél palack, amely rendelkezik az innovatív Elite kupakkal, amelyet úgy terveztek, hogy gyors és bőséges folyadékáramlást biztosítson még akkor is, ha nem lehet összenyomni a palackot, mint például az acél palackok esetében. A Syssa Race, amely védőburkolattal rendelkezik, amely megvédi a kifolyócsövet a külső hatásoktól, és minden palacktartóval kompatibilis, városi és sportos használatra is tökéletes. A tiszta rozsdamentes acélból vagy fekete matt kivitelben kapható Syssa Race egy ellenálló és környezetbarát palack, amely nagyon hosszú élettartamra van szánva.

TOPEAK DUAL SIDE CAGE kulacstartó

6.500 Ft 5.850 Ft
650 Ft
2 db raktáron
Ez a megfordítható kulacstartó úgy szerelhető fel, hogy mindkét oldalról könnyedén megragadhasd a palackot, és a legkeményebb körülmények között is extra rögzítőképességet biztosít. Ideális kisebb méretű vázakhoz is, ahol a palackhoz való hozzáférés kihívást jelenthet, és három különböző színű rögzítő/tartó konzollal érkezik, hogy illeszkedjen a szettedhez.
Az oldal tetejére