Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
259.990 Ft (204.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

ELITE TURNO okos edzőgörgő

Cikkszám: FA003510173
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: ELITE
Elérhetőség: RENDELHETŐ

Csendes és erős folyadékellenállásos otthoni okosgörgő
- Folyadék ellenállásos technológia.
- Progresszív, sebességgel növő ellenállás a tökéletes edzésért.
- ANT+ és Bluetooth technológia
- Misuro B+ szenzor kompatibilis. (My E-Training applikációval virtuális görgővé alakítható)

Elite Edzőgörgő Szoftver Kupon Aktiválás

Nem értékelt
Szín
Grey
Méret
Egyméret
259.990 Ft (204.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2021
Kommunikáció Van

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

ELITE TURNO edzőgörgő

Hasonló termékek

ELITE SUITO-T wattmérős interaktív görgő első kerék támasszal

279.990 Ft
RENDELHETŐ

Nagyon kompakt és előreszerelt hátsó kerék helyére rögzíthető interaktív edzőgörgő.
- Akár 15%-os emelkedőt szimuláló ellenállás.
- Teljesen interaktív, okostelefonos/tabletes applikációval, Windows PC-vel és Mac számítógépekkel is kompatibilis. Bluetooth Smart, ANT+ és PML kapcsolatokkal.
- Mérési pontossága +/- 2,5%
- Kompatibilis bármilyen 130-135x5 mm-es gyorszáras, valamint 142 x 12mm-es átütőtengelyes hátsó aggyal. Boost agyakhoz opcionális adapter elérhető.
- Mágneses ellenállás, melyet a szoftver a térképnek/pályának/beállításnak megfelelően módosít.
- Lánckeréksor nélkül
- 12 hónap ingyenes hozzáférés a My E-Training app-hoz (telefonos verzió), 1 hónap a Zwift alkalmazáshoz.

Elite Edzőgörgő Szoftver Kupon Aktiválás

WAHOO KICKR CORE wattmérős interaktív edzőgörgő

239.900 Ft
RENDELHETŐ
ÉLD ÁT TE IS AZ OKOS GÖRGŐK FORRADALMÁT A Wahoo Kickr Core okos görgője kompatibilis a KICKR Trainer tartozékokkal, beleértve a KICKR CLIMB Grade szimulátort és a KICKR HEADWIND Smart ventilátort, lehetővé téve az ideális beállítás kialakítását, hogy az intelligens kerékpártréner élménye a következő szintre emelkedjen.

Vásárolj mellé a kerékpároddal kompatibilis fogaskeréksort, és a görgő máris készen áll a tekerésre.

ELITE TUO wattmérős interaktív edzőgörgő

230.990 Ft
RENDELHETŐ

Stílus és teljesítmény
- Interaktív hátsó kerekes edzőgörgő.
- Mérési pontossága +/- 3%.
- Mágneses, akár 15% emelkedést szimuláló ellenállás állítás applikáció/asztali alkalmazás által.
- ANT+ és Bluetooth csatlakozás okostelefonhoz, tablethez, Windows PC-hez vagy Mac-hez.
- Elasztogél görgők.
- 24” és 29” közötti kerékmérethez.
- 12 hónap ingyenes hozzáférés a My E-Training app-hoz (telefonos verzió).

Elite Edzőgörgő Szoftver Kupon Aktiválás

THINKRIDER X5 NEO interaktív edzőgörgő

229.900 Ft 174.900 Ft
55.000 Ft
10 db raktáron
Az X5 NEO edzőgörgő a kevésbé profi bringások igényeire lett szabva, mely formáját és funkcióit tekintve a piac kiemelkedő ár-érték arányú görgője.

TACX FLUX S SMART edzőgörgő

297.900 Ft
RENDELHETŐ
A FLUX S Smart minden igényt kielégít, ha direkt hajtású okosgörgőt keresel. Megbízható, pontos, csendes, erőteljes, és hibátlan kerékpáros élményt ad. Ideális beltéri edzőpartner a több órán át tartó megterhelő edzésekhez is kedvenc alkalmazásaiddal.

Okos kapcsolatok
A FLUX S Smart egyszerűen kapcsolódik a népszerű edzőszoftverekhez, hogy ideálisak legyenek a beltéri edzés körülményei. Egyszerű kapcsolat a Zwift, Tacx, TrainingRoad alkalmazásokkal.

Pontos és megbízható
A pontos, megbízható és következetes mérés az edzések követésének kulcsa. A FLUX S Smart épp erre született, a teljesítménymérés pontossága 3%.

Bringás érzés
A sima tekerés és a gyors reagálás a kulcs a kültéri bringázás élményének reprodukálásához. A nagyméretű lendkerékkel a FLUX S gondoskodik erről az érzésről.

Csendes
A FLUX S Smart tervezésekor a vibrációt és a zajszintet a minimumra csökkentettük, ez egy különlegesen csendes lendkerékkel szerelt trénert eredményezett.

Önálló működés
A FLUX S Smart elektronikája lehetővé teszi az önálló használatot különféle szoftverek nélkül is. Követi a teljesítménygörbét, az ellenállás gyorsításkor növekszik. Pontosan reprodukálja egy sík kerékpározás élményét.

Visszajelzés
Jól látható LED-ek mutatják, hogy a FLUX S Smart tápfeszültség alatt van, illetve külső eszközhöz kapcsolódik ANT+-on vagy Bluetooth-on.

Stabil szerkezet
A FLUX S Smart trénert úgy terveztük, hogy a legkeményebb edzést is bírja. A padlón szélesen fekvő lábak maximális stabilitást adnak, a tartós anyagokra pedig mindig biztosan számíthatsz.

Általános tudnivalók
Direkt ellenállásos és szabadonfutó görgők szavatossága csak és kizárólag a hozzá ajánlott edzőgumival garantálható. Az edzőgumik anyagösszetétele és MTB gumik esetében szélessége az, ami a görgők felületével az optimális súrlódást biztosítják. Szerelési útmutató: Szabadonfutó és direkt ellenállásos görgők esetében az alábbi szerszámok szükségesek: Imbuszkulcs: 4-5-6 ; Lapos és csillagfejű csavarhúzó.

ELITE QUICK MOTION szabadgörgő

199.990 Ft
1 db raktáron

Egy görgő, mely maximálisan praktikus és emellett tökéletes teljesítményt nyújt.
- Misuro B+ szenzor kompatibilis. (My E-Training applikációval virtuális görgővé alakítható)
- Nagyon könnyű váz (kb. 7 kg), ultra erős, üvegszál erősítéses polyamid
- 944-1124mm közötti tengelytávú kerékpárral használható.
- Beépített kilépő a könnyű fel-le szállásért a kerékpárra.
- Parabolikus görgő, középen 85mm, a szélén pedig 100mm átmérővel, mely segít a görgőn maradásban.
- Egy mozdulattal összehajtható, így kis helyen tárolható.

Elite Edzőgörgő Szoftver Kupon Aktiválás

TACX FLUX 2 SMART wattmérős interaktív edzőgörgő

339.900 Ft
RENDELHETŐ
A FLUX 2 Smart okosgörgő a népszerű Flux Smart továbbfejlesztett változata nagyobb ellenállással és nehezebb lendkerékkel, ami szélesebb szimulációs határokat, valósághűbb kerékpáros élményt és pontosabb teljesítménymérést biztosít.

- Erőteljes kihívás: A FLUX 2 Smart elődjéhez képest nagyobb ellenállásra képes, ami szélesebb határok között teszi lehetővé a szimulációt. Ez a technika akár 16%-os emelkedők valóságos szimulációjára is képes.

- Pontos és megbízható: A pontos, megbízható és következetes mérés az edzések követésének kulcsa. A FLUX 2 Smart épp erre született, a teljesítménymérés pontossága 2,5%.

- Bringás érzés: A nagyobb ellenállás és a nagyobb lendkerék jelentősen valósághűbbé teszi a bringázás érzését. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően a FLUX 2 Smart sokkal jobban reprodukálja egy kültéri kerékpározás élményét.

- Csendes: A FLUX 2 Smart tervezésekor a vibrációt és a zajszintet a minimumra csökkentettük, ez egy különlegesen csendes lendkerékkel szerelt trénert eredményezett.

- Kompatibilitás: A FLUX 2 Smart készletében található tengely-adapterekkel a kompatibilitás igen széles körű. Ez a tréner kompatibilis a 142x12mm-es és 148x12mm-es tengelyekkel.

- Önálló működés: A FLUX 2 Smart elektronikája lehetővé teszi az önálló használatot különféle szoftverek nélkül is. Követi a teljesítménygörbét, az ellenállás gyorsításkor növekszik. Pontosan reprodukálja egy sík kerékpározás élményét.

- Visszajelzés: Jól látható LED-ek mutatják, hogy a FLUX 2 Smart tápfeszültség alatt van, illetve külső eszközhöz kapcsolódik ANT+-on vagy Bluetooth-on.

- Stabil és flexibilis: A FLUX 2 Smart trénert úgy terveztük, hogy a legkeményebb edzést is bírja. A padlón szélesen fekvő lábak maximális stabilitást adnak, a tartós anyagokra pedig mindig biztosan számíthatsz.

Általános tudnivalók

Direkt ellenállásos és szabadonfutó görgők szavatossága csak és kizárólag a hozzá ajánlott edzőgumival garantálható. Az edzőgumik anyagösszetétele és MTB gumik esetében szélessége az, ami a görgők felületével az optimális surlódást biztositják. Szerelési útmutató: Szabadonfutó és direkt ellenállásos görgők esetében az alábbi szerszámok szükségesek: Imbuszkulcs: 4-5-6 ; Lapos és csillagfejű csavarhúzó.

ELITE NERO interaktív szabadgörgő

349.990 Ft
RENDELHETŐ
Páratlan interaktivitás
- Végignéztük a Quick Motion legjobb tulajdonságait, majd úgy gondoltuk, interaktívvá tesszük – így született meg a Nero.
- Itt van a Nero, az ELITE új interaktív görgője, mely összekapcsolja a Quick Motion összes innovációját az Arion Digital Smart B+ interaktivitását.
- A technikailag kiválóan teljesítő és lenyűgöző kinézetű NEero mindent megtesz, hogy biztosítsa az izgalmas és fejlesztő edzést!
- Ez az első szabadgörgő, mely két lendkerékkel rendelkezik.
- 12 hónap ingyenes előfizetés a My E-Training (mobil verzió) applikációhoz.
Az oldal tetejére