Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
349.990 Ft (275.583 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

ELITE NERO interaktív szabadgörgő

Cikkszám: FA003516009
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: ELITE
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Páratlan interaktivitás
- Végignéztük a Quick Motion legjobb tulajdonságait, majd úgy gondoltuk, interaktívvá tesszük – így született meg a Nero.
- Itt van a Nero, az ELITE új interaktív görgője, mely összekapcsolja a Quick Motion összes innovációját az Arion Digital Smart B+ interaktivitását.
- A technikailag kiválóan teljesítő és lenyűgöző kinézetű NEero mindent megtesz, hogy biztosítsa az izgalmas és fejlesztő edzést!
- Ez az első szabadgörgő, mely két lendkerékkel rendelkezik.
- 12 hónap ingyenes előfizetés a My E-Training (mobil verzió) applikációhoz.
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
349.990 Ft (275.583 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2021
Kommunikáció Van

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

ELITE NERO szabadgörgő

Hasonló termékek

TACX FLUX 2 SMART wattmérős interaktív edzőgörgő

339.900 Ft
RENDELHETŐ
A FLUX 2 Smart okosgörgő a népszerű Flux Smart továbbfejlesztett változata nagyobb ellenállással és nehezebb lendkerékkel, ami szélesebb szimulációs határokat, valósághűbb kerékpáros élményt és pontosabb teljesítménymérést biztosít.

- Erőteljes kihívás: A FLUX 2 Smart elődjéhez képest nagyobb ellenállásra képes, ami szélesebb határok között teszi lehetővé a szimulációt. Ez a technika akár 16%-os emelkedők valóságos szimulációjára is képes.

- Pontos és megbízható: A pontos, megbízható és következetes mérés az edzések követésének kulcsa. A FLUX 2 Smart épp erre született, a teljesítménymérés pontossága 2,5%.

- Bringás érzés: A nagyobb ellenállás és a nagyobb lendkerék jelentősen valósághűbbé teszi a bringázás érzését. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően a FLUX 2 Smart sokkal jobban reprodukálja egy kültéri kerékpározás élményét.

- Csendes: A FLUX 2 Smart tervezésekor a vibrációt és a zajszintet a minimumra csökkentettük, ez egy különlegesen csendes lendkerékkel szerelt trénert eredményezett.

- Kompatibilitás: A FLUX 2 Smart készletében található tengely-adapterekkel a kompatibilitás igen széles körű. Ez a tréner kompatibilis a 142x12mm-es és 148x12mm-es tengelyekkel.

- Önálló működés: A FLUX 2 Smart elektronikája lehetővé teszi az önálló használatot különféle szoftverek nélkül is. Követi a teljesítménygörbét, az ellenállás gyorsításkor növekszik. Pontosan reprodukálja egy sík kerékpározás élményét.

- Visszajelzés: Jól látható LED-ek mutatják, hogy a FLUX 2 Smart tápfeszültség alatt van, illetve külső eszközhöz kapcsolódik ANT+-on vagy Bluetooth-on.

- Stabil és flexibilis: A FLUX 2 Smart trénert úgy terveztük, hogy a legkeményebb edzést is bírja. A padlón szélesen fekvő lábak maximális stabilitást adnak, a tartós anyagokra pedig mindig biztosan számíthatsz.

Általános tudnivalók

Direkt ellenállásos és szabadonfutó görgők szavatossága csak és kizárólag a hozzá ajánlott edzőgumival garantálható. Az edzőgumik anyagösszetétele és MTB gumik esetében szélessége az, ami a görgők felületével az optimális surlódást biztositják. Szerelési útmutató: Szabadonfutó és direkt ellenállásos görgők esetében az alábbi szerszámok szükségesek: Imbuszkulcs: 4-5-6 ; Lapos és csillagfejű csavarhúzó.

ELITE DIRETO XR-T wattmérős interaktív görgő első kerék támasszal

369.990 Ft 275.990 Ft
2 db raktáron

Az Elite DIRETO XR az az edzőgörgő, amit az idei szezonban keresel! Az integrált wattmérővel a Direto görgők csúcs változata ideális a legnagyobb teljesítmény eléréséhez és egy magával ragadó otthoni edzés érzéshez.
- Hátsó kerék helyére rögzíthető interaktív edzőgörgő.
- Az integrált erőmérővel 1,5% pontossággal méri a leadott teljesítményt
- Ajándék TravelBlock első kerék tartóval
- Akár 24%-os emelkedőt szimuláló ellenállás.
- Teljesen interaktív, okostelefonos/tabletes applikációval, Windows PC-vel és Mac számítógépekkel is kompatibilis. Bluetooth Smart, ANT+ és PML kapcsolatokkal.
- Kompatibilis bármilyen 130-135x5 mm-es gyorszáras, valamint 142 x 12mm-es átütőtengelyes hátsó aggyal. Boost agyakhoz opcionális adapter elérhető.
- Mágneses ellenállás, melyet a szoftver a térképnek/pályának/beállításnak megfelelően módosít.
- Lendkerék súlya: 5,1 kg.
- Lánckeréksor nélkül
- 12 hónap ingyenes hozzáférés a My E-Training app-hoz (telefonos verzió), 1 hónap a Zwift alkalmazáshoz.

Elite Edzőgörgő Szoftver Kupon Aktiválás

ELITE RIZER emelkedő szimulátor

399.990 Ft
RENDELHETŐ

Step up your bike game with the new Rizer, Elite’s gradient simulator with steering.

The latest addition to the Elite indoor cycling ecosystem will raise and lower your bike to give you real-time inclines and declines as you blast those climbs with your trainer. For more focused and realistic rides, the Elite gradient simulator features the innovative steering system which is designed to improve the handlebars’ feel when you’re going uphill, and help you work every muscle as you would do when you’re riding outdoors. Use it with Zwift to control your avatar on-screen and overtake other cyclists.

Uphill and downhill, just like in real rides
Featuring sturdy hardware design, the Rizer will provide with true-to-ride inclines up to 20% and declines as low as -10%. The Elite grade simulator can make you feel all the power of your favorite summits and help you attack the effort ahead of the upcoming climb. But it’s more than that.

With steering, so you’ll work every muscle
The Rizer features hardware technology with steering functionality so you can easily move your handlebars left and right when you’re smashing those climbs. This will improve handlebar feel and comfort, but also it helps you to use the same muscle groups on legs and shoulders that you’d be using if you were riding your bike outdoors, uphill. By training on the Rizer you can also test new bike positions and prepare yourself thoroughly for your next outdoor rides.

The best stability as you blast those climbs
As is traditional for Elite, design and technology are combined in the Rizer to improve comfort and efficiency so you can achieve the most immersive workout environment with your bike. The Elite Rizer features the sturdiest hardware design to ensure balance and stability in the most challenging uphill climbs. Max load is 120 kg. With a carrying handle and adjustable feet, the Elite Rizer comes fully assembled and features an aluminium structure connected to a platform made in a steel and aluminium alloy to ensure great resistance in the most challenging uphill climbs. All combined with a modern, hi-tech design.


Compatible with all bikes and apps with inclines
The Elite Rizer will connect directly with your interactive smart trainer to offer automatic grade changes when you’re riding on virtual courses. The Elite grade simulator is compatible with all latest generation trainers that allow your bike to rotate freely, and, within the Elite range, exclusively with the Justo, Direto XR(-T), Suito(-T) and Tuo. The Rizer is also compatible with all commercially available bicycles, with disc brakes and 12mm thru-axle bikes. The adapter for 15mm thru-axle is included in the box.

Elite Edzőgörgő Szoftver Kupon Aktiválás

TACX FLUX S SMART edzőgörgő

297.900 Ft
RENDELHETŐ
A FLUX S Smart minden igényt kielégít, ha direkt hajtású okosgörgőt keresel. Megbízható, pontos, csendes, erőteljes, és hibátlan kerékpáros élményt ad. Ideális beltéri edzőpartner a több órán át tartó megterhelő edzésekhez is kedvenc alkalmazásaiddal.

Okos kapcsolatok
A FLUX S Smart egyszerűen kapcsolódik a népszerű edzőszoftverekhez, hogy ideálisak legyenek a beltéri edzés körülményei. Egyszerű kapcsolat a Zwift, Tacx, TrainingRoad alkalmazásokkal.

Pontos és megbízható
A pontos, megbízható és következetes mérés az edzések követésének kulcsa. A FLUX S Smart épp erre született, a teljesítménymérés pontossága 3%.

Bringás érzés
A sima tekerés és a gyors reagálás a kulcs a kültéri bringázás élményének reprodukálásához. A nagyméretű lendkerékkel a FLUX S gondoskodik erről az érzésről.

Csendes
A FLUX S Smart tervezésekor a vibrációt és a zajszintet a minimumra csökkentettük, ez egy különlegesen csendes lendkerékkel szerelt trénert eredményezett.

Önálló működés
A FLUX S Smart elektronikája lehetővé teszi az önálló használatot különféle szoftverek nélkül is. Követi a teljesítménygörbét, az ellenállás gyorsításkor növekszik. Pontosan reprodukálja egy sík kerékpározás élményét.

Visszajelzés
Jól látható LED-ek mutatják, hogy a FLUX S Smart tápfeszültség alatt van, illetve külső eszközhöz kapcsolódik ANT+-on vagy Bluetooth-on.

Stabil szerkezet
A FLUX S Smart trénert úgy terveztük, hogy a legkeményebb edzést is bírja. A padlón szélesen fekvő lábak maximális stabilitást adnak, a tartós anyagokra pedig mindig biztosan számíthatsz.

Általános tudnivalók
Direkt ellenállásos és szabadonfutó görgők szavatossága csak és kizárólag a hozzá ajánlott edzőgumival garantálható. Az edzőgumik anyagösszetétele és MTB gumik esetében szélessége az, ami a görgők felületével az optimális súrlódást biztosítják. Szerelési útmutató: Szabadonfutó és direkt ellenállásos görgők esetében az alábbi szerszámok szükségesek: Imbuszkulcs: 4-5-6 ; Lapos és csillagfejű csavarhúzó.

ELITE SUITO-T wattmérős interaktív görgő első kerék támasszal

279.990 Ft
RENDELHETŐ

Nagyon kompakt és előreszerelt hátsó kerék helyére rögzíthető interaktív edzőgörgő.
- Akár 15%-os emelkedőt szimuláló ellenállás.
- Teljesen interaktív, okostelefonos/tabletes applikációval, Windows PC-vel és Mac számítógépekkel is kompatibilis. Bluetooth Smart, ANT+ és PML kapcsolatokkal.
- Mérési pontossága +/- 2,5%
- Kompatibilis bármilyen 130-135x5 mm-es gyorszáras, valamint 142 x 12mm-es átütőtengelyes hátsó aggyal. Boost agyakhoz opcionális adapter elérhető.
- Mágneses ellenállás, melyet a szoftver a térképnek/pályának/beállításnak megfelelően módosít.
- Lánckeréksor nélkül
- 12 hónap ingyenes hozzáférés a My E-Training app-hoz (telefonos verzió), 1 hónap a Zwift alkalmazáshoz.

Elite Edzőgörgő Szoftver Kupon Aktiválás

ELITE TURNO okos edzőgörgő

259.990 Ft
RENDELHETŐ

Csendes és erős folyadékellenállásos otthoni okosgörgő
- Folyadék ellenállásos technológia.
- Progresszív, sebességgel növő ellenállás a tökéletes edzésért.
- ANT+ és Bluetooth technológia
- Misuro B+ szenzor kompatibilis. (My E-Training applikációval virtuális görgővé alakítható)

Elite Edzőgörgő Szoftver Kupon Aktiválás

WAHOO KICKR CORE wattmérős interaktív edzőgörgő

239.900 Ft
RENDELHETŐ
ÉLD ÁT TE IS AZ OKOS GÖRGŐK FORRADALMÁT A Wahoo Kickr Core okos görgője kompatibilis a KICKR Trainer tartozékokkal, beleértve a KICKR CLIMB Grade szimulátort és a KICKR HEADWIND Smart ventilátort, lehetővé téve az ideális beállítás kialakítását, hogy az intelligens kerékpártréner élménye a következő szintre emelkedjen.

Vásárolj mellé a kerékpároddal kompatibilis fogaskeréksort, és a görgő máris készen áll a tekerésre.

ELITE TUO wattmérős interaktív edzőgörgő

230.990 Ft
RENDELHETŐ

Stílus és teljesítmény
- Interaktív hátsó kerekes edzőgörgő.
- Mérési pontossága +/- 3%.
- Mágneses, akár 15% emelkedést szimuláló ellenállás állítás applikáció/asztali alkalmazás által.
- ANT+ és Bluetooth csatlakozás okostelefonhoz, tablethez, Windows PC-hez vagy Mac-hez.
- Elasztogél görgők.
- 24” és 29” közötti kerékmérethez.
- 12 hónap ingyenes hozzáférés a My E-Training app-hoz (telefonos verzió).

Elite Edzőgörgő Szoftver Kupon Aktiválás

Az oldal tetejére