Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

CERAMICSPEED UFO ALL ROUND GREASE kenőanyag

Cikkszám: 112174
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: CeramicSpeed
Elérhetőség: 8 db raktáron
Is a low to medium-viscosity lubricant and works for the best balance between friction influence and lifetime.
Nem értékelt
Szín
Transparent
Méret
30 ml
6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2023
Típus Kenőzsír

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Keresd az élvonalbeli CeramicSpeed termékeket a Bringalandnál.

Hasonló termékek

CERAMICSPEED UFO BIKE WASH CONCENTRATE tisztító folyadék

6.490 Ft
RENDELHETŐ
The latest addition to our family of maintenance and care products. Just like a pair of fresh white socks will make most riders feel faster on race day – a sparkling, clean bike will provide the same mental assurance. And with the added bonus of keeping the bike in its optimal condition at all times.

An ecofriendly foaming bike soap that is tested and approved for all bicycle surfaces. This bike wash is safe for indoor and outdoor use and features no perfumes or added scents.

  • Easy for travel use. 
  • 125 ml refill bottle (makes 375ml)

MUC-OFF LUXURY CHAMOIS 100 ml krém

6.490 Ft
2 db raktáron
Volt már, hogy egy hosszabb bringázás alatt vagy után égő, fájó érzésű volt a feneked? Esetleg kipattogott? Ez azért van mert a sós izzadság és a szivacs betét dörzsölő kölcsönhatása a fenekünket extrém módon irritálja. Erre megoldás a Muc-Off Chamois krém, ami egyben hidratála és védi a fenekünket a tekerés alatt. Anti-bakteriális és provitamin hatása kellemes hidratált érzést biztosít. Ne izgulj nem a fenekedet kell bekenni hanem a kerékpáros nadrág betétjét. Próbáld ki és teljesen más érzés lesz a tekerés!

MUC-OFF LUXURY CHAMOIS FEMME krém nőknek

6.490 Ft
RENDELHETŐ
Égő, fájó érzésed van tekerés után? A legjobbakkal is előfordul. Ezért döntöttünk úgy, hogy itt az ideje, hogy kifejlesszük a tökéletes, nagy hatékonyságú Chamois krémet. Kifejezetten a nők számára kifejlesztett készítményünk mélyen hidratálja a bőrt a totális kényelem és védelem érdekében, hosszú távokon, minden körülmények között. Luxus formulánk pH-kiegyensúlyozott, Provitaminnal dúsított, természetes összetevőket és illatanyagokat használ, és enyhe hűsítő hatást is kifejt.

MUC-OFF BIO GREASE zsír

6.590 Ft
2 db raktáron
Ultra csúszós formula. Ellenáll a víznek. Jelentősen csökkenti és javítja a mozgó alkatrészek teljesítményét.

HOLMENKOL WASH PROOF impregnáló szer

6.590 Ft 4.040 Ft
2.550 Ft
6 db raktáron
Mosás közben alkalmazható vízálló bevonat sport- és technikai ruházathoz.

HOLMENKOL Recovery Cream 100ml

6.190 Ft
18 db raktáron
Regeneration cream. Natural ingredients such as aloe vera and herbal extracts (arnica, horse chestnut and chamomile) have a moisturizing effect and care for the skin - Cooling and invigorating effect after extreme stress - Balm for a refreshing massage of tired and stressed legs - Promotes the regeneration process
Az oldal tetejére