Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.890 Ft (4.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

MUC-OFF C3 WET WEATHER CERAMIC LUBE 50 ml láncolaj

Cikkszám: 869
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Muc-Off
Elérhetőség: 2 db raktáron
Maximális teljesítményt nyújt akár extrém nedves és saras körülmények között. Ásványolaj mentes kivitel az ökológia védelmére. Kerámia bevonat a lánc megnövelt védelmére. Fluor tartalmú polimereket és bór-nitrideket tartalmaz a hosszú távú teljesítményhez. Hihetetlen ultra tartós! Pipetta rendszer a könnyű használhatóság érdekében.
Nem értékelt
Szín
Black/Pink
Méret
50ml
5.890 Ft (4.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2024
Típus Lánckenő anyagok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

A C3 Wet Ceramic Láncolaj titka az egyedülálló kerámia bevonat, amely hihetetlen tartósságot és hosszú távú teljesítményt biztosít minden kerékpárláncon. Láncolajunk innovatív összetétele bór-nitridet is használ, hogy rendkívül alacsony súrlódást biztosítson a hajtóláncok maximális hatékonysága, nagy teljesítménye és tartóssága érdekében. A Muc-Off C3 Wet Ceramic Láncolaj vízálló tulajdonságai azt is jelentik, hogy hajtólánca a legzordabb kerékpározási körülmények között is kiváló lesz. Hosszú láncolaj szervizintervallumokat és precíziós sebességváltókat keres szuper alacsony súrlódáscsökkentéssel? Ne keressen tovább! A Muc-Off C3 Wet Ceramic pipettarendszerrel ellátott ergonomikus palackba van csomagolva az egyszerű használat és alkalmazás érdekében. Ezenkívül 95%-ban biológiailag lebomlik, és ideális Road, Cyclocross és MTB számára. Ideális lánckenőanyag országúti kerékpározáshoz, Cyclocrosshoz és MTB-hez Nedves, sáros körülmények között kiváló Bór-nitrideket tartalmaz a hatékonyság érdekében Kerámia bevonatot hoz létre a lánc védelmére Ultra hosszú távú teljesítmény Hihetetlen tartósság Pipettarendszer a pontos és egyszerű alkalmazáshoz Tartalmazza az UV-lámpát a 100%-os lefedettség ellenőrzéséhez Nem kell aggódnod ez nem károsítja a bolygónkat. HASZNÁLAT Teljesen zsírtalanítsa a hajtásláncot a kenőanyag alkalmazása előtt. Győződjön meg róla, hogy a lánc teljesen száraz. Rázza fel erőteljesen a flakont, és vigye fel a lánc belső felére a kenőanyagot miközben hátrafelé forgatja a pedált. Óvatosan törölje le a felesleges kenőanyagot.

Hasonló termékek

MUC-OFF C3 DRY WEATHER CERAMIC LUBE 50 ml láncolaj

5.890 Ft
9 db raktáron
Maximális teljesítményt nyújt akár extrém száraz és poros körülmények között. Ásványolaj mentes kivitel az ökológia védelmére. Kerámia bevonat a lánc megnövelt védelmére. Szintetikus polimerek a hosszú távú teljesítményhez. Hihetetlen tartósság! Pipetta rendszer a könnyű használhatóság érdekében. UV led-et tartalmaz, hogy egyszerűen ellenőrizhesd a lefedettséget.

HOLMENKOL MULTI CLEANER mosófolyadék

5.990 Ft 5.121 Ft
869 Ft
50 db raktáron
Tisztító és zsírtalanító spray minden fém alkatrészre. Újra fénylővé teszi kerékpárod alkatrészeit.

HOLMENKOL CHAIN WAX spray

5.990 Ft 5.390 Ft
600 Ft
9 db raktáron
Kerékpáros láncwax spray Viasz alapú száraz kenőanyag

MUC-OFF DRY WEATHER LUBE 120 ml láncolaj

5.990 Ft
10 db raktáron
A Muc-Off Dry Chain Lube egy tartós, mélyen behatoló láncolaj és kenőanyag, amelyet úgy alkottak meg, hogy olyan szélsőséges körülmények között is megállja a helyét, amelyek tönkretennék a hagyományos láncolajokat. A Muc-Off Dry Lube egy rendkívül sokoldalú, száraz időjáráshoz való láncolaj, amely a legmodernebb penetrációs tulajdonságokkal rendelkezik, hogy a kenőanyag mélyen behatoljon minden egyes láncszem magjába. És nem kell aggódnod, mert a Muc-Off Dry Lube biológiailag lebomló*, így biztonságos számodra, a kerékpárodnak és a bolygónak is. *Kizárólag a tartalma biológiailag lebomló.

MUC-OFF WET WEATHER LUBE 120 ml láncolaj

5.990 Ft
4 db raktáron
Biztosítja a könnyű, egyenletes sebességváltást. Jelentősen csökkenti a súrlódást. Védi a láncot és a fogaskerekeket. Kimondottan nedves, sáros időjárási körülmények között használható. Speciális adalékok a nagyobb hatékonyság érdekében. Ásványi olaj mentes az ökológia védelmében. Pipetta rendszer a könnyű használhatóság érdekében.

MUC-OFF HCB-1 rozsdagátló spray

5.990 Ft
2 db raktáron
A Muc-Off Harsh Condition Barrier segítségével a legjobb állapotban tarthatod a bringádat. A legkorszerűbb vékonyrétegű bevonattal a rozsdával és a korrózióval is könnyedén elbánik. Tökéletes frissítés a téli hónapokra, vagy hogy egész évben frissen tartsd kerékpárodat - mivel 12 hónapig védelmet nyújt.

MUC-OFF WATERLESS WASH kerékpártisztító spray

5.990 Ft
4 db raktáron
Nincs a közelben víz és te lemosnád a bringád? Jó hír hogy van megoldás! A Muc-Off High Performance Waterless Wash egy rendkívül fejlett, könnyen használható tisztító, amely másodpercek alatt tisztít és fényesít víz nélkül. Az egész kerékpárt, másodpercek alatt megtisztítja, csíkmentes fényt hagyva maga után. Innovatív formuláját úgy tervezték, hogy minden felületi szennyeződést bezárjon, hogy megakadályozza a karcolódást.
Az oldal tetejére