Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
59.900 Ft
53.910 Ft (42.449 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5.990 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

CASCO SX-34 VAUTRON szemüveg

Cikkszám: 1306.30
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: CASCO
Elérhetőség: 2 db raktáron
Az új CASCO SX-34 egy kompromisszummentes sportszemüveg mely ideális választás minden sportolónak, akinek mozgás közben is fontos a kiváló illeszkedés nyújtotta kényelem. Az integrált szellőzéssel ellátott lencsék úgy lettek kialakítva, hogy maximális oldalsó és vertikális látómezőt biztosíthassanak, ezáltal kínálva szabad kilátást minden egyes pozícióban. Mindemellett az arcformát szorosan követő forma tökéletes védelmet nyújt a szél és a napsütés ellen is, valamint a beépített légcsatornák révén a lencsék belső felületére folyamatosan áramló levegő megakadályozza a zavaró párásodást. Az ultrakönnyű CASCO FlexFit keret és szár rugalmasan illeszkedik minden fejformához, így garantálva a kényelmet viselőjének még a leghidegebb időjárási viszonyok mellett is.
Minden időjárási és fényviszonyhoz gyorsan és automatikusan alkalmazkodik.
A változó fényviszonyokhoz másodpercek alatt automatikusan alkalmazkodó VAUTRON lencsék egyedülálló kényelmet és funkcionalitást biztosítanak. Az UV sugarak hatására a VAUTRON lencsékben található fényre sötétedő molekulák megváltoztatják szerkezetüket. A szemüveglencse ennek a reakciónak hatására változtatja a színét az 1-es filterkategória (világos filter, gyenge napsugárzásnál) és 3-as filterkategória (sötét filter, intenzív napsugárzásnál) között. A kifinomult technológiának köszönhetően kristálytiszta, torzításmentes látást nyújt, valamint kiemeli és fokozza a kontrasztokat.
Német tervezés és minőség a maximális biztonság és legjobb látás érdekében -- Casco szemüvegek a Bringaland kínálatában.
Nem értékelt
Szín
Black/Yellow
Méret
Egyméret
59.900 Ft
53.910 Ft (42.449 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

- SX-34 technikai tulajdonságok: - Állítható orrnyeregtámasz: garantálja a személyre szabható kényelmet sportolás közben. - FlexFit keret és szár: ergonómikus kialakítása által rugalmasan illeszkedik minden fejformához. - 100% UV-A,B,C védelem. - Integrált szellőzés: a beépített légcsatornák révén a lencsék belső felületére folyamatosan áramló levegő megakadályozza a zavaró párásodást. - Cserélhető lencse: az SX-34 Carbonic esetében egy pillanatok alatt kicserélhető átlátszó cserelencse is található a csomagban. - Prémium minőségű hordozó zsák: a szemüveg tárolásához és tisztításához. Népszerű Casco szemüvegek sportoláshoz a Bringalandnál.

Paraméterek

Évjárat 2021
Nem Uniszex

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

RUDY PROJECT STARDASH szemüveg

54.900 Ft 49.410 Ft -tól
5.490 Ft
RENDELHETŐ
Íme a STARDASH, egy többcélú szemüveg - időtálló formavilággal, kiemelkedő napsütés- és időjárással szembeni szemvédelemmel. A klasszikus aviator-stílus inspirálta kerete teljesítményfokozó tulajdonságokkal lett felturbózva, így a merész felfedezők és kalandorok nem csak elegáns, de kifejezetten kényelmes viseletű szemüveget kapnak. Ráadásul a legújabb keretalapanyagunk révén nem csak kellően strapabíró, de könnyedén újrahasznosítható is.

RUDY PROJECT LIGHTFLOW B szemüveg

51.900 Ft 46.710 Ft -tól
5.190 Ft
1 db raktáron
A Lightflow könnyed és letisztult vonalvezetésű, elegáns napszemüveg, mely kialakítása révén alkalmas szemünk védelmére a könnyed aktivitások és a hétköznapok során is.

RUDY PROJECT LIGHTFLOW A szemüveg

51.900 Ft 46.710 Ft -tól
5.190 Ft
1 db raktáron
A Lightflow könnyed és letisztult vonalvezetésű, elegáns napszemüveg, mely kialakítása révén alkalmas szemünk védelmére a könnyed aktivitások és a hétköznapok során is.

RUDY PROJECT MAGNUS szemüveg

57.900 Ft 52.110 Ft -tól
5.790 Ft
2 db raktáron
A Rudy Project MAGNUS, mely úgy lett tervezve, hogy a legjobb teljesítményt nyújtja minden aktív/sportos életet élő, átlagos vagy annál nagyobb fejformával rendelkezők számára, miközben nagyszerűen prezentálja a gyártó új, RIDE TO ZERO filozófiáját: kerete a sokéves kutatás-fejlesztés révén kialakított RILSAN alapanyagból készül, mely rendkívül tartós, könnyű, rugalmas és rezgésellenálló, miközben természetesalapú poliamid révén környezetbarát és újrahasznosítható. Ultrakönnyű alumínium szárak, függőeleges-irányú PowerFlow szellőzés, állítható orrnyereg és szárvégek, valamint három különböző dioptriás megoldás révén a MAGNUS különösen sokoldalú bármilyen sporthoz.

RUDY PROJECT DEFENDER szemüveg

71.900 Ft
1 db raktáron
1992-ben jelent meg először az AGRESSOR modell, mely rövid időn belül az olasz cég ikonikus modelljévé vált. A DEFENDER modell ezen régi modellünk inspirációja alapján készült úgy, hogy napjaink legmodernebb és legfejlettebb megoldásait tartalmazza, ezáltal utolérhetetlen kényelmet és szemvédelmet nyújtva viselője számára. Szemüveg mely külsőleg a múltat idéz, belsőleg viszont már a jövőt rejti. A széles shield-lencse révén rendkívül tág periférikus és horizontális látómezőt nyújt számunkra, miközben megvédi szemünket a széltől és különböző időjárási elemektől. A DEFENDER is tartalmazza a PowerFlow-technológiát, így a kereten, a szárakon valamint a lencsén kialakított szellőzőnyílások révén kimagasló szellőzés biztosítja az utánozhatatlan Rudy Project kényelmet és zavartalan látást. A DEFENDER állítható és nedvességre is tapadó gumírozású szárvégei valamint orrnyerge stabil és komfortos viseletet biztosítanak számodra bármely helyzetben - így a teljes figyelmedet a teljesítményed leadására tudod fókuszálni. Ráadásul ezek az alkatrészek cserélhetők, így hosszú ideig kényelmes marad kedvenc szemüveged. A Bumpers-technológiának köszönhetően kedvenc szemüveged lencséjének éle extra védelmet kap az esetleges sérülések ellen, illetve egy baleset során arcodat is védi a nem kívánt sérüléstől - mindazonáltal a különböző színű opciókból válogatva saját ízlésedhez tudod alakítani! A modellhez elérhető számos különböző, kiváló minőségű és optikai tisztaságú RP OPTICS lencse mellett megtalálhatók a legfejlettebb technológiával készülő, garantáltan törhetetlen és rendkívül széles munkatartományban működő fényre sötétedő ImpactX-lencsék is. Bármely napszakban és bármilyen időjárási körülmény során, lencsecsere nélkül is megfelelő látást biztosít számodra! Több évnyi fejlesztés után a DEFENDER és a TRALYX modelleknél mutatkozik be legújabb keret-alapanyagunk egy-egy kivitelben, mely a világ jelenlegi legforradalmibb anyaga. A Graphene könnyebb a karbonnál, de nagyobb a szakító szilárdsága gyémántnál! Ez az anyag egyedülálló multifunkcionális tulajdonságokkal rendelkezik: ultraerős ellenállóképesség, karcállóság és kivételes stabilitás. Ez az anyag polírozott mélyszürke, kezeletlen felületén szemmel jól látható az anyag szerkezeti mintázata, mely minden modellnél egyedi. Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.

RUDY PROJECT SPINSHIELD AIR szemüveg

47.900 Ft 43.110 Ft -tól
4.790 Ft
1 db raktáron
A 80-as éveket idéző hangulatot és a sportos teljesítményt ötvöző, népszerű SPINSHIELD modell stílusos, félkeretes változata a SPINSHIELD AIR. Azok számára lett tervezve, akik túlnyomó részt a hétköznapok során viselnék szemüvegüket, de időközönként aktívabb helyzetekben is védenék szemüket a stílusos, vagány napszemüvegükkel. A fejlett technológiákkal készült szemüveg egyes részleteiben megtaláljuk a modern és klasszikus stílusok elemeit - emlékeztetve minket a több mint 30 éves hagyatékra, ami a Rudy Project mögött van.

RUDY PROJECT RYDON szemüveg

37.900 Ft 34.110 Ft -tól
3.790 Ft
2 db raktáron
Immáron több mint 10 éve már, hogy a RYDON modellünk először bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé vált kiemelkedően jó kényelme, kiváló szemvédelme, és időtálló formájának köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent. Ám most elérkezett a pillanat, hogy ezen legendás modellünket újraformálják az olaszországi gyárban: finom, alig észrevehető alakítások történtek rajta - mint például új, még kényelmesebb szárgumi kialakítás, és könnyebb, komfortosabb orrnyereg - melyektől a RYDON modellünk még jobb lett! Profi védelem tökéletes látással -- Rudy Project szemüvegek a Bringaland kínálatában. Válaszd a minőséget és a személyre szabható stílust a Rudy Project szemüvegekkel, a Bringalandtól.

OAKLEY HOLBROOK szemüveg

56.900 Ft -tól
1 db raktáron
A Holbrook egy időtlen, klasszikus dizájnú szemüveg a modern Oakley technológiával ötvözve. Az 1940-es, 50-es és 60-as évek filmhősei által inspirált dizájn a felfedezés és a kaland szellemét testesíti meg. Az ikonikus amerikai keret kialakítását fémszegecsek és Oakley-elemek hangsúlyozzák. Tökéletes azok számára, akiknek egyenlő mértékben fontos a teljesítményt és a stílus.
Az oldal tetejére