Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
81.990 Ft
73.791 Ft (58.103 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8.199 Ft
Menny.:db

Figyelem! A feltüntetett kedvezmények kizárólag a webáruházban leadott megrendelésekre érvényesek, üzletünkben nem áll módunkban érvényesíteni. Ez alól csak az 'Outlet' menüpont alatt szereplő akciós termékek képeznek kivételt.

BRYTON RIDER 420T computer szett

Cikkszám: BRRIDER420T
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: BRYTON
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Nem értékelt
Szín
Black
Méret
Egyméret
81.990 Ft
73.791 Ft (58.103 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8.199 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Évjárat 2020

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

BRYTON RIDER 420T computer szett

Hasonló termékek

WAHOO ELEMNT BOLT V2 kerékpáros óra

109.490 Ft
RENDELHETŐ
Az ELEMNT BOLT V2 célzottan úgy készült, hogy egyszerű, intuitív tekerési élményt nyújtson egy elegáns, aerodinamikus kialakításban. Ez a GPS kerékpáros computer 2,2 hüvelykes, 64 színű képernyővel rendelkezik, környezeti fényérzékelővel, így a legfontosabb mérőszámok könnyen, egy pillantással láthatók. A Perfect View Zoom, a Quicklook LED-ek és a testreszabható adatlapok lehetővé teszik a készülék beállításának személyre szabását, hogy a kerékpározás elejétől a végéig hasznos társad legyen. A 16 GB memóriával és a készüléken lévő navigációs funkciókkal az ELEMNT BOLT V2 képes tárolni a térképeket és útvonalakat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy mindig a helyes úton maradj, és menet közben esetlegesen átirányítsd az útvonalat. A BOLT akkumulátorának élettartama 15 óra, és az USB-C töltésnek köszönhetően menet közben is feltölthető. A Bluetooth Smart, ANT+ és WiFi technológiával felszerelt ELEMNT BOLT V2 zökkenőmentesen párosítható az összes kerékpáros érzékelőjével és kiegészítő eszközével, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az edzésidőből. A teljesítményre és az egyszerűségre tervezett ELEMNT BOLT V2 GPS kerékpáros komputerrel minden másodperc számít. Az ELEMNT BOLT V2 egy teljesen integrált GPS kerékpáros computer, kompatibilis hardverek és okostelefonos alkalmazások teljes listájával.

GARMIN EDGE 1030 PLUS kerékpáros óra

233.900 Ft
RENDELHETŐ
A kerékpáros GPS csúcsa, wifi szinkronban van, körtúrát tervez, hatalmas képernyője jól látható. Az Edge 1030 Plus menetre kész az aszfalton és a hegyi ösvényeken is. Nem számít, milyen messzire tekersz, az Edge könnyedén visszavezet a kiindulási helyre. Szöveges üzenetek és a kedvenc alkalmazásaid mind elérhetők ezen a kerékpáros navigációs készüléken. Próbáld ki!
Az oldal tetejére